kayıt

8 sene aynı kişiden hoşlanan insan

  1. 14
    Bi arkadaşım, açıkçası aptal bir kız da değil ama 8 yıldır seviyor çocuğu hala da sorsam seviyordur muhtemelen insan kendine neden bu kötülüğü yapar etrafta bu kadar çeşitlilik varken??
  2. 13
    ya istikrarlI ya da alIskanlIktan kendini hoslandIgIna inandIrmIs insandIr.
  3. 12
    Yoktur. İlla başkları da girmiştir araya. Kimse sevgisine sadık değil.
  4. 11
    Bunun biraz daha az süreli * platonik bir şekilde olanı liseden kalma bir arkadaşım. İlk tanışdığımızdan beri öyle, lise başında. Güzel kızdı ama Allah var hatta 'mükkemel kız' deyince ortalama akıllarda canlanan.

    Bir kaç sene normal karşıladık. Tüm herkes farkına varmıştı sınıftakiler, öğretmenler. Çocuk etrafında köpek oluyordu. hep en yakınındaydı. hiç sevmediği, kızın yakın arkadaşıyla bile kanki olmuştu. sırf yanında daha çok olabilmek için.

    Bir zaman sonra biz bunun haline bakıp "olum kaç senedir yarım yamalak yaşıyorsun, zaten pek yakınsınız anlamıştır bunu bir belirginleştirin, konuşun" dedik. Cevaben dedikleri can yakıcıydı. "Ben çirkinim kardeşim, bu oyunu bozarsam onun yanında da olamam bu kadar konuşamam da."

    Bir kaç sene içinde yakın arkadaş gibi davrandığı oyun da arızalar vermeye başlamıştı. kızın diğer erkek arkadaşlarını terslemeler, kıza karışmalar derken son senede kızın okuldan ayrılmasına kadar devam etti olaylar zinciri. Biz de moral veriyorduk "belki artık başkalarıyla denemen gerekir bir şeyler" diyorduk ama nafileydi.

    Lise biteli iki yıl oluyor. Geçenlerde konuştuk hala aynı konu açtığımızda hiç değişmemiş hisleri, tavırları. Tek fark Bu artık açılmış ona, kız kesince reddetmiş. Hala arkadaşça konuşabiliyormuş ve bu yüzden mutluymuş.

    Kendi hayatımla kıyaslıyorum beni sevmeyeni hiç çok süre sevmedim, çok sevdim, severken ayrıldım çok acı çektiğim de oldu çok mutlu olduğumda oldu. Ama arkadaşım hiçbirini yaşayamadı, bu gidişle de uzunca bir süre yaşayamayacak.

    Bence kısacık ömürlerimizde uzunca tek bir iki hisleri yaşamaya gelmedik. Ömür çok hızlı geçen bir şey hep doluca, her hissi yaşayalım.
  5. 10
    (bkz: Obsesif)

  6. 9
    değil 8 sene, 8 gün bile sürmeyen yapmacık ilişkilerin yaşandığı günümüzde böyle birisini bulursanız alın onu öpün koklayın, gözünüz gibi bakın, yemini suyunu eksik etmeyin, kıymetini bilin bence.
  7. 8
    Takıntılıdır. Sekiz sene aynı kişiden hoşlanmak başka türlü açıklanamaz.
  8. 7
    (bkz: seviyörsan git yoğurt bence)
  9. 6
    sağdık insan davranışı.
  10. 5
    (bkz: ben)

    hatta daha fazla oldu 10+ diyebilirim. *
  11. 4
    (bkz: seviyorsan git konuş bence)
  12. 3
    (bkz: Kaybolmaması gereken başlık)
  13. 2
    beni ikiye katlayıp rekoru elinde tutmaktadır. 8 yıl yaşayacağının garantisi yoktu be oğlum bu ne cesaret
  14. 1
    Benim bir arkadaşımdır. (bkz: bir arkadaşım) sabah mesaj atmış çok seviyorum falan filan diye offff niye uzatiyorum ki benim işte amk neyse.

    8 senedir aynı kızdan hoşlanıyorum, taa yıllar önce bi kere söylemiştim de reddetmişti beni ama sonrasında görüşmeye de devam ettik arkadaş olarak. O yaşlardaki beni ben olsam ben de reddederdim fakat sonraki 8 senede çok değiştim. Şimdi 1 senedir filan görüşmüyoruz ama onu unutamıyorum. Acaba zamanında reddetti diye takıntı mı yaptim dicem de 8 senelik takıntı mı olur amk.

    Ben şimdi napayım lan bi fikir verin hele. En son sevgilisi de vardı ama sikerim sevgilisini deyip bi ara buluşup her şeyi söyleyeyim mi sizce(çevrem geniştir cidden sikerler sevgilisini). Yoksa siktiret panpa sana kız mı yok dersiniz. Bazen ben de diyorum bana kız mı yok diye ama biriyle tanışınca filan kimse onun gibi olmayacakmış gibi geliyo.

    Özellikle bayan yazarlara soruyorum şimdi, gidip konuşsam her şeyi anlatsam filan siz olsanız nerdeydin lan 8 senedir şerefsiz şimdi mi söylenir bu siktirgit burdan mı derdiniz, yoksa ayyy çok tatlısın filan gibi güzel şeyler mi söylerdiniz. Ama bi de şunu ekleyeyim, epey bi süre birlikte takıldık görüştük filan, lan sen beni şey etmek için mi takıldın benle o kadar zaman filan demez heralde dimi, benim içimi dışımı bilir kız.

    Kestane kebap, acele cevap lütfen.

    Not: hala sevgilisi olup olmadığını bilmedigim sarı bıyıklı orospu çocuğundan daha yakışıklı, daha kültürlü, daha zeki, daha kibar, daha komik ve daha fakirim.

    Not2: eski bi sevgilisi olacak bir orospu çocuğundan çok daha kibar, çok daha kültürlü, çooooooook çooook daha yakışıklı, çok daha zeki, biraz daha zenginim.