kayıt

eski sevgilinin arkasından konuşmamak

  1. 1
    böyle bir şey var mı ya? insan hayatının bir dönemine girmiş herkes için mutlaka konuşacaktır. iyi konuşur kötü konuşur bu onun yaptıklarıyla ve hayatına girdiği insanın kişiliği ile alakalıdır. ama mutlaka konuşulacaktır zira böyle böyle çıkar hayatından. erkek de yapar bunu kadın da.
  2. 2
    (bkz: zaten orospuydu)
  3. 3
    (bkz: Beter olsun)
  4. 4
    (bkz: yüzüne de söylerim ki)
  5. 5
    Konuşulmaaaaz.

    Bunu yapan kiz veya erkek; basittir, net.
    Sizin aranizda duygusal bi bağ oluşmuş, sen kim köpeksin bu elim olayı sağa sola coluğa çocuğa anlatabiliyorsun?
    Bu kadar mi çaresizsin?
    Yavşaaak.
  6. 6
    konuşmak var konuşmak var. iyi ananlara çok rastlamasamda sayıp söven yığınla. konuşmayan konuştutturmayanda alnından öpülesidir.
  7. 7
    İçimde ne fırtınalar koptu ama onun söylediklerinin 3te 1i kadarını bile ne suratına ne arkasından söyleyebildim. Belki şöyle orul orul orrr... diye bi kaysam rahatlayacağım ama.. Gönül el vermiyor, napalım..
  8. 8
    Delikanlılığın olmazsa olmazlarından.

    Hele kötü konuşanlar keşke kendilerine saydıklarının farkında olsa...

  9. 9
    Belki söylensem hafifliycem ama yok,gönlüm el vermiyor hakkında konuşmaya ,dedikodusunu yapmaya.ne yaşanırsa yasansın arada bi sevgi bi sey vardı o kadar düşmenin alemi yok diyorum ve Bunu düşününce onunla ilgili hicbir sey anlatmak istemiyorum. icimde kalsın demek daha doğru geliyor o yüzden
  10. 10
    (bkz: arkadaş kalmak )
  11. 11
    imkansız durumlardan biri.
    hayatının belli bir döneminde sana iyi/kötü bir şeyler yaşatmış insanı unutmak istiyorsan birileriyle paylaşmak istersin ama bu paylaşımı yaparken kendini sütten çıkmış ak kaşık olarak betimleyip karşıdakini günah keçisi olarak lanse edersen yapılabilecek en kötü şeyi yaparsın zaten.
    hayatından çıkan o insana saygısızlık yapmadan ve çok özel anlarınıza girmeden istediğin şekilde konuşabilirsin.
  12. 12
    benim yaptığım şeydir.

    "bu saatten sonra ben de konuşacağım, saygı falan yok artık çünkü o benim arkamdan doğru yanlış demeden çatır çatır konuşuyor." demiştim bir arkadaşıma ama yapamıyorum. galiba o kadar low bir insan değilim.

    insanların ayrıldıktan sonra bu kadar kötüleşebilmesi, bir zamanlar beraber olduğu insan hakkına böyle şeyler söyleyebilmesi ne kadar üzücü.
    "o kadar zamanımı ben bu insanla mı geçirdim" düşüncesi oluşturuyor bende...
  13. 13
    olmasI gerekendir aslInda, ama cenemiz durmuyor ki? zor oluyor.