kayıt

kadından yüz bulamayan erkeğin çirkefleşmesi

  1. 1
    kaçınılmaz olaylardan biri.

    erkek kişisi, dişi kişiye kur yapar, tatlı dille yanaşır, herşey güzel gidiyordur, şimdilik. ne zaman dişi kişiyi yatak muhabbetine getirir ve beklediği cevabı alamaz, aha o zaman kayışı kopartarak ortalığın deyim yerindeyse amına kor. önce dişinin yüzüne karşı, ''senden bi cacık olmaz'' minvalinde laflar söyler, sonrasında arkadaş ortamında ''orospuya bak, herkese verdi bize naz yapıyor'' der.

    yakıştıramadım sana delikanlı.
  2. 2
    erkeklerin genel davranış problemlerinden biri.

    kendi arkadaşlarına bile bu şekilde davranan cinslerden bahsediyoruz.

    kaldı ki bir menfaat uğruna yavşadığı kadından olumlu cevap alamayınca neler yapmaz ki.

    erkeklerin her amacı menfaat içerir zaten. ben seni sadece sen olduğun için seviyorum diyen erkekler çok az onlarda erkeklerden hoşlanıyor zaten.

  3. 3
    karaktersizlik örneği. sadece yatak olayında değil. herhangi bir masum tanışma, kaynaşma teklifi de ret olduğunda çirkefleşebilir erkek. en bariz örneği, kızın götü kalktı. amk orospusu beğenemedi bizi şeklinde olabilir.

    kıza çirkefleşmeyip hayata bok atarak tepkisini ortaya koyanlar da olabilir. örneğin,"köylü çocuğuz ya"veya "yok bi bir arabamız baksınlar bize" , biraz alaturka bir karaktere sahip ise eğer, "küpeli ibnelere bakar o" şeklinde çeşitli hayvanlıklar sergileyebilir erkek.

    daha sakin tepkiler de verilebilir. bunlara örnek olarak " tipimi sikeyim", "benim gibi tipsize bakmaz tabi" " zaten hoşlanmamıştım" şeklinde olabilir. bunlara da gerek yoktur gerçi. hoşlanılan bir bireye, herhangi bir taleple yaklaşmanın olumsuz sonucunu düşünüp, eziklik sergileyeceğine, hoşlanılan bireyle konuşabilme cesaretini gösteren bir birey olduğunu düşünse, özgüveni biraz daha çok beslenebilir.
  4. 4
    Elde edememiş olmanın kuyruk acısı.
    Sevince her şey iyi, hoş; reddedilince de sizden kötüsü yok.
  5. 5
    adam gibi adamlık. erkeğin alfa olduğunu gösterir.
  6. 6
    Özellikle seks konusunda tersleyince sosyal medya üzerinden çok sayıda örneğine şahit oldugumuzdur.
  7. 7
    'aynIsInI anana bacIna yapsa hanzonun biri' diye satasIlmalIdIr kendisine. hic dogru degil. yuz vermek zorunda mi.
  8. 8
    Özgüveni zarar gördüğü için karşısındakinin özgüvenine saldıran ancak genelde başarılı olunamayan bir eylemdir.