kayıt

ilişki

  1. 8
    şöyle güzel özetlenmiş:

    Bir ilişki size iyi geliyorsa iyidir, gelmiyorsa iyi değildir. Eğer ilişkiniz varsa vardır yoksa da yoktur.
  2. 7
    pek çok anlamda kullanılan bir kelime.

    öncelikle popüler kullanımı kadın erkek arasında adı konulmuş bağı anlatır.

    aynı zamanda kadın erkek arasındaki cinsel münasebete de bu ad verilir.

    hatta kadın erkek arasında gayrıahlaki zina üzerine kurulu durumu da bu kelimeyle anlatıyoruz.

    yani temiz bir kelime değil. sevmiyoruz.
  3. 6
    (bkz: seks)
  4. 5
    hem gönül ilişkisi olanı hem iş ilişkisi olanı hem de arkadaşlık ilişkisi olanı trip ya da anlamsız alınganlıklar olmadan ve gerçek olduğu zaman güzeldir.

  5. 4
    iki tarafa da bir şeyler kazandırmıyorsa, bağlılık değil de bağımlılık yaratıyorsa o ilişki zararlı ilişkidir. günümüzdeki ilişkilerin %90'ından fazlası böyledir çünkü bu insanlar düşük farkındalık seviyesinde olduklarından, ego ve bedensel hazları tatmin etmek isterler. yalanlar ve beklentiler üzerine kuruludur... ilişkiyi sürdürebilmek için daha fazla yalan atılır daha farklı beklentiler yaratılır taa ki bir taraf "yeter!" deyinceye kadar.

    farkındalığı yüksek insan bir ilişkide kendini ispatlamaya ihtiyaç duymaz. karşı tarafı pranga ile bir yere bağlamaz. partnerini nasılsa öyle kabullenir. şair tagore'nin dediği gibi, “Sevmeliyiz ve güçlenmeli aşk içinde, ama sahiplenmemeliyiz sevdiğimizi. İnsan arzularının üzerindedir insan ruhu.”
  6. 3
    (bkz: fan fini fin fon)
  7. 2
    Günümüzde temeli bedensel hazlar üzerne dayandırılan birliktelik durumu.
    Bu olguyu hiç anlayamadım ben. Bak kardeşim.
    Bir kadın bedeninde aradığın o muazzam bel kavisi, narin kollar, ince boyun daha da kabası erkek bireyi tatmin eden vücut hatları bu dünyadaki zilyonlarca kadında bulunmakta.
    Ama o kadındaki kalp, yürek sadece ona ait. Yani o dolgun kalçaya her hayat kadınında rastlayabilirsin ama iliklerine kadar seni seven kadını bulamazsın.
    Kadınlar için de keza öyle. O adonis kası, sixpage dediğiniz sik sok ayrıntılar her erkekte rahatça bulunabilecek özellikler. Ama gece yatmadan önce senin gülüşünü düşünerek hayaller kuran, senin elini tutunca kalp ritmi düzensizleşen tek bir adam var.
    O zaman söyleyin bana neden insanlar ilişkide cinselliğe bu kadar ihtiyaç duyuyor? Lan neden karşısında kendisi için gözyaşı döken, bakınca içi giden adama değil de her kıçı kırık herifte bulunan standart ölçüdeki penise tav oluyor bu kadınlar? Neden bir sarılışıyla tüm dertlerini sırtlanmak isteyen bu naif kadınlara değil de 90 beden sütyen takan kadınlara koşuyor bu herifler?
    Yok abi, ben bu insanları anlamıyorum. Analamayacağım da.

    • Sebebi; hipergami.
    • Kardeşim peki tamam da hormonlar mı yoksa düşünceler mi ağır basıyor bu işte? Hemcinsimizle arkadaşlık kurarken bile güçlünün, sağlıklının yanında olma dürtüsü vardır. Çok yabana atma, aldatmaların çoğu hipergamiden ötürü oluyor. Erkeklerde devamlı, kadınlarda adet döneminden sonra başlıyor dürtüler.
    • Tamam kardeşim çok güzel diyorsun ben senin taşşağını boynuma dolarım ama biz halen daha çok akıllı canlılar değiliz. Çok iyi kalplisin, öyle bakıyorsun zamanla görebilirsin böyle olmadığının. İnsan rasyonel bir yaratık olamadı hiçbir zaman, bugün bile. olsaydık birbirimizle savaşmazdık demi?
  8. 1
    münasebet, temas.