kayıt

temel karamollaoğlu

  1. 38
    siyasal islamın mikropluğunu devam ettirmeye çalışan dede. bir yandan da tatlı su solcularına sempatik olmaya çalışır.

    dini değerleri ön plana koyan parti bu ülkeye külliyen zarardır.
  2. 37
    (bkz: Şeriat dede)

    Her şeriatçı gibi o da İstanbul sözleşmesi’ne karşı doğrudan tavır almış. İddiasına göre Malum sözleşme insanları cinsiyetsizleştiriyormuş. Muhteşem bir tespit. Sözleşmeyi imzalamayan İngiltere, Rusya, Macaristan gibi ülkeleri de referans vermiş. kadınların, çocukların lehine olan her şeye karşılar. Yarın Ak partisi evlilik yaşı 15’e düşsün diye yasa teklifi sunduğunda memnuniyetle destekleyecekler. Sağımız solumuz ak partisi ve türevleri kaynıyor. babadan oğula nesil bunlar.

    “Çok iyi tetkik edilmesi icap eder. Cinsiyete karşı bir tavır var İstanbul Sözleşmesi'nde. Cinsiyeti ortadan kaldırmak istiyor. Cinsiyeti nasıl ortadan kaldıracaksın? Erkek erkek, kadın kadındır"

    "Cinsiyet kavramını ortadan kaldırmayı toplumun barışı için gerekli görürseniz o zaman şiddet doğar" diyen Karamollaoğlu, "İstanbul Sözleşmesi'ne imza atmayan ülkeler var. İngiltere, Macaristan atmadı, Rusya böyle şey olmaz dedi. Bazı ülkeler çekince koydular ama cinsiyetsizleştirme bu kabul edilebilir bir şey değil"
    t24.com.tr/...
  3. 36
    Sanki siyasal islamcıymış gibi bir havası var, böyle sakal falan.
  4. 35
    cihangir solcularının geneli tarafından sevilen siyasetçi. dini değerleri ön planda tutan partiler bu ülkenin mikrobudur.

    www.youtube.com/...
  5. 34
    evet gerici olabilir, evet bir siyasal islamcı olabilir, ama seviyorum. şimdilik. arkasındaki ekip ciddi anlamda akp sosyal medya yönetiminden çok daha ötededir. hatta bence bütün partilerin sosyal medya yönetimi bir tarafa, temel karamollaoğlu'nun bir tarafadır.

    "Parayı Lidyalılar, vergiyi Sümerliler, verginin vergisini de ülke olarak biz bulmuşuz dünyanın hiçbir yerinde emsali yok bunun"

    twitter.com/...
  6. 33
    Müthiş bir adam. Yeni Türkiye'de böyle adamlara ihtiyaç var.

    twitter.com/...
  7. 32
    (bkz: şirin baba )
  8. 31
    24 haziran 2018 erken seçimindeki tavrı ve iradesi ile "bilge başkan" lakabını hak ettiğini bizlere gösteren siyasetçi. kendilerine teklif edilen bakanlıkları, gücü ve parayı elinin tersiye itip millet ittifakının bir parçası olmasıyla çok önemli bir siyasi hamleye imza atmıştır. küçük ancak çok kilit bir hamle. 16 yıllık dev akp iktidarını tökezletip düşürebilecek ufacık bir taş belki de.
  9. 30
    Beni methetme kardeşim bana para ver demiştir bu paylaşımıyla tabiri caizse ve güldürmüştür ehehe...
  10. 29
    bu seneki bir numaralı adayım..

