kayıt

parayla her kadının elde edilebilmesi

  1. 1
    doğru bir tespit sayılır şöyle ki:

    kadını elde edebilmenin pek çok yolu vardır. yakışıklılık, karizma, ilgi, ağzın laf yapması, güzel hediyeler, birlikte hoş vakit geçirmelik aktiviteler, belki de seks. bunların hemen hemen hepsi bir erkek tarafından sınırsız bir parayla satın alınabiliyor. bu da demek oluyor ki hedefte bir kadın varsa bu kadını sizin yapmak için elinizde olması gereken şey para. para yoksa işler çok uzuyor sonra neden olmadı diyorsunuz.
  2. 2
    Anan, bacın demeyeceğim.

    Fakat yanlış önerme. Olay para değil, imkanlardır. Zira her X kadını için, her insan için paraya doyumun bir sınırı vardır.
    Para çok da önemli değil yani, tamamen nat geo kafasında bakmak lazım olaya, zira paraya doyulduktan sonra seçim, kaliteli dölden yana olacaktır -alfa- fakat, X kadınının yaşı da önemli 30 üzeri ise ve bir alfa kafeslemek zor geliyorsa 25inde peyda ettiği piçi ile gariban-alfa kadar zengin olan- beta erkeğinin başına kalacaktır. (bkz: hipergami)
  3. 3
    (bkz: edilememesi )

    parayla elde edilen kadın sanılanın aksine yok denecek kadar azdır. hiç değilse yakın çevremde . kusra bakmayın beyler güzel vakit geçirmeyi pahalı ayakkabılardan daha çok seviyoruz.
    ayakkabı çöpe anılar kalbe atılır. hadi iyi akşamlar
  4. 4
    Her kadın olmasa da, pek çoğu diyelim.

    media.giphy.com/...
  5. 5
    birtakım eksikler olsa da kabul edilebilir tespit. sizi sevmeyen kadın bile sizin ona yapacağınız jestler sonrası sizi içine sindirecektir. e bunları da öpücükle yapacak haliniz yok paranız konuşacak. ayrıca direkt paranız var diye gelen kadınlar da var yani.
  6. 6
    yanlış önermedir. şahsen paranın kültürünü seven bi kadın değilim. restoranlar clublar falan.

    menemene ekmek banacağım şarabına gazoz katacağım bir bey bana kafi.

    iyi günler