kayıt

ince boyunlu bakire

  1. 1
    yeni nicki hayırlı olsun bakalım. enteresan bir nick daha güzel günlerde kullansın. ^^
  2. 2
    Hayırlı olsun. Bakalım ne kadar bakire kalabilecek.
  3. 3
    Güle güle eskitsin.
  4. 4
    haydaaaaaaağ

    böyle bir şey beklemiyordum.

    hayırlı olsun.

    edit: gerçekten psikoloji ve mitoloji ile çok alakalı olmuş, #839314 , bravo *
  5. 5
    ımyehh!!! dediğim yeni nick imiş.

  6. 6
    ben de kalın şeyli ıı boyunlu bakir. tanıştığıma memnun oldum. swh.
  7. 7
    hoş geldin. bugün dağların dumanı da aralanmadı, her yer yağmur, hayırdır?
  8. 8
    beğenmediğim bir nick. ben beğenmedim yani, tekrar değiştir.
  9. 9
    yeni nickini güle güle kullanmasını dilediğim yazardır. umarım istediği gibi uzun süreler boyunca kullanır yeni nickini.
  10. 10
    ulan bende mesajlarda karşıma bakire diye çıkınca noluyo dedim amk. Hayırlısı olsun virginiaa
  11. 11
    ilginç bir nick olmuş. neyse. buralar değerlenir. bir rizörv alalım.
  12. 12
    buralar değerli olacak yer parselleyelim.

    fotoğraftan da anlaşılacak üzre ince boyunlu.

    bakire olması ayrıca farklı ilgi alanı.
  13. 13
    ne kadar alışamasamda yeni nicki hayırlı olsun.
  14. 14
    Bekâret, genel anlayışa göre tecrübesizlikten kaynaklanan duygusal bir saflığı ifade etmek için kullanılır. Geleneksel olarak ise, hiç cinsel ilişki yaşamamış, veya kızlık zarında değişiklik yaşanmadan (örneğin oral seks, anal seks, kızlık zarı zarar görmeden yaşanan vajinal seks gibi) cinsel ilişki yaşamış kadın kadınlar için bakire; herhangi bir doku veya organda yaşanacak değişim ile ilişkilendirilmemekle beraber, herhangi bir cinsel ilişki yaşamamış erkekler için bakir kelimeleri kullanılır.

    Bekâret, evlilikten önce seksi yasaklayan dini inanışlara sahip kapalı toplumlarda değer yargısı olarak benimsenir. Herhangi bir cinsel ilişkiye girmeden cinsiyet değiştiren kişiler için geçerliliğine dair yaygın herhangi bir bilgi yoktur.
    Erkek cinsel organı, bakirliğini ispatlayacak veya gösterecek bir yapıdan yoksundur. Kimi toplumlarda erkeklerin bakir olması, toplumdaki konumu ve karşı cinsle ilişkileri açısından engelleyici bir özellik taşımazken diğer toplumlarda erkeğin de kadın gibi evlenene kadar bekâretini koruması beklenir. Örneğin İslam dininde, evlilik dışı ilişkiler yasaklandığı için evlenmemiş bir erkeğin bakir olması emredilir. Katoliklerde kendini kiliseye adayan bazı din adamları "bakirlik/bekaret yemini" ederler.
    Kadın-erkek eşitliğine önem veren toplumlarda kadınlarda evlilik öncesi bekâretin sonlanması sorun olarak görülmemektedir. Ancak kadının ikinci planda olduğu erkekegemen ve/veya dine dayanan toplumlarda bekâretin sonlanması ayıp karşılanır ve yasaklanır. Bu durum erkekegemen toplumlardaki kadınlarda gerek fizyolojik gerekse toplumsal baskı yaratır.

    Erkek egemen toplumlarda, kadınların tecavüze uğradıktan sonra "kirlendikleri" görüşü hâkimdir ve genelde bu kadınlar tecavüz eden kişiyle evlendirilir. Bu durumda kalan kadınlarda ağır psikolojik bozukluklar gözlenmiştir.
    Kızlık zarı (hymen), kadınlarda arka vajina (colpos) duvarından başlayarak ostlum vaginaya uzanan, vajina girişini yer yer kapatan mukoza kıvrımıdır. Vulvadan (pundendum femininum), yani kadın dış genital organlarından vajina ağzını ayırır. Bu doku genellikle ilk vajinal cinsel ilişki sırasında anatomik yapıya göre esneyip genişler veya laserasyona uğrar ve kanar. Bu sebepten pek çok toplumda kızlık zarı ile kadının bekâreti ilişkilendirilir. Kızlık zarının hasara uğramış olması kadında bekâretin bozulduğuna kanıt olarak görülür.

