kayıt

gaylere normal gözüyle bakan tipler

  1. 1
    umarım bu fotodan sonra da aynı tepkiyi verebilecek olanlardır.

    pbs.twimg.com/...

    ya bunun nesi normal?
  2. 2
    (bkz: açmayın dedeler)
  3. 3
    Kadınlara karşı çıkarcı olmazlar, bu yüzden oyum ibnelere.
  4. 4
    (bkz: ayy ne var gay'lerde ayol )
  5. 5
    Ben şuna inanıyorum bizim birisine normal gözle bakıp bakmamız ya da insanların tercihleri konusunda yorum yapmamızın saçma olduğunu düşünüyorum bize ne kimin ne yaptığı kimsenin bana zararı yoksa yoksa aldırmam kendi tercihime yoluma devam ederim.
  6. 6
    Superman'dir. kızıl ötesi gözlerle bakmaz normal gözleriyle bakar. Ama belki ilişki sırasında dalganın körfezin derinliklerindeki hareketlerini izlemek için kızıl ötesini de açabilir.
  7. 7
    (bkz: resmi olarak tiksindim)

    (bkz: gayriresmi kusup geldim)
  8. 8
    gay kelimesi aslında muhteşem anlamındadır tabi benim ilk öğrendiğim anlam o, eski bir arkadaşınla buluştun eskileri yaad ediyorsun we had a gay old time back then, dersin, bu the time of our lives anlamına gelir. sonra emperyalist amariga bu kelimeyi her şeyi olduğu gibi çarptırdı. kahrolsun emperyalizim.
  9. 9
    fotoğrafı görene kadar bendim.
  10. 10
    Bakamayanların zoruna giden tipler herhalde anlamadım.
  11. 11
    Kabul et, sen de istiyorsun. O yüzden o davetkar fotoğrafı koydun oraya. İtiraf et, kimliğinle barış. Hayır, biz olmasak da konuyla ilgili olarak sana yardım edebilecek arkadaşlar mevcut, paslarız...

    Artık bastırılamayan bir dürtünün, sözüm ona gay hareketini aşağılayarak kendini psikolojik çerçevede sakinleştirme girişimi...
  12. 12
    Fotoğrafa baktıktan sonra biraz igrensem de, ben de normal gözüyle bakıyorum.

    Gay arkadaşlarım da var, lezbiyen de, biseksüel de... e ne var yani bunda? Neden insanların cinsel hayatını kategorize etmeye çalışıyorsunuz?
    Size ne aq. Size ne!
  13. 13
    Normal gözlerimle bakmam at gözlüklerimi takıp öyle bakarım. Ve bu bağnazlıktan memnunum. Gizli ibne olarak niteleyenlere de "evet öyleyim" diyorum gönülleri olsun diye.
  14. 14
    pembe gözlüklerle mi bakalım neeee
  15. 15
    Cinsiyeti ve cinsel yönelimi ne olursa olsun çekici bulmadığım iki insanın bu denli samimi fotoğrafını görsem tiksinirim zaten. Bunun eşcinsel olmakla ne alakası var.
  16. 16
    dahil olduğum "tipler",
    olması gereken "tipler"
    bağnaz olmayan, kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan "tipler"
    insanların kimle yattığıyla neden bu kadar ilgilisiniz, neden bu kadar ilgililer inanın anlamıyorum. kardeşim, vajina/penis şahsa ait, kullanım kılavuzu falan yok bunların. yani nereye soktuğu, nereye sürttüğü neden önemli? heteroseksüel bir birey istediği kişiyle yatar, eşcinsel bir birey kimseyle yatamaz? hasssss-tir ordan derler adama! ay siz manyak mısınız? zoruna giden bok yesin, (bkz: bok)
  17. 17
    kimin neyinin kimin ne tarafına girdiğini kafasına takan insanlar, gayler kadar normal değil.

    bu nasıl bir varoluş gayesi? hayatını buna mı adadın?
  18. 18
    trollüğün ve sinizmin gün geçtikçe iliklerimize daha da sirayet ettiğine ilişkin başlıktır. resmin verildiği linkli açamadım. ancak her ne ise, modern dünyada aklın ve havsalanın almadığı öyle resimler bulurum ki kişi cinselliğinden soğur hetero uzuvlarını jiletlemeye kalkar. arzunun ve hazzın insan elinde birer metaya dönüştüğü her yerde her şey insan doğasına yabancılaşmıştır. bunun dışındaki her söz, her duygu , her temas iki insan arasındadır,söz söylemek laf-ı güzaftır.
  19. 19
    elf gözleriyle bakmaları daha isabetli olabilecek tiplerdir. normal gözler ne bileyim yavan biraz.
  20. 20
    (bkz: ben sana soruyo muyum kimi sikiyosun diye )
  21. 21
    vurduruyordur.

    (bkz: kavram karmaşası)
  22. 22
    Ben de sana normal gözüyle bakmıyorum, çünkü cahilsin ve bununla yaşamaktan utanmıyorsun! Napayım şimdi? Seni öldürmeli miyim, dışlamalı mı, yoksa buradan attırmalı mı??? Bunları niye yapmalıyım? Bana, doğaya, varoluşa* ters olduğun için mi? Yapmaya hakkım var mı? Ya da seni burada linç etmeye/ettirmeye???

    Siz bize hiç bir gözle bakmayın olur mu? Sizden rıza talep eden yok!

    Haddinizi, hakkınızı bilin biz*e yeter!
  23. 23
    "homofobiklere normal gözüyle bakan tipler" diye değiştirilmediği sürece hiçbir anlam ifade etmeyen cümle. hasta ruhlu toplumun hasta ruhlu homofobikleri.