kayıt

Bilgi entrysi girmek

  1. 1
    Öncelikle buranın bir sözlük olduğunu unutmayın. Goy goyunuzu yapın, eğlenin ama yeri geldiğinde bilgi entrysi de girin. Sizin bildiğiniz ancak başka yazarların bilmediği konularda onları bilgilendirin. Hatta yeri geldiğinde kendi bilmediğiniz bir konu hakkında okuyup, araştırıp fikrinizi beyan edin. Ancak bunu yaparken kopyala yapıştır yerine, kendi yorumunuzu ve cümlelerinizi kullanın. Sözlüğün gelismesi için, google aramalarda gözükmesi için sözlüğün bünyesinde her türden içerik olması gerektiğini unutmayın. Dediğim gibi ben size eglenmeyin ya da makara yapmayın demiyorum, sadece ara sıra da olsa sözlüğe katkı vermeye çalışın.
  2. 2
    ''bilgi entrysi olmayan sözlük, kafeinsiz kahveye benzer.'' - bahve kardağı

    şakayı bir geçelim, harbiden bilgi entrysi lazım bu sözlüğe. sıkıcı oluyor yoksa, okuyasım gelmiyor pek. mesela instela'yı bırakmamın sebebi seksist başlıkların ve politika haberlerinin olmasıydı. bilgi entrysi girmek biraz zor ama en azından renkli içerikler bulsanız hiç fena olmaz.
  3. 3
    yönetime doğru adım adım.

    (bkz: kaleyi içten fethetmek)
  4. 4
    Neden eksilendiği anlaşılmaz
  5. 5
    ben demin liberian girl diye bir başlık açıp mj'in efsane parçasıdır dedim, onu da eksilediler.. var böyle bir ruh hastası aramızda, bunu da eksilemesini beklediğim..

    edit: şimdi geldi beklenen eski..17:03 26.05.2016
  6. 6
    kim bilmiyorum ama bende de var ondan, bilgi entrylerimi eksiliyor. bence bu tek bir elden çıkıyor demedi demeyin..
  7. 7
    bunu cahil cühelalar yapıyo genelde. çok gülüyom. birkaç tane bayan yazar var onlar iyi yazıyo ama. okuyunca zevk alıyom. hayat böyle geçip gidiyo işte.
  8. 8
    Oje gibisinden başlıklara "renkli veya şeffaf olmak üzere tırnağa sürülen tırnak cilası" şeklinde ağır bilgi içeren arkadaşlarımız çıkıyor bazen.
    Rönesans yaşıyorum adeta. Elim ayağıma dolaşıyor, eksileyebiliyorum.

    Naçizane.
  9. 9
    günlük kotamı doldurdum. artık trollük zamanı ihih.
  10. 10
    Bu sözlükte daha bir hevesle yaptığım eylem.
    Ders çalışırken,derste,konferanslarda,kitap okurken önemli değişik bir şey gördüğümde hemen sözlüğe yazmak,başkalarının da bu konuda bilgi sahibi olması fikri çok hoşuma gidiyor.
  11. 11
    çoktan bıraktığım eylem. kendi kendime konuşuyormuşum gibi hissediyorum. ya da insanları sıktığımı frame yi "meşgul ettiğimi"
  12. 12
    bu sözlükte daha bir hevesle yaptığım eylem.
    ders çalışırken, derste, konferanslarda, kitap okurken önemli değişik bir şey gördüğümde hemen sözlüğe yazmak, başkalarının da bu konuda bilgi sahibi olması fikri çok hoşuma gidiyor.
  13. 13
    sol frame bu kadar isim coplugu halindeyken hepsi icin giresim var fakat vakit hayli cok gec oldu xd.

    neyse; sozlugun amacIna uygun bir eylem. yapIn yaptIrIn.