kayıt

mehmet topal

  1. 49
    The ahaha. Fenerbahçe'de 6-7 sezonda toplasan 10 maç oynamamış murat Şahin'in as kaleci olduğu 8jk'ye transfer olmuştur.
  2. 48
    Son sekiz-dokuz haftayı santraforsuz ve müzmin sakat vaziyetteki dördüncü kanat oyuncusundan forvet üreterek geçirip şampiyon olmuş takımın teknik direktörü tarafından transferi istenmiş oyuncudur. Kimse kusura bakmasın, herkese bok yemek düşer.

    Diğer taraftan nihayetinde Fener'de oynamış bir oyuncu bu. Fener'de oynayıp bize transfer olmuş hemen hemen her oyuncu gibi as kadrodaki oyuncularımızı yedeklemekte kullanabiliriz. İki-üç maç atiba'yı yedeklese de adam o arada dinlense, kâfi...
  3. 47
    ahı gitmiş vahı kalmış futbolcu eskisidir. ne için aldılar anlamadım xd
  4. 46
    ne alaka anlamadığım bir şekilde Beşiktaş'a transfer olan 35 yaşındaki defansif orta saha ve stoper.
  5. 45
    istanbul başakşehir takımına transfer olarak şaşırtmamış futbolcu. galatasaray'a gelip yedek rotasyonda da olsa bulunmasını isterdim.
  6. 44
    galatasaray'a junichi inamoto ile beraber transfer edilmişti. çanakkale dardanel ile 2. ligde oynarken iki hafta sonra kendisini anfield road'da xabi alonso ve gerrard'a karşı oynarken bulmuştu. ikinci sezonunda tobias linderoth'un sakatlanmasıyla bulduğu şansı iyi değerlendirmiş, oradan milli takıma, valencia'ya kadar yükselmeyi başarmıştır. türkiye'ye döndükten sonra fenerbahçe'deki ilk 3 senesinde defansın önünde tek ön libero oynayarak başarılı olmuş, braga'ya attığı golde olduğu gibi zaman zaman kapasitesinin üstünde işler de yapmıştır. kendisiyle benzer roldeki josef de souza'nın transfer edilmesi ve inatla beraber oynatılmaları hem fenerbahçe'yi, hem de kendisini olumsuz etkilemiştir. tabii bunun yanında artık günümüz futbolunda kalecilerden dahi oyun kurması beklenirken kendisinin sadece defansif yönünün güçlü olması yeterli görülemezdi. ilerleyen yaşından ötürü fizik gücünün düşmesini de göz önünde bulundurursak mevcut haliyle galatasaray'a itelenir diye korkuyordum. neyse ki başakşehir'e gitmiş.
  7. 43
    İstanbul başakşehir takımına transfer olan milli önlibero. Attamah yerine alındı. Avrupa diyordu geldiği yere bak xd.
  8. 42
    Fenerbahçe ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesh etmiş. Havada başakcity kokusu var.
  9. 41
    Adama Boşuna tepki koyuyorlar.
    Ne mal olduğu belli napsın aq ben gidiyom mu desin?
    Zaten şu leş takımda sadece topalı ıslıklamak aşırı saçma.
  10. 40
    4 yıldır takımın Bütün düzenini altüst etmesine rağmen ancak bu sezonun 34. Haftasında tepki gören eski futbolcu. 2015'te aktif futbol yaşantısına Son vermiştir.
  11. 39
    bugün yine efsane oynayan, oyununu bir de golle süsleyen önlibero. ya bu adamdan valbuenalık mı bekliyorsunuz daha ne yapsın? herkesin bir mevkisi var ve bu mevkinin gereklerini yapar profesyonel oyuncu. bunun için onlara profesyonel diyoruz.

    mehmet topal'ın son haftalardaki yükselişi fenerbahçe'nin yükselişi ile aynı tarihe denk düşer. tesadüf müdür? zannetmiyorum.
  12. 38
    ya senin atacağın topa yani. bir tane öne doğru isabetli top atamaz mı profesyonel futbolcu.
  13. 37
    İsmini ne zaman duysam içimden "seni mehmet topal, seni hayın Topal" türküsü geçiyor. Şıkıdım Şıkıdım oynayasım geliyor.

    Onun haricinde şahısla alakalı bilgi sahibi değilim.
  14. 36
    Başta Fenerbahçe'nin sonrasında Fenerbahçe taraftarlarının başının belası, kardeşim sen oynama bırak bu oyunu, kötüsün arkadaş, sen kazmasın. Her insanın etrafında doğruları söyleyen insanlar vardır, sana hiç mi kimse kazmasın sen demedi. Seni oynatan adam sende de taktik bilgisi sıfır, çok kötü bir teknik direktör olduğunu sana da hiç kimse söylemedi mi. Allahım sen herşeyi görüyorsun, bu kadar insan günaha girmesin diye bizlere bir mucize göster.
  15. 35
    kadro dışı bırakılmış.

    twitter.com/...
  16. 34
    yok abi yok bu adam kadar boş bi oyuncu ve bu kadar iyi yerlere gelmiş biri yok. 2 gün konuşulur acemiliği falan sonra yine stoper olarak oynatılır. bu adam ait olduğu yere (amatör lig) dönerse o zaman hem türk milli takımı hem de fenerbahçe rahatlar eminim buna
  17. 33
    Millî takımda buna da ihtiyaç yok.

  18. 32
    eskiden orta saha oyuncusu olduğu halde hücuma hiç katkı vermediği için eleştiriyordum.

    artık savunmada da sıçıyor. fenerbahçe'nin hazırlık maçlarında belli etti daha kendini. bitik bir mehmet topal başladı sezona. sonra resmi maçlarda da devam etti sıçışlarına. ama gel gör ki bu kadar kritik bir maçta milli takımda yine ilk 11'de. bırakın artık kardeşim isme göre kadro belirlemeyi. bu adam bitik durumda şu an.
    • Vola bitik hali onde tolgadan da ozandan da iyi oynar...bence josefsiz oynamayi unuttu adam.
    • vallahi benim buna da sabrım kalmadı. ozan konusuna hiç girme zaten.
  19. 31
    2 eylül 2017 ukrayna türkiye maçında sahada olduğu gibi bir iftira atılan futbolcu.

    yok rkdşlr adam sahada... delirdiniz mi ? şaşırdınız mı ?
  20. 30
    Topa, eve giderken sokağın aşağısına yuvarlanan topa köseli ayakkabıyla vuran abi gibi vuruyor.
  21. 29
    bu adamı stoper oynatma fikrini ilk kim attı ortaya? onu bana bi bulun.
  22. 28
    bugün 1 gol 1 asistle yıldızlaştı.

    tebrik ediyorum bu performansı için kendisini.

    (bkz: 17 ağustos 2017 vardar skopje fenerbahçe maçı)
  23. 27
    rakibin çabalarını boşa çıkartmayan koca yürekli adam.
  24. 26
    martin skrtel'le bir sit-com çekmelerini beklediğim fb'li futbolcu.

    çarli iş başında'yı yeniden çeksinler, buna atakan rolü gider.
  25. 25
    beşiktaş derbisinde takımını yalnız bırakacak olan dos.