kayıt

bekir bozdağ

  1. 26
    Bir hukukçu olarak cumhuriyet halk partisi'nin mahkemeye başvurarak yasaları ihlal etmesi şeklindeki bir saçmalığa dikkat çekmekten fazlasını yapmamaktadır. Söylemleri ise yargı bağımsızlığını zedeleyici söylemler değil, yalnızca anayasal hükümlerin ikrarıdır. Anayasa'da açıkca "ysk kararları aleyhine başka bir mercie başvurulamaz." ibaresi yer alırken mahkemeye başvurmayı düşünenlerin eleştirilmesi şu günlerde daha doğru bir yaklaşım olacaktır.
    Lütfen kafanıza fırlatmak olarak addetmeyin ama, www.tbmm.gov.tr/...
    • Peki sarisinzenci neden aynı adalet bakanı YSK kanununda yer alan mühürlü olmayan oylar geçersizdır maddesi için bir açıklama yapmadı. Sadece işine gelince mi adalet bakanı?
    • boşver yunowcuğum uğraşma...

      adalet ve kalkınma partili sade vatandaşları tenzih ederek, paralı trollerdeki sessizlik ve sinmişliğin bi sebebi var:
      (bkz: lale devri bitti)
    • Açıkçası younowimnogood, amacım bekir bozdağı savunmak değil, yazınızdaki çarpıklığa dikkat çekmek olduğundan burada bana biçiverdiğiniz bakan avukatı rolünü oynayamayacağım. Ama mutlaka cevap beklerseniz,
    • Evet bal gibi de işine geldiği zamanlarda avukat olmaktadir. Fakat Rica ediyorum sizler yanlışı elestirmek varken doğruyu eleştirip yanlışları da kendi yanlışlarıniza kalkan etmeyiniz.
    • Yok sarisinzenci benim yazimda savunduğu şeyin yanlış olduğunu söylemedim diye düşünüyorum ama bir adalet bakanının doğruyu işine geldiğinde söylemesi
  2. 27
    Bkz.

    feto'nun yaptıkları için "Her şeyi de açık, devletin denetimi, gözetimi altında açık, her şeyi gözünün önünde olan biri" diyordu. Bu adam şimdi adalet bakanı. Daha da bir şey demiyorum. Halen şu tiyatronun gerçek olduğuna inananların aklını silkeleyeyim.

    Ayriyeten bkz.
  3. 28
    yeni başbakan yardımcısı.
  4. 29
    yeni hükümette kendine yer bulamamış isim. şu anda sinirden muhafazakar hale getirdiği bıyıklarını kesiyordur.
  5. 30
    Harcanmıştır.

    twitter.com/...
  6. 31
    bıyığı, tipi, konuşma tarzı ile fetönün tornadan çıkmışçasına biribirine benzeyen şakirtlerini andıran şahs-ı lüzumsuz.