kayıt

Kadın ve Erkeklerin Cinsel Seçimleri

  1. 1
    Erkeklerin Maymun İştahlı olması başlığında olay basite indirmiş aslında olay 2 başlık altında incelenebilirdi
    Erkeklerin maymun iştahlı olmasının yanı sıra kadınlardaki piç erkek merakı gibi. Aslında bakarsak olay ilkel çoğalma duygularımızdan ve doğamızdan kaynaklanıyor. Erkek birden fazla Dişiyi dölleyebildiği için bir sınırı yoktur seçiciliği ona kalmıştır. Ama kadınlar bir kere döllendikten sonra 9 ay boyunca bu tekrar olmayacağı için alfaya yani piçe yönelir. aslında kadınlar için 2 erkek vardır Alpha ve Provider.

    Alpha Erkeği : Genetik olarak good looking ( Off spring ) dediğimiz yakışıklı toplumda dikkat çeken elde edilmek istenen. ( Snepçette kız arkadaşlarınızın gece videolarında olurlar Beyaz gömlek, marlboro light, kirli sakal, el hatunun belinde demet akalınla dans eder arada dayar)
    Provider: Bu adam çocuk bakar eve yemek getirir ideal evlenecek erkek denilen modeldir. ( Sosyal medyada 2 ayda bi resim atar mesaisini okulunu kaçırmaz. arkadaşları ortam var gel kız var der ama o sınav var iş var yada okumam gereken makaleler var der en kötü gider ama yavşamaz.)

    Etrafınızda kendinizde bunları zaten görebilirsiniz. Hatta bazı bayan arkadaşlar bazı erkek arkadaşlarını kenarda tutarlar evlenecek erkek modeli olarak ama o sürede alphalarla takılırlar.

    Erkeklerin Göt Merakı: Aslında buda aynı konuyla bağlanyılı ne kadar büyük göt o kadar doğurganlık demektir. Buda iç güdüsel olarak bizi çekiyor. aynı şekilde büyük göğüslerde bu şekilde yorumlanmış bazı makalelerde.

    Tam hatırlamıyorum ama sanırım Amerikanın bi kasabasındaydı. Suyla bulaşan bi hastalık için bütün kasabaya test yapılıyor bununla beraber kalıtsal hastalklar vs içinde test yapalım diyorlar. çok güzel testler yapıldıktan sonra kasabadaki çocukların %20ye yakını başka babadan çıkmıştı. Kadınların doğası gereği aslında bu aldatma bile değildi sadece genetik olarak iyi olanı seçip çocuk yetiştirme konusunda iyi olanla kendisine ve çocuğa baktırarak mükemmel soyu yaratma arzusu.

    Olayın bilimsel adı da (bkz: Dual Mating)

    Araştırmanın Tamamnını okumak için : Dual Mating

    Seçim Sırası İsteğe göre değişiyor kısaca;
    Kadın Evlenecekse : Provider (Sağlayıcı) > Alpha (Piç Guy)
    Kadın Eğlenecekse: Alpha (Piç Guy) > Provider (Sağlayıcı)

    Bu araştırma bazılarımıza koyabilir çok kafaya takmayın.
  2. 2
    kadınların, tüm günahların kaynağı olduğunu gösteren seçim.
  3. 3
    bir seçimin değerini ne belirler diye bakarsak her zaman en ahlaklı olan seçim doğru bile olsa gerçekçi olmayabiliyor. kut-ul amare savasında adamlar ölmemek için çekirge yemişler savaşta. bilimkurgu senaryosu (snowpiercer) gibi bir olay ama gerçekten olmuş. bir kadın eşinin çocuğu olmadığı için onun haberi olmadan sperm bankasından hamile kalıp adamı da kendi çocuğu olduğu noktasında kandırıyorsa bu evet günümüz cari ahlak anlayışı çerçevesinde ahlaksızca bir davranıştır ama davranışın ahlakiliğini belirleyen niyetse o zaman çok sevdiği kocasından ayrılmamak adına bunu yapan kişi adamın mirasından pay almak isteyen kişiye göre aynı davranışı sergilemiş olsa da daha iyi niyetlidir.