    Bu ilişki sırasında şayet kızlık zarı vajina girişini örtüyorsa penetrasyonun etkisi ile hasara uğrayarak kanar. Bu olaya halk arasında "kızlığın bozulması" adı verilir. Bu nedenle yaygın bir kanı olarak ilk ilişki sırasında kanamanın olması beklenir. İlk ilişki sırasında kanamanın olmaması yine kızlığın ve bekâretin bozulmuş olması olarak değerlendirilir.

    Bazı hallerde kızlık zarı ilk cinsel ilişkiden sonra kaybolurken bazen de carunculae hymenalis denen kalıntılar şeklinde kalabilir. Kızlık zarı kişiye göre çeşitlilik gösterir. Bazı durumlarda vajina girişi oldukça açık olmasına rağmen bazen de kızlık zarı vajina girişini tamamen kapatarak sıvı giriş çıkışına veya cinsel ilişkiye engel olmaya kadar varabilen tıbbi bir rahatsızlığa yol açar (imperforate hymen). Kızlık zarı, bu anatomik farklılıklardan dolayı bekârete ya da bekâretin olmayışına kesin bir kanıt olmaktan uzaktır. Kızlık zarı doğuştan olmayabilir, esnek yahut yırtılma ve kanamaya sebep vermeyecek kadar açık olabilir, hatta kazalar, düşme, spor ve bazı fiziksel aktiviteler sonucu hasar görmüş olabilir.

    Kadında bekâretin toplumsal bir tabu olarak görüldüğü toplumlarda ve ülkelerde evlilik öncesi cinsel ilişkiye giren kadınlar evlenmeden önce bâkire olduklarını kanıtlayabilmek ve toplumsal kabul görmek için hasara uğramış olan kızlık zarını restore ettirme yoluna gitmektedirler. Bu işleme halk arasında "zar diktirtme" adı verilir ve cinsel ilişkiye girilmeden 1-2 gün önce yapılır. Bu işlemde, hymen'in zorlanması halinde kanama yapması sağlanır. Ancak hymen bir zar, bütünlüğü olan bir duvar olmadığı için kelime anlamıyla dikmek, tıbbi anlamda eski haline getirmek söz konusu değildir.

    Mitolojide bekâret, saflığı ve insanın kendini dizginlemesini gösterir ve Yunan tanrıçaları Athena, Artemis ve Hestia gibi figürlerin önemli karakteristiğini oluşturur. Neopagan gelenekte Tanrıça Üçlemesi Kuramı'nda yer alan üç tanrıçadan biri bâkiredir.
  15. 15
    (bkz: gelen gideni aratır)

    kutuplu güzeldi ya, ne bilim ateşli girdilere baktığımda bir kutuplu girdisini görememek..anlayamazsınız.. *

    bakalım yeni nickiyle ne tür fantezi ışıklarında belirecek, gölgesi uzun olsun bari.
  16. 16
    kutuplu iken daha güzeldi beğenmedim bu nicki. önceden ateş edenlerde gördüğümde içimi huzur kaplardı, ama şimdi hiç göremiyorum. huzursuzum.

    bakire nedir ya allasen. piii
  17. 17
    i.hizliresim.com/...
  18. 18
    (bkz: orleans bakiresi jeanne d'arc)
  19. 19
    ince boyunlu bassdjdasdkdiadkad ya eskisinden ne hayır gördük ki bundan görelim. kahkaha attım.
  20. 20
    Bekareti bacak arasında değil boyunda arayan yazardır. Yeni nicki Hayırlı olsa banane, olmasa bananedir.
  21. 21
    zerafetine münasip estetik bir nick seçmiş yazarın yeni nicki. hayırlı olsun efendim.
  22. 22
    #638120

    bizim buralardan çıktı ya bu kız. o kız alıp vermeme meselesinin altında mezhep farkı var bu arada.
  23. 23
    #845115

    yarın bir gün psikoloji dersinde öğrenirsin merak etme.. ben karakter mi değerlendirmişim yoksa bir alışkanlık mı acaba. hiç sorgulayabildin mi acaba? açık bulduğunu sanıp geldin.. kıyamam.

    saygılar.
  24. 24
    #846643

    arif olan anlar. ben anlamadım.
  25. 25
    harbiden boyun ney öyle ya. Kafanı dolaba falan çarpsan kırılır düşer yere kız. *