kayıt

8 haziran 2016 Mardın Midyat'ta bombali saldıri

  1. 1
    az önce gerçekleşmiştir ce cnn türk canlı yayın yapmaktadır facebook üzerinden. olay ciddi. buyrun efendim canlı yayımn linki:

    www.facebook.com/...
  2. 2
    az evvel öğrendiğim saldırıdır.

    daha dün Vezneciler'de bir saldırı olmuştu. bugün de Mardin. ülkenin hiçbir yeri güvenli değil. umarım yeni Türkiye ve istikrar için oy verenlerin kafaları da vicdanları da rahatsızdır. gerçi kafa ve vicdan olsa bu halde olmazdık.

    sürekli aynı cümleleri tekrar ediyoruz artık. Allah'tan rahmet yakınlarına sabır. öyle otomatiğe bağladık, öyle alıştık ki. saldırı mı olmuş? normal şeyler bunlar. her Ortadoğu ülkesinde oluyor zaten. kısır döngü derler ya. aynen öyle.
  3. 3
    1polis 2 sivil hayatini kaybetmiş 34 kişi yaralanmış. bu yaz bu ve benzeri olayların sık sık yaşayacağız sanırım. başımız sağ olsun.
  4. 4
    kıyamete kadar sürecek terörle mücadele bu olsa gerek, sonu yok gibi. Yeniden bugünde başımız sağ olsun, terörü de şiddetle kınayalım.
  5. 5
    batman yönünden gelen ve yaklaşık 500 kg patlayıcı yüklü bir araçla yapılmış terörist saldırıdır.

    su katılmamış bir ruh hastası olduğum için pkk'nın son çırpınışı olduğunu biliyor ve çok şey etmiyorum.
  6. 6
    artık bu ülkeden ümidi kesme noktasındayım. sanırım hep böyle devam edecek ve bir gün hepimiz bir terör saldırısı sonucu öleceğiz. allah rahmet eylesin..
  7. 7
    bilenler bilir, midyat emniyet müdürlüğü bir emniyet müdürlüğüne yakışmayacak kadar sokak ortasında bir yerdir. geçen ay orudaydım. etrafına çelik bariyer çekmişlerdi ama sağında ve solunda apartman inşaatları ile bura allaha emanet dedirtmişlerdi. işte sonuç bu.
  8. 8
    muhtemelen istihbarat bu olay için de haber vermiştir ama nafile.