kayıt

7 haziran 2016 beyazit'ta meydana gelen patlama

  1. 6
    cumhurbaşkanının muhammed ali'nin cenazesinde kınayacağı patlama.

    edit: dünya liderimiz konuşmacı listesinden çıkarıldığı için kınayamayacaktır.
  2. 7
    gene 7 can gitti ne zaman bu hale geldik? birazdan kınama gelir,bıçak kemiğe dayanır gene..
  3. 8
    sanırım mit denen kurumda tek sorun hakan fidan değilmiş. bu kurum genel olarak beceriksizmiş. bunu anlamış olduk. gerçi kimse mit'e sormadı 4 milyon suriyeliyi içeri alırken adamlar napsın dimi ?

    işin en kötü tarafı hala alınmaya devam ediyor. eskiden tek sorun pkk iken şimdi suriyenin kuzeyinde bulunan ypg, pyd vb. kürt-arap terör örgütleride artık bu ülke için sorun haline geldi. 1 olan hedefi 5 e çıkarmaktaki mantık nedir allah aşkına. amerika ile güçlü ilişkiler kurmak (kurduğunu sanmak) rusya ile papaz olmanı gerektirmiyordu. düşürülen bir uçağın dilenmeyen bir özrün bedelini sivil halk ödüyor terör kışkırtılarak. çok babayiğit dünya lideriyim ben diyorsanda yap operasyonlarını bu örgütlere. seni tutan ne ?

    birde mücadelemiz kıyamete kadar sürücek diyor. senin en güzel yanın bizim gibi bir ölümlü olman. ah şu bombalardan biri sana denk gelmez mi o sarayından çıkarken.. bir gün kurtulacağız senden de bakalım ne zaman.

    edit: bu da devletin ayıbı olsun link

  4. 9
    istanbul'u bilmeyenler için çok merkezi bir yer olduğunu söyleyebileceğim ve kayıplar için çok üzüldüğüm patlama. diğer patlamalarda olduğu gibi.

    tam patlama yerinden emin değilim ama orada istanbul üniversitenin birkaç kampüsü bulunmakta, istanbul belediye sarayı yine o cadde üzerinde. laleli ile arasında 300 metre bir yol var, yani turistlerin de yürüyüş yolunda.

    gerçekten çok üzücü. yani vezneciler merkezi bir yer ama hiçbir kimsenin aklına gelecek yer de değil. artık beklenmedik yerlerde de bomba patlatıyorlar, insanlar nasıl sokağa çıkabilir bu durumda bilmiyorum. yas ilan edilmelidir.