kayıt

şenol güneş

  1. 37
    Sonunda kendi genlerine uygun bir kulüp bulmuş efsane teknik direktör. Adam kaybetmeye alışkın. Keza kaybetmek yönettiği takımın göbek adı. Kaybetmek derken bazen 3 puan kaybetmek, bazen kendini kaybetmek. Bazen de a.. Uppsss. Neyse loser takımın extra loser hocasıdır.
  2. 38
    bir final maçını daha kaybetmiş isim.

    evet iyi futbol oynatıyor ama hepsi bu. bazen final maçları vardır, iyi futbol oynamadan da kazanmanız gereken. heh işte bunları başaramıyor.

    sadece bu sezon ;

    sporting lizbon maçı;
    fenerbahçe maçı ;
    konyaspor maçı;

    bursaspor başındayken türkiye kupası finali,
    milli takım başındayken dünya kupasında iki brezilya maçı,

    trabzonspor başındayken kadıköy'de mağlup olma vs vs..
  3. 39
    euro2020 turnuvasında, açık ara en kötü futbol oynayan, hatta ondan öte futbol mutbol oynamayan takımın teknik direktörü. kuzey makedonya ile falan eskaza aynı grupta olsak, tokatlardı vallaxi onlar bizi. ki adamları hakir görme hakkına elbette sahip değiliz.

    beşiktaşlılar harbiden normal değil amk. lan her şey açık bir şekilde ortada. ne yaptığını kendi bile bilmiyordur lazın. futbolcuların ruhsuzluğu da eklenince böyle rezillik yaşanması kaçınılmaz oldu.
  4. 40
    Trabzonspor'da en uzun süre teknik direktörlük yapan kişidir.
    1996'da fenerbahçe'ye kaptırılan şampiyonluk trabzonspor'un tam 15 yılına mal oldu. ligin bitimine 3 hafta kala trabzonspor 5 puan farkla liderdi. herkes trabzonspor'a kesin şampiyon gözüyle bakıyordu. son maçlar van-fenerbahçe ve sanırım eskişehirspor idi. van maçı şu anda çoğu kişi tarafından unutuldu fakat türkiye liginin en dramatik 2-3 maçından birisiydi. maçta trabzon 20 korner kullandı, 3 top direkten döndü, 2 top çizgiden çıktı; trabzon baştan sona baskılı oynadı ama maçı van 1-0 kazandı. ancak yine de trabzonspor kendi sahasında oynayacağı fener maçına 2 puan önde giriyordu ve beraberlik bile onları şampiyon yapacaktı. maça trabzonspor fırtına gibi başladı ve 1-0 öne geçti. trabzon 1-0 önde iken ve beraberlik bile onları şampiyon yapacakken, eğer bekleseler üzerlerine gelmeye mecbur olan feneri 5-0 dağıtacakken; şenol güneş takımına hücum emri verdi. evet daha dün gibi aklımda, klübeden çıktı ve iki eliyle birden 'ileri ileri' işareti yaptı. bu hareketin hemen ardından oğuz'un golüyle fenerbahçe durumumu 1-1 yaptı ve maçın sonlarına doğru fenerbahçenin şu anki teknik direktörü aykut kocaman'ın golüyle fenerbahçe maçı 2-1 aldı. inanılmaz gerçekleşti önce van, sonra fenerbahçe yenilmez denilen trabzonspor'u yendi, 13 yıldır şampiyonluk özlemi çeken trabzonspor yine şampiyon olamadı, şenol güneş gitti, trabzon dipsiz bir kuyuya gömüldü.
    şenol güneş bu maçın intikamını 13 yıl sonra, fenerbahçe ile deplasmanda son maçta 1-1 berabere kalarak ve bursaspor'u şampiyon ederek bir nebzede olsa aldı. ama trabzonspor'un şampiyonluk umutlarını 15 yıl sonra, şike iddaları içerisinde de olsa yine bitiren fenerbahçe oldu. trabzonspor 9 puan farkla lider bitirdiği ilk yarının ardından, şampiyonluğu yine fenerbahçeye kaptırdı.
    türk futbolunun 2002 dünya kupası yarı finalinde de, son 20 yıldaki tüm dramatik maçlarda da şenol güneş vardı. trabzonspor bu süre içerisinde en başarılı günlerini de, en büyük travmalarını da onunla yaşadı. ne diyelim şenol hoca, 5. trabzon seferini iple çekiyoruz !!!
  5. 41
    Sevindigi zaman yüzü değil gözleri gülen adam.
  6. 42
    kariyeri boyunca kadıköyde galibiyet göremeyen teknik insan.
  7. 43
    kafasına 5 dikiş atıldığı söylenen beşiktaş teknik direktörü.

    günahı, sevabı, sahtekarlığı, dürüstlüğü kendi boynuna ama kusura bakmasınlar, sokaktan çevireceğiniz alelade adam bile dikiş atılacak bölge traş edilmeden dikiş atılmayacağını bilir.

    siz aşağıdaki fotoğraflarda traş edilmeye dair bir belirti görebiliyor musunuz?*
    www.milliyet.com.tr/...
    pbs.twimg.com/...
  8. 44
    twitter.com/...