kayıt

cedric'in chan'e tecavüz etmesi

  1. 9
    yalan haberdir, orijinalini izledim ve hatta son bolumu turkiye'de de yayInlandI. cedric'lerin daha buyuk bir eve tasinma olayI vardI anasI hamile diye. sonra hamile olmadIgI ortaya cIkmIstI falan. oydu yani yamulmuyosam.
    ha ama boyle daha degisik .
  2. 8
    Yalan bilgidir. Ne yapımcının ne de senaristin böyle bir açıklaması var ne de böyle çıkmış bir bölüm var. İçiniz acımasın yani.

    Bu son daha çok ortadoğu kültürü fantazisi gibi... Çizgidizi yayından kaldırılınca birileri nedense son olarak kendine bunu seçmiş.
  3. 7
    günümü, haftamı belki de ayımı zehir eden lanet bilgi.

    ilgili video

    içim acıyor lan.
  4. 6
    Vallahi her türü 10 binlik youtube kanallarında geçen saçmalık. Bir de bunlara inanan gerizekalılar var. Aynen kardeşim aynen. Adamlar o çizgi filmi yapmak için 30-40 kişilik ekiplerle çalışıyorlar. Ama kısmete bak ki bir son bulamayıp birbirini s*ktiriyorlar. Vallahi bir zeki de sensin.
  5. 5
    uydurma, saçma sapan bir şey.

    jetgiller ve taş devri için de saçma sapan yalanlar vardı. yok george robotu düdüklüyormuş da wilma ile betty birbirlerini yalıyormuş da sonunda. bi ton geyik.

    oğlum.
    onlar için insanlar yılarca uğraşıyor.
    senin izlediğin 10 dakikalık çizgi film için belki de 10 gün uğraşmış oluyorlar. adamlar o kadar emek harcayıp en sonunda milleti birbirine kırdırmış olabilir mi? sürpriz son fred'in cuckold olması mı yani?
  6. 4
    sen üşenme 3 yıl arkasından koş kızın sonra tecavüz et. inandırıcı gelmiyor maalesef.
  7. 3
    (bkz: milletin götünden uydurduğu şeyler)
  8. 2
    Böyle bir sahne varmış.

    Ben izlemedim. Cedric ne ara büyüdü amk ona da anlam veremedim. Üç sene izledim o üç sene boyunca 8 yaşında olan bir çocuktu o.

    Insan gerçekten hayret ediyor...
  9. 1
    hayatımdan 3 dakika çalındı. benim böyle bi başlıkta ne işim var amk. eksi.