kayıt

Öğretmene hediye almak

  1. 1
    Genellikle Öğretmenler gününde yaşanan yarış. Her veli öğretmene en değerli hediyeyi alabilmek için kıyasıya yarışıyor, hediyelerin haddi hesabı olmuyor. Olan öğretmene oluyor resmen...

    Neyse ki benim çalıştığım kurum öğretmenler gününden önce velilere 'öğretmenin en güzel hediyesi çiçektir hediye kabul etmiyoruz' falan diye e-posta gönderiyor da başım ağrımıyor. :(
  2. 2
    en son 5. sınıfın 24 kasımında yaptığımız eylem.
  3. 3
    paketlenmiş tek dal gül ile verilecek hediyedir. bir üst versiyonu asma çiçek. hatta çiçek rulosu, hatta ve hatta devasa boyutlara ulaşan daha çok çiçek.
  4. 4
    yılbaşı çekilişinde öğrenciye zor anlar yaşatan olay. 24 kasımlarda sorun olmuyor alacağınız hediyenin ne olduğu bahçeden papatya kopar ver gıkhı çıkmaz kimsenin çünkü herkes o gün kendi hediyesinin derdinde oluyor ama çekilişte öyle değil. herkes merak içinde rezil olmanızı bekliyormuş gibi. eften püften bir hediyeyle yırtılmıyor işin içinden.
  5. 5
    büyük hediyeler yerine anlamlı hediyeler daha güzel oluyor. Öğrencilerimden bir tanesi kağıttan küçük gemiler yapmış matruşka gibi iç içe giriyorlar üzerini de yeşil-mavi boyamış. Hediye ederken hocam buyrun size karadenizi hatırlatır diyerek verdi. Bundan daha güzel hediye ne olabilir ki?