kayıt

sürekli spor kanalı izleyen erkek

  1. 1
    digitürk'te sporla ilgili ne kadar kanal varsa hepsini açıp, ayriyeten de lig ücreti veren erkektir. boş düzlükler, mera alanları, park yerleri, koridor boşlukları, kısacası düz olan her yer potansiyel bir sahadır onun için. her yaştan insanla, her olanakta maç yapar.
  2. 2
    birinci nesil yazar

    bu adam bence böyle. curling falan izliyor can sıkıntısından ya da çok seviyor bilemiyorum. ama iyi ki var öğreniyoruz sayesinde.
  3. 3
    çok canı sıkılan insandır. bir zamanlar ben de onlardan biriydim. sonra ondan da sıkıldım...
  4. 4
    diğer kanalları izlemeyerek bir şey kaybetmeyen kişidir. sadece eurosport izleseniz, acayip bir kültür mirasına sahip olursunuz. bisiklet turu izlemek mesela. 14. yy'daki katedrallere kadar vs. anlatılıyor...
  5. 5
    Sıkıcıdır. Yanındakini de boğuyordur bu haliyle.
  6. 6
    sürekli dmax izleyen erkeğin önünde diz çöküp tövbe dilenir.
  7. 7
    NTVSpor olduğu zamanlar bu bendim. Aynı haberi 5-6 kez izlediğimi bilirim. jenerik sözlerini, müziklerini ezberlemiştim neredeyse.
  8. 8
    babam ne kadar kanal varsa aralarInda zaplayarak izlerdi. artIk mac olmadIgI icin o da bakmIyor. insan garipsiyor haliyle.
  9. 9
    Zamanında gece boyu NTVSpor izleyen Belçika ligi özetleri ile uyuyandir. Tabii ben hep nat geo wild mezzo TV xd.
  10. 10
    sosyal medya lincine en çok uğrayan erkek çeşididir. a spor'da yayınlanan ziraat türkiye kupası maçlarını hiç kaçırmaz.

    ben hep netflix, amazon prime video...
  11. 11
    iddaa kuponu yapmış veya 5 büyük lig dışında bir lige sevdalanmış erkektir.

    (bkz: brezilya serie a)
  12. 12
    ntvspor varken bir tek onu izliyordum ama artık tv'den de full uzak olduğum için bunu da yapmıyorum . ya beyaz futbol hayranı birisi olsaydım ya da a sporda hollanda ligi özetlerini gözünü kırpmadan izleyen biri. allah korusun.

    dünyanın en iyi spor kanalı a spor : huntelaar muhteşem bir gol bakalım kazanabilecekler mi . hayır kazanamıyorlar safdsgfdhg