kayıt

kutup itiraf*

  1. 1
    kutup sözlük yazarlarının itiraf başlığı.

    (bkz: maalesef)

    • Defolun.
  2. 2
    dün akşam televizyonu bozdum kanal aramaya çalışırken üstüne bi de daha büyük hayvanlık yapıp fabrika ayarlarına döndürdüm.babama da kendi kendine bozuldu zaten eskiydi falan dedim.adamcağız da inandı.vicdan azabı çekiyorum lan.
    • Bir daha kumandayı elleme!
  3. 3
    kafamı yastığa gömdüğüm için gene yüzüm şişti.
  4. 4
    itiraf etmeliyim ki daha özgün bi isim bulabilirdik.
  5. 5
    itiraf ediyorum bu başlık daha önce açılmıştı. buyrun kutup sözlük yazarlarının itirafları
  6. 6
    itiraf ediyorum bizim apartmanda full mühendis var.
  7. 7
    yunow'un o haykırırcasına gülüşünü anlamadığım bir nedenle seviyorum. belki de nedeni içimdeki mod olma isteğidir. yok canım ondan değildir. sevdiğim insanın gülmesini de severim ben. bundan kaynaklıdır.
  8. 8
    çok fazla pot kırıyorum. inşallah bir daha yapmam.
  9. 9
    özlüyorum hala deliler gibi 3,5 yıl geçti ama özlüyorum, ilk başlarda çok özlüyordum zamanla azaldı ama hiç bitmedi bitmeyecek sanırım hep ufacık bir şey olarak kalacak ve gelecek aklıma arada bir.
  10. 10
    çok fena iddaa oynadığım söylenebilir.
  11. 11
    1 hafta içerisinde hem eski karım biriyle evlen(miş)di, hem sevgilim beni terk etti.
    kadınların beni ne olarak gördüklerini anlamıyorum. kalıcılık konusunda başarısızım.
    sorunu kendimde aramaktayım.
  12. 12
    Tüm cesaretimi toplayıp kıza açıldım. hay açılmaz olaydım .mk, artık bi selam bile vermiyo :S hay ben böyle adaletin içine sıçayım.
  13. 13
    insanla uğraşmak çok zor be sözlük. iş yaşamındakiler anlatır ya hep. hassiktir çekersiniz. ben de bunu üniversiteye gidince anladım. sözlükte de çoğu zaman sıkıntı yaratıyor bu mevzu. yazarlardan bazıları moderatörleri ya da adminleri ulu birer ego manyağı zannediyorlar. halbuki ben kendi adıma konuşayım, karşılığında hiçbir şey beklemediğim ve yazarlara olabildiğince nazik davrandığım bir ortamda, insanlar laf çarpıyorlar. keşke birebir özel mesajda anlatsalar durumu. ben de desem ki demek burada yanlış yapıyorum ama öyle olmuyor. o zaman ben de oturup içsel muhakemeye girişiyorum. ben bir yerlerde bir şeyleri yanlış mı yapıyorum. bu yazarlar neden böyle davranıyor diye. lan the daysleepers sen niye doldun bu kadar diyorsunuzdur e pek tabi. girdi sildim diye önceki sözlükte küfür yemiş adamım ben. aslında kutup sözlük'ün kitlesi biraz daha orijinal bir kitle. onlarla iyi anlaşabiliyorum ancak ben insanım işte ıbılına koyayım ve hatta belki birgün sırf daha fazla bu muhabbetlerin içinde bulunmamak için görevimi de adminin eline teslim ederim. kendi halinde bir yazar olmayı özlemedim değil. o zamanlar daha rahat yazıyordum insanlarla daha rahat iletişime geçiyordum.
  14. 14
    başıma bir şey gelmeyecekse; kutup sözlüğün yarrak gibi olduğunu düşünüyorum.
  15. 15
    bak şimdi o twitter'da 3 oldu ya ahanda 9 oldu benim onları tek tek okumam lazım... ya da şunu yazarken biri sağda solda bir tanım girmiş mi diye kontrol ediyorum... ve bu sırada faceimi de yokluyorum ancak sıradan bir yoklama değil ben olayın direkt kaynağına inerim... başlıca haberler ya da en yeniler değil timeline'la benim işim... sorgularım kim niye böyle yaptı diye... enteresan manzaralar da denk gelmiyor değil ama olsun.. bu arada twitter 11 oldu... sağda iki yeni entari var, bir arkadaşım kapak fotosunu değiştirdi...

