kayıt

Max Verstappen

  1. 1
    1997 doğumlu f1 pilotu. bugün ispanya grandprix'sini kazandı.
  2. 2
    Bugün ferrari'ye çalışmış olan Red Bull pilotu. 16 sıra yükselerek abd gp'sini 2. Bitirdi.
  3. 3
    Adamdır. Bugun Yarışı kızıştırmıştır.
  4. 4
    bugün avusturya'da uçuyor. yarışı keyiflendirdi valla helal olsun.
  5. 5
    Altına tofaş ver leclerc balonunu yine piste gömer.
  6. 6
    red bull ile olan sözleşmesini 2023'e kadar uzatmış formula bir pilotu. yaş aralığındaki en büyük rakibi leclerc de ferrari ile uzattı.
  7. 7
    gridin en agresif pilotlarından biri. fakat formulaya geldiği zamanla 2019 sezonunu karşılaştırdığınız zaman aslında önde ki sırayla yarışacak bir arabaya sahip olduğunda çok tehlikeli geçişler denemeyen bir pilot. destekliyoruz. potansiyel f1 şampiyonu.
    • bir boğa olunca sanırım bunu yapmak gerekiyor... şakası bir yana yaklaşık 10 tane ferrari ile kazası var sanırım.
  8. 8
    Yetenekli genç bir pilot ancak gereksiz agresiflikleri ve açıklamaları bazen yeteneğini gölgeliyor. Önümüzdeki 2-3 sene içerisinde leclerc-max şampiyonluk yarışları izleyeceğiz gibi görünüyor.
  9. 9
    kendisine yeni rain master demek istiyorum. 2016 brezilya, 2019 almanya yarışlarına baktığımız zaman müthiş bir performans sergiledi. 2016 brezilya geçişleri, arabayı kurtarması vb..
  10. 10
    motor probleminden dolayı yarış dışı kalması beni çok üzdü. 2 yarışın avusturyada olmasından dolayı iyi puan toplayacağını düşünüyordum. birde 2 britanya yarışı olacaktı, o pistte de iyi bir sürüş gerçekleştiriyor. umarım sözleşmeyi uzattığına pişman olmaz.

    (bkz: 5 temmuz 2020 avusturya gp)
  11. 11
    aldığı ikincilik inanılmaz bir ikinciliktir. muhteşemsin yavrum benim. tüm ekibimize teşekkürler. max ben seni muhteşem mercedes aracıyla göreceğim bir gün.
    • 12
      Çok büyük bir takım stratejisine kurban gitmistir. 1 puan için lastik değiştireceğine ekrana gelen %10 sol ön tekerlek gücü var cümlesinden tahminde bulunsa bugünün kazananiydi belki de.

      Üzdüler uçan hollandaliyi.
    • 13
      Mükemmel bir ekipte yarışarak bugün mercedesi geçen uçan Hollandalı. Yine de bu başarıyı albon değil de o yaptığına göre hakkını vermek gerek.
    • 14
      verstappen dostlarının sesi kutup sözlükte daha gür çıkmalı artık. bir lobi için toplanmalı.
    • 15
      aşırı itici bi tip bu. lewis bıraktıktan sonra muhtemelen mercedes'de görürüz kendisini. leclerc kamili ferrari'den ayrılmaz çünkü..
    • 16
      bugün sıralama turlarından sonra lewis hamilton ile poz vermiş olan pilot.

      hizliresim.com/...
    • 17
      dede tarafından bir türklüğünün olup olmadığını merak ettiğim pilot. yağmurlu pistte bu tarz sürmenin başka açıklaması olamaz. bunu tofaşçılar yapar anca xd
    • 18
      Abu dhabi'de senenin son pole pozisyonunu alan uçan Hollandalı.