kayıt

zeka

  1. 1
    beyin faaliyeti.
  2. 2
    birine aşık olmak için gereken şeylerden.
  3. 3
    süratli kavrama gücü. zor bulunan yetenek.
  4. 4
    nadir olandır. ve bu yüzden de değerlidir.
  5. 5
    saygı duyulası özelliktir.
  6. 6
    zeka, toprak altında işlenmeyi bekleyen cevher gibidir. kişinin beyninde yatan zihinsel bir cevherdir/potansiyeldir. bu potansiyel kişiden kişiye farklı şekillerde harekete geçer, kendini gösterip yüzeye çıkar. tabi bazılarında ise hiç çıkamaz.

    çoğu zaman akılla karıştırılır.
  7. 7
    Beynin organizasyon yeteneği
  8. 8
    bir kadında aradığım özelliklerin başında gelir.
  9. 9
    yapilan espriyi anlayip anlamamasiyla olculendir. benim icin oyle. anlamamissa bile espriyi belirttigimde "igrencisin yeaa asjkfgaksgjfsa" diye gulmeli. soguk espriye gulen adam/kadin akillidir, zekidir aga. bilindik esprilerden bahsetmiyorum, absurt espri diyelim. absurt komedi gibi.
  10. 10
    Problem çözme yeteneği.
  11. 11
    beynin teknik kapasitesi. farklı yönleri bulunur. kültür ile direkt bağlantılı değildir fakat sık sık bu yanılgıya düşülür.

    doğuştan gelen yönleri bulunsa da çoğunlukla bedenin, duyu organlarının ve beynin sağlığı ve antrenman ile gelişip oluşmaktadır.

    daha zeki olmak isteyen biri öncelikle daha sağlıklı ve mutlu yaşamalıdır. sonralıkla doğru antrenmanları yapmalı ve zihnini yormaya üşenmemelidir.

    zeka oldukça geliştirilebilir bir yetenektir.
  12. 12
    Bende bol miktarda var. Öyle ki zekamın zekatını versem 20 kişi geri zekalılıktan kurtulur.
  13. 13
    Hapla geliştirelibiliyormuş.

    Denemek lazım da kim para vercek amk. Bedava olsa risk alabilirdim belki de parayla girmeye değmez.

    Hem de yetiyo lan işte, bana kadar. Kim kendi zekasından şikayetçi ki? Başka pazarlama tekniklerine yönelmek lazım promosyon şart. Böyle satmaz bu hap. Gerçi evladı sınav mınav kazansın isteyen cahil anne babaya kakalanabilir. Neyse.
  14. 14
    herkesin kendine atfettiği, iş kullanmaya gelince üşengeçlikten hamur gibi köşede çürüyen şey.

    ben bunu en iyi satranç oynamaya rakip ararken görüyorum. ben de iyi oynamıyorum, kafam çok iyi çalışmaz. 1800 civarı satranç problemi çözmüşüm şimdiye kadar, üzerine sayısız oyun oynadım epey de ders ve inceleme izledim. hala basit açılış numaralarını bilen birileri gelip elime verebilir. bu keyfini yok ediyor mu işin? hayır, kafayı yorup bir şeyler çözebildikçe görebildikçe keyif alıyorum her türlü. herkes alabilir, bana özel bir şey değil bu. aptal olmaktan da, yenilmekten de gocunmam, şöyle gömülüp arkadaşla sakin sakin strateji kapıştırmanın keyfini çok az şeyde bulabiliyorum. ama arkadaş bulamıyorum oynayacak. tavla tercih ediliyor genelde. hatta pes, son dönemde agar.io'ya kadar düştük. saf eğlence istiyoruz, hiç yorulmadan, çabalamadan, direkt kana karışsın.

    düşünsel obezite.
  15. 15
    180'e yakın olanı korkutandır.
  16. 16
    bizim çamaşır makinesinde de 300 iq gösteriyor ama yumuşatıcısını seçtiğimin makinesi hala pamukluları 30 derecede yıkaması gerektiğini algılayamıyor. sinirleniyorum.
    neticede makinede olanına güvenilmeyendir. veya her zaman işlevsel olmayan bir kavramdır zeka.
  17. 17
    twitter.com/...
  18. 18
    şahsımda bol miktarda mevcuttur. isteyene uygun fiyattan verebilirim.
  19. 19
    araba ile mukayese edildiğinde 'motor'dur; akılsa 'direksiyon'.
  20. 20
    sorunlar karşısında çözüm bulabilme yeteneği.
  21. 21
    Fazlası beraberinde bazı sorunları da getiriyor, beynin seni kontrol ederse köle, sen beynini kontrol etmeyi başarabilirsen efendisi olursun .
  22. 22
    Esasen harlanmış ateş anlamına gelen Arapça kökenli sözcük, mecazen de keskin koku anlamında kullanılır.
  23. 23
    bir kadında en önem verdiğim 3 parametreden birisi.

    (bkz: zeki kadın)
  24. 24
    toplumun ortalamasından zeki olduğumu düşünüyorum fakat odağımı kaybedip salak olunca o kadar salak oluyorum ki her şey kararıyor kör gibi hareket ediyorum. ve bazen, aslında çoğu zaman odağım yerinde değil. böyle aylar sonra falan aklıma gelebiliyor bazı şeyler çzümler veya aydınlanmalar, tabii unutmazsam. salak mısın hobisiz diye bağırıyorum kendime. ben kimim biliyor musunuz? sorularınızı çözemeyen ama konuları çok iyi anlatan matematik öğretmeniniz.
  25. 25
    tartışmasız olarak evrendeki en estetik ve çekici özelliktir.
    • bu doru deil.
    • evet, ben tek başıma bir evrenim benim evrenimde en çekici şey karın kaslarım ve hızım maxi, aslında haklısın kral :D :P
    • ya yok zeka değil ya. şimdi bir kız getirelim, bir de barbara palvin'i getirelim. :(