    hayat işte çok garip sözlük, facebook, twitter falan... 14 oldu sikecem...
    • defol.
  16. 16
    bu sözlükte itiraf başlığının bu kadar boş kalması gerçekten garip. halbuki sözlük aleminin en popüler başlığıdır. bir haftadır burdayım bir kere görmedim yazıldığını. hatta açılmadığını düşünüp ben açayım bu başlığı filan diye de aklımdan geçirmedim değil. itirafa gelince aslında yazacak hiç halim yok, başım dönüyor ama sırf ukte doldurup çoğu başlığı ilk ben açmış olayım diye yazıyorum. yeni sözlükte yazmanın avantajı da bu olsa gerek.
  17. 17
    maçlarda çok pis küfür ettiğim ama benim farkımda olmadığım söylenir.
  18. 18
    bu sözlük dünyasına hiç bulaşmamalıydım. bir kere herhangi bir sözlükte yazmaya başlayınca vazgeçemiyor yazar. daha çok şey yazarım bu konuda ama yok yazmayacağım . tek söyleyeceğim pişmanım.
  19. 19
    inanmamak çok kötü bir şey. inanmadan yaşamak çok boktan. keşke diyorum bazen keşke biraz bilgi fakiri olsam da tanrı denen yalana inansam. ama olmuyor. hayattan zevk alamıyorum. geleni geçeni tokatlamak tek zevkin haline geliyor. sırf can sıkıntısından liseli ergenlere takıyorum.gerçi biraz daha yaş ortalaması yüksek mecralara da takıldım ama orada da durum aynı. bunlar büyüyünce de değişmiyorlar. buradan da tez zamanda sıkılıp çıkıcam onu da biliyorum. tat aldığın tek hadise ise daha kaliteli yemek ve kadın. kadın ise tat verene kadar bin saçma konu konuşma peşinde. tahammül de edemiyorum salak muhabbetlerine.sırf o yüzden çok kadın olmuyor hayatımda. seni 2 cümlede hayatını sorgulatan adamla kim takılmak ister ki? yada o adam o salak kadınlarla olmak istermi?
    kafanı sikim karga diyorum düşünme,yaşa..
    karşımdaki bir şey anlatırken onun ne söyleyeceğini bildiğim için konuşmanın sonuna kadar dinlemek istemiyorum sıkılıyorum o anlatırken. kendime engel olamıyorum bunları yaparken. mütevazi ol diyorlar ama mütevazilik en büyük ikiyüzlülük bence.
    kafanı sikim karga diyorum düşünme,yaşa..
    inançlı insanların en taşşaklı tabir edilebilecek kimseleriyle de konuştum sırf acaba beni döndürebilirler mi diye.. ama kalbim mühürlenmiş benim ondan olmuyormuş. he amına koym hem mühürle kalbimi bana bu aklı ver sonra da cehennemin dibine at.. sonsuza kadar.. allahtan münafıklardan bir kat üstte yanıcam o da bişey sağol allahım.
    kafanı sikim karga diyorum düşünme,yaşa..
    deliriyorum galiba..
  20. 20
    dün ilk defa bi' kızdan kafa yedim. hemde durduk yere!!

    hayır, sonra kadına şiddet diye ko--
  21. 21
    kolay kolay sinirlenemiyorum.
    daha doğrusu gerektiği zaman sinirlenemiyorum
    sanki gerdek gecesi ereksiyona girmeyen penisim.
    bana birisi vursa kızmadığımdan vurmuyorum.
    sonradan düşününce sinirleniyorum o zaman karşıma çıksa öldürürüm.
    bu yüzden kavga etmiyorum.
    hadi bir kere tamam 2 tamam 3 kere bu durumu yaşadım lan.
  22. 22
    bir gün bir kişiye çok fena patlamaktan korkuyorum. dur ya ben niye korkayayım, patlayacağım kişi korksun ıbk.

    niye ben balon muyum?

    amk yine kendime laf soktum.

    ama ilk yazdıklarımda ciddi idim.
  23. 23
    bugün cafede kahvaltımızı yaptıktan sonra kahve içerken anlamına vakıf olamadığım şeyler anlatan yanımda ki hatun kişiye;

    -yahu ne anlatıyorsun amk ? diye sorasım var ama çok tatlı duruyorsun..

    dedim. dürüst olduğumun her zaman farkındaydım ama bu kadar romantik olduğumu bilmiyordum sözlük.*
  24. 24
    çöplerini çattığım insan sayısı gaziosmanpaşa'nin nüfusu yanında hatrı sayılır bi rakam olmaya başladı. iyi mi kötü mü bilemedim ya la.

    şimdi gaziosmanpaşa var, gaziosmanpaşa var...
  25. 25
    Laptopumu alalı bir yıl oldu ve farkettim ki bir yıldır laptopumu peçeteyle dahi olsa silmiş değilim. Peki pasaklı biri miyim, değilim üstümden başımdan biliyorum ama çok üşengecim.
    • Al benden de o kadar. Ben başkalarına rica ediyorum bazen. Hatta bezen ben söylemeden bile yapıyorlar. O derece harika bir ilişkim var laptopumla :)