kayıt

10 haziran 2016 cleveland cavaliers golden state warriors maçı

  1. 6
    golden state Warriors'ın deplasmanda 3'lükleri yağmur gibi yağdırdığı maçtır. 17 üçlük isabeti ile final serisinde bir rekoru daha egale etmişlerdir.
  2. 5
    kimse yazmamış. 108-97 warriors üstünlüğü ile sona ermiştir. böylece seride durum 3-1'e geldi. warriors şampi...
  3. 4
    cavs'ın seride alacağı son maç.

    maçı alır seriyi de 4-2 kaybeder.
  4. 3
    yakın geçmesini beklediğim, son 2-3 dakikaya kadar kimin kazanacağı belli olmayacak diye düşündüğüm maç. ev sahibi olduğu için yarım tık cavs alır diyorum.
  5. 2
    çok rahat bir golden state warriors galibiyeti beklediğim karşılaşma. geçen maçta curry ve klay normal temposundan çok düşük bir maç geçirse de takım 90 sayı attı bunun üstüne 30 değil en azından 55 atan bir splash brothers düşündüğümde 115'i cavs'in yakalayacağını düşünmüyorum.
  6. 1
    edit: maç 04.00'da tv8'de.

    lebron hazretleri'nin topu paylaşma noktasında ne kadar aktif olursa cavs hücumunun o derece çılgın attığını gördükten sonra bir daha 2. maç krizini yaşamayacağını düşünürsek seriyi 2-2'ye getirerek oakland'a taşıyacak maç olur.

    ayrıca ne kadar saygı duyulması gereken bir oyuncu olursa olsun stephen curry'nin bir vitaminsiz olduğunu yine kanıtlayacak maç olacaktır. ilk sene finaller mvp'liğini iggy çapsızına kaptıran bu abi yüksek ihtimal bu maçta da düşük yüzdeli, erken faul problemli bir moda girip benchde; kendisinden 50 kat daha fazla adamlık katsayısına sahip klay kardeşimizim üçlüklerinde havlu sallar.

    ne uzun cümle kurdum be.

    not: twolves army!