kayıt

7 haziran 2016 beyazit'ta meydana gelen patlama

  1. 11
    Sabah sabah arkadaşlarımın beni aramasıyla haberim olan patlama. Telefonu açıyorum, kanka patlama olmuş sizin orda diyorlar. Haberlere bakıyorum 27iq seviyesine hitap eden sabah programları. Neyse ki internet var.

    Ulan memlekette o kadar çok terör örgütü var ki hangisi yüklendu bu patlamayı onu da bilmiyorum. Fatih'in en işlek yerlerinin birinde, okuldan dönerken lan veznecilerde ineyim yürürüm, hava da efil efil zaten dediğim yerde patlama oluyor ve şaşılacak bir durum da değil artık bizler için. sonumuz hayrolsun.
  2. 10
    sonra niye böyle oluyor diyorlar.

    ölülere rahmet, yaralılara acil şifalar dilediğim hazin olay.
  3. 9
    istanbul'u bilmeyenler için çok merkezi bir yer olduğunu söyleyebileceğim ve kayıplar için çok üzüldüğüm patlama. diğer patlamalarda olduğu gibi.

    tam patlama yerinden emin değilim ama orada istanbul üniversitenin birkaç kampüsü bulunmakta, istanbul belediye sarayı yine o cadde üzerinde. laleli ile arasında 300 metre bir yol var, yani turistlerin de yürüyüş yolunda.

    gerçekten çok üzücü. yani vezneciler merkezi bir yer ama hiçbir kimsenin aklına gelecek yer de değil. artık beklenmedik yerlerde de bomba patlatıyorlar, insanlar nasıl sokağa çıkabilir bu durumda bilmiyorum. yas ilan edilmelidir.
  4. 8
    sanırım mit denen kurumda tek sorun hakan fidan değilmiş. bu kurum genel olarak beceriksizmiş. bunu anlamış olduk. gerçi kimse mit'e sormadı 4 milyon suriyeliyi içeri alırken adamlar napsın dimi ?

    işin en kötü tarafı hala alınmaya devam ediyor. eskiden tek sorun pkk iken şimdi suriyenin kuzeyinde bulunan ypg, pyd vb. kürt-arap terör örgütleride artık bu ülke için sorun haline geldi. 1 olan hedefi 5 e çıkarmaktaki mantık nedir allah aşkına. amerika ile güçlü ilişkiler kurmak (kurduğunu sanmak) rusya ile papaz olmanı gerektirmiyordu. düşürülen bir uçağın dilenmeyen bir özrün bedelini sivil halk ödüyor terör kışkırtılarak. çok babayiğit dünya lideriyim ben diyorsanda yap operasyonlarını bu örgütlere. seni tutan ne ?

    birde mücadelemiz kıyamete kadar sürücek diyor. senin en güzel yanın bizim gibi bir ölümlü olman. ah şu bombalardan biri sana denk gelmez mi o sarayından çıkarken.. bir gün kurtulacağız senden de bakalım ne zaman.

    edit: bu da devletin ayıbı olsun link

  5. 7
    pkk'lı olmanın ne kadar güzel olduğunu ortaya seren patlama.

    adamlar son bir yılda metropollerde 200'den fazla sivili öldürdü ancak kodumun kertenkelerini hala pempe pijamalarıyla dağda geziyor zanneden andavallar var. patlama olmuş hele bilmem nerenin ünlüsü, erdoğan'n sahte diplomaya sahip olduğu haberlerdinden dolayı akp tarafından gündemi değiştirmek için saldırının gerçekleştirildiğini söylüyor. lan diplomaya gelinceye kadar adamın hakkında yüzlerce suçlama var. adamın oğlunu savcılar güç bela kurtardı, diploma yüzünden mi bomba patlatacak? bu arada pkk olayı üstleniyor, pkklılar tivitırda göbek atıyor. onların yerinde ben olsam ben de göbek atarım. ortalığı dağıt ama seni asla suçlu bulmasınlar. bundan güzel bir şey mi var?

    ölenlere allah rahmet eylesin.
  6. 6
    cumhurbaşkanının muhammed ali'nin cenazesinde kınayacağı patlama.

    edit: dünya liderimiz konuşmacı listesinden çıkarıldığı için kınayamayacaktır.
  7. 5
    www.bbc.com/...

    şu an internete düştüğü kadarıyla 7'si polis 11 kişi ölmüş. 3'ü ağır 36 yaralı varmış. polis aracının geçişi sırasında patlatılmış.

    allah hepimize sabır versin. şu an burada nefes alabildiğime şükrediyorum. kimsenin artık bu haberleri kaldıracak gücü kalmadı. insan sadece hayretle izliyor.
  8. 4
    4'ü sivil 11 canın gittiği patlama.
  9. 3
    gene 7 can gitti ne zaman bu hale geldik? birazdan kınama gelir,bıçak kemiğe dayanır gene..
  10. 2
    www.cumhuriyet.com.tr/...
    şırnakta, nusaybinde falan değil istanbul'un göbeğinde bomba patlatıp polisleri, halkı öldürüyorlar, demek ki buna da alıştıracaklar bizleri artık. Ne kadar da başı boş bir ülke. Ülkeyi yönetenlerin, ülkeyi yönetmek dışında çok daha mühim işleri var sanırım.
  11. 1
    vezneciler metro durağının yakınlarında, çevik kuvvet aracının geçişi sırasında meydana gelmiştir.

    yenikapıda oturduğum yerde hissettim resmen masam gitti geldi. büyük bir patlama olabilir.