kayıt

donanımhaber

  1. 1
    türkiye'nin en büyük bilişim platformu. bilişim, teknoloji konularında uzman üyelerden çok fazla şey öğrenebilirsiniz. uyuz üyeleri olsa bile teknoloji konusunda derin bilgiye sahip üye sayısı oldukça yüksektir. bilişim, teknoloji konusunda her türlü sorununuza anında çözüm üretirler, sorularınız cevapsız kalmaz.
  2. 2
    bilgisayar ile ilgili mevzularda google sonuçlarında ilk sıralarda çıkan bir foruma sahip site. lan şunu da söyleyen olmuştur diye yazılan saçma sapan bir cümlenin de forumda yazılmış olması mümkün. fazla işlek olmasının getirisi herhalde. son dönem inci sözlük etkisi gözlemleniyor ve sıkıntıya falan neden oluyordu ya. o kadar da yakından takip etmiyorum. işim düştükçe işte.
  3. 3
    eğer bir şey alınacaksa forumu kesinlikle incelenmemeli. mesela "xbox360 mı alayım, ps3 mü" düşüncesiyle girerseniz kafanız çorba olur, hiçbirini almazsınız.
  4. 4
    özellikle geceleri konu dışına yapılan erotik, küfürlü vs konu saldırıları nedeniyle konu dışı bölümüne ek konu dışı özel bölümü oluşturulmuş ve bu bölüme telefon numarası onaylanan üyelerin dışındakilerin yazması engellenmiştir. yine de türkiye'nin en aktif forumlarından birine sahiptir.
  5. 5
    yavaş yavaş boku çıkmaya başlamıştır.

    i.hizliresim.com/...
  6. 6
    zamanında edwird gibi efsanelerin çıktığı site ama artık çoluk çocuk hep.
  7. 7
    konu dışı bölümü hariç gayet detaylı ve kaliteli bir sitedir.adını aldığı donanım kısmı sitenin çok az bir kısmını kapsamaktadır aslında donanım konusunda da yeterlidir ancak dallanıp budaklanıp her bölüme yer vermiştir .
  8. 8
    yıllarca şarkı arayıp repleştiğimiz yer. güzeldi be.

    emeğinze sağlık.
  9. 9
    programcısı citizenin yakın zamanda evlendiği forum sitesi.
  10. 10
    çomaristan'ın çan sıçanı katsayısını konu dışı bölümünde iliklerinize kadar hissedeceğiniz forum.

    bir topluluk düşünün ki; yaklaşık 10 yıldır internet/bilgisayar kullanan, ön lisans/lisans okuyan en azından lise mezunu olan, ve hala klavyesinde i harfinin, ğ harfinin bulunmadığını sanan.

  11. 11
    (bkz: donanımhaber ölücüleri)
  12. 12
    buraya üye olan arkadaşlar var ise benimle iletişime geçebilir mi? bir şey danışacağım.
  13. 13
    saçma sapan telefonla üyelik/onay zımbırtısında çok kan kaybetmişti.

    şimdi ise bitmiş. hakikaten bitmiş. geyikten ziyade esas olarak bilgisayar dünyasından donanım ve yazılımları üzerine kurulmuş bir site, şimdi online oyun forumuna dönmüş. sanki daha icat edilmemiş yeni bir teknoloji sormuşuz gibi, bir adet veri tabanı sorusuna cevap gelmedi.
  14. 14
    10 yıl kadar önce almış olduğum üyeliğin halen silinmediğini gördüm.küçük bir şey sormuştum sadece üye olduğum zaman,sonra hiç girmedim.gönlümü kazandı bu hareketiyle.
  15. 15
    bilmedikleri konu hakkında sürekli yorum yapan cahiller barındıran site.
    bide utanmadan "bu konu hakkında bilgim yok ama bu ürün bu kadar etmez." şeklinde yorum yapıyo herif. madem bilgin yok fikrin niye var ulan o zaman?!
  16. 16
    daha bu tabir henüz ortaya çıkmamışken bile ve hala çok fazla sayıda son zamanların popüler tabiriyle sosyal medya uzmanı barındıran site. onlarca sayfa süren tartışmalarda, ürün veya hizmet hakkında ısrarlı olumsuz eleştiriler söz konusu olduğunda, yavaş yavaş, adım adım ilgili başlıkta kişisel deneyimlerini paylaşan yardım sever üye profilinden ürünün yılmaz bekçisine, agresif savunucusuna dönüşmelerini görmek çok keyiflidir.

    yine de aklınıza gelebilecek hemen hemen her ürün veya hizmet hakkında bilgi edinebileceğiniz bir platformdur.
  17. 17
    son dönemde youtube kanallarına denk geldiğim teknoloji şeysi. yalnız şöyle bir saçmalık var ki wmc 2016'da tanıtılan ürünleri ön inceleme yerine direkt inceleme videosu mantığıyla yüklemişler. sanıyorum daha çok ilgi çekmek amaçlı ancak sadece komik olmuşlar. bizimla değilsın.
  18. 18
    benim burdan karı kız düşüren tanıkdıklarım vardı. duyrulur...
  19. 19
    Bir erkeğe on erkeğin düştüğü forum.
  20. 20
    bir egoist deposudur. derler ki, batılı bilgisayar forumlarında derdini anlatsan hemen yardımcı oluyorlar. türk ve rus forumlarında ise önce ise birkaç hakaret yemen şart.
  21. 21
    hantallaşmış, reklam tarlasına dönüşmüş bir foruma sahip site. nerede o 10-15 sene öncesinin donanımhaber forumu, nerede şimdiki!

    konu açtım, yazımın altına haber reklamı koymuş. tiksindim.
  22. 22
    acayip kafalar var içerde:

    pbs.twimg.com/...
  23. 23
    ölücülük sektörünün öncü forumu. kutup sözlük yazarlarının ölücü oldugunu düsün. hah öyle bir sey. tövbeler tövbesi.
  24. 24
    Forumları için konuşacak olursam, Eski tadı, neşesi, canlılığı yok hiçbir forumunda.
  25. 25
    harika bir ortam ya, sürekli vakit geçirilirse sıkıyor ama aralıklı girilirse gerçekten çok güzel bir yer. çok farklı insanlar var...