kayıt

yazarların unutamadığı iç burkan haberler

  1. 1
    *

    organ nakli hastaların bayramlarda ölüm oranları arttığından bize de bir organ çıkar belki diye bayramı dört gözle beklemeleri haberi. yüksel aytuğ yazmıştı sabahın günaydın ekinde televizyonla ilgili eleştiriler yazdığı köşesinde. sene 2005 2006 bilemedin 2007.
  2. 2
    (bkz: 13 mayıs 2014 soma maden ocağı patlaması)

    lise son sınıf öğrencisiyim.iletişim lisesinde okumamdan dolayı ankarada ulusal bir haber kanalında stajımı yapıyorum. bir sabah staja gidiyorum ve 15 küçük,1 büyük ekranda, bilgisayar monitörlerinde o feci görüntüler. hala aklımda. hiçbir zamanda unutmam, unutamam.
  3. 3
    (bkz: şehit haberleri)
    hangi birini unutalım; hangi birini akılda tutalım. yazıklar olsun bu hale gelen bizlere de, bizi bu hale getirenlere de.
  4. 4
    (bkz: 13 mart 2016 ankara patlaması)
    (bkz: 6 eylül 2015 dağlıca saldırısı)
  5. 5
    maden suyu şisesine oturup ölmeyi bekledi
  6. 6
    (bkz: 17 ağustos 1999 gölcük depremi )
    o zamanlar babaannem radyodan haber dinlerdi. fenerli radyolardan vardı evde birlikte dinlerken depremin haberini duyduk peşi sıra candan erçetin'den yalan şarkısı çalmışlardı.
  7. 7
    encrypted-tbn0.gstatic.com/...
  8. 8
    (bkz: cem uzan'a hapis şoku)
  9. 9
    Bir kaç yıl önce olan haberdir.

    Yeni evli bir çift yeni bir eve taşınmış. Sokakta dolaşan üç veya dört orospu çocuğu da bu aileyi gözüne kestirmiş. Akşamüstü kapıyı çalmışlar, kapı açılınca da adamın üstüne çöküp sabaha kadar adamın gözü önünde eşine tecavüz etmişler.

    Bu haberi okumadan önce sadece hobi olarak silahlar ile ilgili bilgiler okurdum. Okuduktan sonra silah aldım.