kayıt

gerçekçi rüyalar

  1. 1
    Bazı insanlar rüyasında önceden olacak olayları görürlermiş. Buna da gerçekçi rüya denirmiş. Tabi kişinin o an derin uykuda olmaması gerekiyor yoksa gördüklerini hatırlayamaz. Gerçekleşecek olayların zamanı hiç bir şekilde bilinemiyor, çünkü rüyada sadece olay anı görülebiliyor.
  2. 2
    (bkz: öncü rüyalar)
  3. 3
    sık sık gördüğümdür. genelde rüyanın bittiği yer ve uyandığım yer aynı olduğu için rüya ile gerçeği ayırt edemem. kabus gördüysem saatlerce içinden çıkamadığım çok olmuştur. ancak kabus görmek daha iyidir. neticesinde üç saat sonra eviniz patlamayınca pimi çekilmiş bombayı bi yerlerde aramaktan vaz geçersiniz. ama sıradan bir şekilde sadece birinin bir şeyleri itiraf ettiği veya biriyle tartıştığınız bir rüya görünce işler sarpa sarabiliyor.
  4. 4
    yıllar sonrada çıkabiliyor , bir hafta sonrada. bu rüya işinde bizde anadan kıza geçen bir olay. annem bir rüya görüyorsa yakında bir şey çıkar ya da sezer. o rüyalar yüzünden sevgilimden ayrıldım ben.
  5. 5
    Çok entarasan...

    Şöyle ki gece 3'te uyandım ve "şimdi boku yedik" gibi bir şey söyledim fakat sonradan dayak yemediğimi anlayınca "vay amk rüyaymış" dememe sebep olan bayâ gerçekçi rüyalar...
  6. 6
    düğünde olsak, aşağıdaki parçayı bu başlığın alnına lap diye para gibi yapıştırırdım ama değiliz, o sebeple aşağıya bırakıyorum..

    www.youtube.com/...
  7. 7
    daha bu sabah görüp etkisinden çıkamadığım rüyamı buna örnek olarak verebilirim.

    en sevdiğim allığımın kapağı açılmış ve neredeyse tamamı kırılıp makyaj çantamın içine dökülmüştü. korkuyla uyandıktan sonra tekrar uyuyamadım.
  8. 8
    Bugün gördüğüm ve tüm gün etkisinden çıkamadığım, beni mal eden rüyadır. Çok garip bi duygu ya o kadar gerçekçiydi ki hiçbi şekilde rüya olduğunu anlamadım. uyanana kadar tabii...
  9. 9
    asla ve kat'iyen başıma gelmeyen rüyalardır. zira son hatırladığım rüyamda kıçımın yanaklarından pembe kanatlar çıkarabiliyor ve uçabiliyordum.
  10. 10
    genelde her ruyam. lucid mi goruyorum bu aralar acaba.
  11. 11
    Gerçekçidir.