kayıt

Yavaş hareket eden insan

  1. 1
    En sevmediğim insan türü. Bir yere giderken, birlikte bir şey yaparken yanımda uyuşuk birinin olmasına asla katlanamıyorum. Yapılacak bir şey varsa anında kalk yap illa oyalanmak zorunda mısın? Hazırlanırken hiçbir şey yapmasa bile saatler sürer hazırlanması önce yerinden kalkması gerekir tabi bu da uzun bir süreyi kaplıyor.
  2. 2
    (bkz: Loris)
  3. 3
    sadece şut atma niyetiyle gittiğim basket maçından sonraki halimdir. pedal dönmüyor arkadaş.
  4. 4
    yurtta kaldığım dönem oda arkadaşımdı. aşırı yavaş , ağır biriydi. her yere geç kalan , sorumsuz tiplerdir. ilk fırsatta ilişkinizi kesin. ben yaptım mutluyum.
  5. 5
    yolda önümde yürüyen ama yavaş olan insanlar daha gıcık. öyle mıymıntı mıymıntı yürüyenleri görünce saçından tutup yola fırlatasım geliyor.
  6. 6
    İnsanı çıldırtan insan türü. Bir yere yetişmen gerekiyordur hızlı hızlı yürürsün ama önündekiler o kadar yavaş yürür ki seni milattan öncesi döneme götürürler.
  7. 7
    çok yavaş hareket eden bir arkadaşım var. gerçekten bir penguen gibi yürüyor. çişi geliyor üşenip gitmiyor. garip bir durum. bence psikolojik bir travma. sebebi de babası. bu zavallı adam geçmişte öfke kontrolü sorunu yaşayan babası tarafından aşağılanmış, şiddet görmüş. bu yüzden kendi başına hareket edemiyor, kendine güvenemiyor, ayağa kalkarken, yolda yürürken, tuvalete giderken bile zorlanıyor. çok ağır saçmalıyor da olabilirim.
  8. 8
    Zordur, denesem de onlar kadar kaplumbağalaşamam. Zaten birkaç yüzyıl yaşamak istemem.
  9. 9
    Yorucudur.
    Acele edilen zamanlarda göze batar, rahatsız eder.
    Bazen küçük hanım tatilde gibi yayıla yaylana yürüyenleri kendine gel diyip uyarmak istiyorum.
  10. 10
    (bkz: uyuşuk)
  11. 11
    asla tahammülüm olmayan insandır.
    lisede matematik öğretmenimiz vardı. hem yavaş hareket eder hem yavaş konuşurdu. ağzından bilgiyi zorla alırdık. bir dönem boyunca sadece fonksiyonları işlemiştik.
    (bkz: bu da böyle bir anımdı)