kayıt

temel karamollaoğlu

  1. 3
    eşi ingilizmiş. ama türk ve müslüman oldu diyor karamollaoğlu. bu bilgiyle hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum.
  2. 4
    bu seneki bir numaralı adayım..

    temel başkanım senin için çok didiştim milletle umarım hak ettiğini alır.
  3. 5
    cihangir solcularının geneli tarafından sevilen siyasetçi. dini değerleri ön planda tutan partiler bu ülkenin mikrobudur.

    www.youtube.com/...
  4. 6
    *

    saadet partisi genel başkanıdır.
  5. 7
    sivas katliamında belediye başkanı iken itfaiye'nin müdahalesine izin vermediği söylentileri vardı, yargılandı, beraat etti.. şimdi dokunsan "beraat etti o davadan" deniyor.. çünkü adalet sistemimiz kemik gibi, çünkü mahkemelerimiz beton gibi sağlam ve adalet cayır cayır memlekette..
    • o konu çok karanlık. bir fotoğraf bile var insanları galeyana getiriyordu diye suçlandığı. sonra o fotoğraftakinin kendisi olmadığı da ortaya çıktı.
    • ben parmağı, etkisi vardı diyemem, orada değildim, savcı, hakim de değilim.. ama davada aklandı denmesi bana dokunuyor, soytarıların ortalıkta "davada aklandı" şeklinde cirit atması beni rahatsız ediyor.. orospu çocukları, vatana emanet edilmiş gençleri emirle köprüye getirip kemerlerle döve döve öldürdüler, onlar da yargılandı sözde, bu kadar yavşak bir sistemde birisinin beraat etmesi suçsuz olduğu anlamına gelemiyor ne yazık ki..
    • söylediklerine tamamen katılıyorum. ülkede güvenimin en zayıf olduğu mekanizma adalet. ben sadece karamollaoğlu nun üzerine biraz haksız geliyorlar onu anlatmaya çalıştım.
    • giden gitti, anneleri "oğlum şehit edildi" bile diyemedi, bir tanesine medyada rastlayamazsın, baybay.. şehitlik mertebesini cebinden çıkarır gibi keyfi, sağa sola dağıtanlar onlara şehit diyemedi, kimse de bulunmayacak, ona da baybay..
  6. 8
    partisine cok uygun nur yuzlu lider. eger muharrem ince cIkmasaydI oyumu kendisine vermeyi dusunurdum.
  7. 9
    evet gerici olabilir, evet bir siyasal islamcı olabilir, ama seviyorum. şimdilik. arkasındaki ekip ciddi anlamda akp sosyal medya yönetiminden çok daha ötededir. hatta bence bütün partilerin sosyal medya yönetimi bir tarafa, temel karamollaoğlu'nun bir tarafadır.

    "Parayı Lidyalılar, vergiyi Sümerliler, verginin vergisini de ülke olarak biz bulmuşuz dünyanın hiçbir yerinde emsali yok bunun"

    twitter.com/...