kayıt

ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu şey

  1. 1
    (bkz: para)

    ne kadar paran varsa o kadar huzurun var.
  2. 2
    olağan hal.

    olum bombaların patlamadığı, ülkede ne olduğu bilinmeyen bir kesimin sürekli askere polise devlet görevlisine saldırmadığı, gençlerin özgürce tartışıp eğlenebildiği ve birbirlerini sen şusun, sen de busun, ben biliyorum o şucu, siz de bucusunuz diye yaftalamadıkları bir ortamda doğup büyüseydik ve ölseydik çok mu kötü olurdu lan. en büyük heyecanımız, evden kaçıp ağaca çıkan kediyi indirmeye çalışmak falan olsaydı fena mı olurdu. biz görebilir miyiz acaba.
  3. 3
    Köprü, köprü ve yine köprü. Kaç padişah varsa, hepsine bir köprü. Tabi bu da yetmez, olan köprülerin adının değişmesi de şart. Ülkenin gündemini köprüler belirliyor sonuçta.
    (bkz: köprü önemli tabi)
  4. 4
    (bkz: seks)

    şaka yapmıyorum, herkes biraz sevişse rahatlayacak gibi duruyor.
  5. 5
    Bu konuda benim pek bir fikrim yok/bilmiyorum diyebilecek insanlar.
    Siyasi olur,hukuki olur,sanatsal olur,sporla ilgili olur,yol tarifi için olur.
    Bilmiyorsan bilmiyorum de arkadaşım kimse arkandan konuşmuyor ki.ama sen o yolu yanlış tarif edip bizi bir kilometre yürütünce arkandan edilmeyen küfür kalmıyor.
  6. 6
    zeka.
  7. 7
    uyanmak, sorgulamak.
  8. 8
    Tek doğrunun kendi bildiği olmadığını kabul etseler biraz sorgulasalar biraz acaba lan diye bir soru işareti oluşsa da araştırıp baksalar düzeliriz be..
  9. 9
    (bkz: çay)

    zengini-fakiri-emeklisi-öğrencisi-akıllısı-delisi-yobazı-kemalisti....

    çay bir ihtiyaçtır.
  10. 10
    genelde ülkemiz bazı günlerde en çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyar.. bunu da sıklıkla tekrarlarız..

    "ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu günlerde............................"
  11. 11
    beyin
  12. 12
    (bkz: çay) şöyle demini almış dumanı üstünde bak gör ne dert kalır ne tasa..
  13. 13
    (bkz: birlik)
  14. 14
    (bkz: korna)

    büyük araba üreticilerinin az gelişmiş ülkelere uyguladığı "korna garanti süresi" endeksinden yola çıkarak söyleyebilirim ki hindistan'la beraber en çok korna kullanan ülkeyizdir.. darbe olur korna çalarız, seçim olur konvoya çıkarız, düğün, asker uğurlaması, sünnet, şampiyonluk..

    korna lazım..
  15. 15
    okumak, doğruyu okumak, üstünde düşünmek yorum yapmak. şey diyomuş okumak tek başına yetmiyo bazen o yüzden oyumu snapchat filtreleri başta olmak üzere efektlerin kaldırılmasından yana kullanıyorum.
  16. 16
    (bkz: akıl fikir)
  17. 17
    (bkz: ahlak) öyle etek giyeni ayıplayan cehennemlik ilan edenlerinkinden bahsetmiyorum. harbi bir etik/ahlak gerek sadece. mesela birine sırf e dindar adam diyerek arka çıkmamak lazımmış değil mi, öyle her hoca diyene hıyarla koşmamak devletin her deliğinde bunları görünce de sövmek bir boka da yaramıyor büyük oyunu görmüş olmuyorsun, çalacaksa bizimkiler çalsın seviyesizliğinde olmamak gerek, çok değil 3-5 sene evvel hazretleri demeden adını ağzına alamadığın adamla ilgili şimdi pikaçulu capsler paylaşırken oturup bir düşünmek gerek, dahil olduğu bir işte bahane bulmadan sorumluluk almak yediği bokun sonuçlarına katlanmak gerek tabi bu tip özellikler bizim laubali, mazeret bulmakta üstüne olmayan bilime zerre saygı duymayan yurdum insanı için çok zor özellikler. bu yüzden de zerre umudum yok anasını satayım şu ülkeden.
  18. 18
    (bkz: akıl)
    (bkz: feraset)
  19. 19
    (bkz: zeusun torunu)
  20. 20
    (bkz: ahlaklı birey)
  21. 21
    (bkz: seks)
  22. 22
    Ülke olarak komple paraya ihtiyacımız var bu aralar.
  23. 23
    Şu an için; (bkz: dolar).
  24. 24
    (bkz: Akıl)
  25. 25
    ülkeyi bilmem de benim en çok huzura ihtiyacım var bu aralar.
    kafayı sıyırmama az kaldı.