kayıt

whatsapp'ta yanlış gruba mesaj atmak

  1. 1
    dün akşam gerçekleştirdiğim über salaklık.

    5-6 sapın bulunduğu, kitaptan siyasete, siyasetten futbola, futboldan film ve dizilere konuştuğumuz ama tabi ki en çok da karı-kız muhabbeti yaptığımız (bu ne biçim grup amk dediğinizi duyar gibiyim.) bir grubumuz var. ben de dün annem ve ablama çiçek aldım anneler günü dolayısıyla. baktım durakta kızlar çiçeklere bakıyor falan. dedim şu gruba "beyler annem ve ablama birer çiçek aldım, durakta elimde çiçekle gören kızların dibi düştü." gibi bir şey (tam olarak hatırlamıyorum cümleyi ama biraz daha uzundu sanki.) yazayım. yazdım, gönderdiğim anda grup ismine baktım ki "şeker aile" yazıyor. o gruba göndereceğime annemin, ablamın, ablamın eşinin, bir teyzemin, teyzemin eşinin, dayımın, dayımın eşinin ve 5 kuzenimin olduğu gruba göndermişim mesajı. o an neler hissettiğim anlatamam. daha önce bu tarz bir salaklık yapmış olanlar bilir ancak o duyguyu. o telaşla da gruptan çıktım. (gruptan çıkmak yerine "ah yanlış gruba yazdım. pardon. :P" yazsam daha iyiydi ama işte...) bir umut belki gitmemiştir diyorum ama bir yandan da eminim gittiğine. eve geldiğimde annemle konuşunca anladım ki iş işten geçmiş, mesaj gitmiş. kimse de anlam verememiş ki bir şey yazmamışlar. annem teselli etti biraz sağ olsun. bir şey olmaz dedi. güldü falan. sonra annemin telefonu elimdeyken ortaokuldaki kuzenim gülücük attı. ben de anneme dedim durumu kurtaracak bir şeyler yaz. bu arada anneme bakarken bile utanıyorum. annem de "teknik bir hata olmuş. :D" yazıp gönderdi. sonra bir kuzenim daha gülücük yolladı ama teyze ve dayılardan ve eşlerinden hala ses yok. en çok onlar gördü diye utanıyorum zaten. özellikle dayımdan... siz siz olun mesajı göndermeden iki kere kontrol edin arkadaşlar. şükrediyorum sikişli sokuşlu bir mesaj göndermedim. ama hatırladıkça kötü oluyorum hâlâ. allah belanı versin whatsapp. rezil ettin beni.
  2. 2
    (bkz: Rezillik)
    başka bir şey değil.
    Hele yazdığın absürd ise ultra rezalet.
  3. 3
    Whatsapp gruplarında başı yanmış biri olarak o gruplardan uzak duruyorum.
  4. 4
    Karıştırılan grupların önemli olduğu olay.

    Gizli bir gruba yazacağınız bir bilgiyi diğer alelade gruplardan birine yazdıysanız işiniz zor.

    Gizli gruptan kastım bir araya gelinme maksadı başka insanlar tarafından bilindiğinde sorun olabilecek olan grup çeşidi.
  5. 5
    oldukça dekolteli birkaç elbisenin fotoğrafını müdürün oluşturduğu ve sadece resmi duyurular için kullanılan okulun gayet ciddi whatsapp grubuna atıp altına da "çok güzel ama fazla açık sanki değil mi kızlar" diye yazmak.
    onun altına benim hemen "canım yanlış grup" yazmam. çünkü yaptığının farkında değildi ve daha çok yazmasını istemedim.
  6. 6
    ss ise daha fena bir durumdur. zorunlu sınıf, okul gruplarında sevmediğim insanları bir başka grupta gömüyorum. bir gitse o mesaj aslında çok iyi olur. sevmediğimi biliyolarlar, mezun olurken sövüp çıkmak istiyorum o gruptan.
  7. 7
    Sakin olun,durumu toparlamaya çalışın,utanan maymundan uzak durun.

    T:geren durum.
  8. 8
    hele bir de ilk gruptan ss alıp diğer gruba dalga geçmek için atılıyorsa ve orada bir karışıklık olduysa vay halinize dedirtir.

    ben değil bir arkadaş yapmış.
  9. 9
    Sonuçlarina katlanmaktır.

    Hocalarin oldugu gruba, 'yerime imza atın lan,' demisti bi arkadaş. Tüm senenin derslerine katilmak zorunda kaldı sonra.
  10. 10
    bütün sülalen whatsapp müptelası olmuş kardeş, yanlışlıkla am fotosu bile atsan gocunmamaları gerek ki, bu ultra yapay iletişim araçlarını baştan kullanmayı sorun etmeyen hiçbir ultra iletişim mesajını da sorun etmemeli. biz ne yiğit delikanlılar gördük bu whatsappta ağzı gözü eğilmeden artık yazamayan. ahh bu smile'lar yok mu!
  11. 11
    Bir yıl önce tam bugün gerçekleştirdiğim olay.
    Sınıf grubuna atmıştım ve içinde hocalar vardı. Kör olasıcalar.

    Ama komikti, neyse.
    Arkadaşım hatırlattı da.
    (link:
    hizliresim.com/... : hizliresim.com/...)
  12. 12
    proje koordinatörünün olduğu proje grubuna, “amınakoyim suarez, tek maçtan yattık yine ananı sikiyim senin gibi futbolcunun” yazmıştım. bunun akabininde o grupta çok barınamamıştım...
  13. 13
    Bir keresinde arkadaşıma boş yapma yazacağıma veli grubuna yazmıştım. Hemen fark edip herkesten sil yaptım.
  14. 14
    Durumu toparlayana kadar dansöz olmaktır.
  15. 15
    en korkutucu olanı görsel mesajıyla yapılandır. herkesten sil demek yerine kendinden sil dediğin bir senaryo var bir de. düşman başına....
  16. 16
    Bir grupta olanı diğerine anlatırken grupları karıştırmak.. Bilmiyorum bir girdi yazarken neden hüzünlendiğimi...
  17. 17
    Çok problem olmayandır. Genellikle resmiyetten uzak yazışmalar döndüğü için hiç dert etmem.

    Bunun bir de şirket içi yazışma platformunda yapılanı var ki, son zamanlarda hiç atmadıysam 5 kez yanlış ve üstlerimin bulunduğu muhtelif gruplara mesaj attım. Neyse ki orada da genelde iş ile ilgili yazışılıyor. Yine de konuyla alakası olmayan, makam sahibi insanların bulunduğu bir gruba kendi mikro işlerinle ilgili yazmak hoş olmuyor.
  18. 18
    faz diyagramları dersinin final sınavı sırasında kopya çeken arkadaşın hocanında bulunduğu gruba cevabını istemesiyle fark ettiğim durum. bir ara sınavı bırakıp buna gülüyordum.