    temel başkanım senin için çok didiştim milletle umarım hak ettiğini alır.
  11. 28
    Sivas katliamını körüklemiş. Şu da olayın video kaydı: youtu.be/...
    • sivas katliamı için 'pencereleri açsalardı' yorumunda bulunan bir insanı savunmanız beni güldürdü sevgili ali bilmem ne edna. siz ucuz musunuz ki ucuz şeylerin peşine düşüyorsunuz? bence değilsiniz. fikirlerinizi yazın. başkasının entrysinden neden nemalanıyorsunuz? öptüm yanacıklardan.
    • Hüsnü zannınız memnun etti. Haricen, ucuzluk kısmına bırakın da ben karar vereyim. Benim için ilgili kişinin şuan yaptığı hiçbir açıklamanın kıymeti yok. Olay esnasında ne yaptığına itibar ederim.
    • kışkırtılan yobazların 37 kişiyi öldürdüğü olaya katliam değil de hadise diyen bir adamın olay esnasında ne yaptığını göstermelik videolarınızla mı aklayacaksınız? yoksa size göre de mi hadise? ölenler sizin için savunduğunuzu aklamak için kullandığınız araç mı? adam dönemin belediye başkanıydı, başçavuşu değil rica edeceğim. olayları oraya getirip de, yatıştırma politikası güden çakma ingiltere rolünü üstlenmesi palavra. atma ziya.
    • verdiğim cevaba yazık olmuş. neyse, belki biri okur da nasiplenir. iyi günler dilerim.
    • virdigim civibi yizik ilmis. niysi. bilki biri ikir di nisiplinir. iyi ginlir dilirim.
      iyi denemeler montaigne.
  12. 27
    sivas katliamı'nın körükleyicilerinden birisi.
    şimdi ortaya çıkmış barış ister ayaklarında takılıyor. bunu yaparken de sivas katliamı ile dalga geçermiş gibi konuşmayı ihmal etmiyor. metin altıok'un kızının dahil olduğu chp'nin böyle bir adamla gerçekleştirdiği ittifak, ülkenin nasıl bir mecburiyete yenik düştüğünü de gösteriyor.
  13. 26
    Madımak katliamı hakkında bu şekilde konuşacak kadar utanmaz bir insandır kendisi. Değil utanmak dalga geçer gibi ''Camları açsalarmış'' şeklinde açıklama yapmıştır.
    • Babala tv'deki açıklamasını izlediniz mi?
    • İzlemenizi tavsiye ederim. İlave edeceğim bir şey yok.
    • Tanım girecek kadar almışsınız ama :) neyse, iyi geceler :)
    • Kaale almanın lügat manasına bakın lütfen. Bir de son yazdığınızı tekrar okuyun. "basitçe ; bir şeyi sevmeseniz , değer görmeseniz bile onun hakkında konuşabilirsiniz." Bunu yaparak Kaale almış oluyorsunuz işte. İnsan ciddiye almadığı şey üzerine -dır ve -tir'lerle konuşamaz. Bunları can sıkıntısından yazıyorum. Bir de Kaale aldığımdan!
    • Öyle olsun bakalım. İyi geceler tekrardan.
  14. 25
    partisine cok uygun nur yuzlu lider. eger muharrem ince cIkmasaydI oyumu kendisine vermeyi dusunurdum.
  15. 24
    Benden daha boş bir adam
  16. 23
    pek iyi gidiyordu ta ki son perde meselesine kadar.
  17. 22
    Sırtının kamburuna bakmadan seçime katılan sakallı dede. Ya Bi git namaz kıl dede senin ne işin var seçimle meçimle.
  18. 21
    Siyasal islamcılık seziyorum, oy vermeyeceğim.
  19. 20
    madımak hadisesiyle ilgili şöyle bir konuşması bulunmakta:
    www.youtube.com/...
  20. 19
    sivas katliamında belediye başkanı iken itfaiye'nin müdahalesine izin vermediği söylentileri vardı, yargılandı, beraat etti.. şimdi dokunsan "beraat etti o davadan" deniyor.. çünkü adalet sistemimiz kemik gibi, çünkü mahkemelerimiz beton gibi sağlam ve adalet cayır cayır memlekette..
    • o konu çok karanlık. bir fotoğraf bile var insanları galeyana getiriyordu diye suçlandığı. sonra o fotoğraftakinin kendisi olmadığı da ortaya çıktı.
    • ben parmağı, etkisi vardı diyemem, orada değildim, savcı, hakim de değilim.. ama davada aklandı denmesi bana dokunuyor, soytarıların ortalıkta "davada aklandı" şeklinde cirit atması beni rahatsız ediyor.. orospu çocukları, vatana emanet edilmiş gençleri emirle köprüye getirip kemerlerle döve döve öldürdüler, onlar da yargılandı sözde, bu kadar yavşak bir sistemde birisinin beraat etmesi suçsuz olduğu anlamına gelemiyor ne yazık ki..
    • söylediklerine tamamen katılıyorum. ülkede güvenimin en zayıf olduğu mekanizma adalet. ben sadece karamollaoğlu nun üzerine biraz haksız geliyorlar onu anlatmaya çalıştım.
    • giden gitti, anneleri "oğlum şehit edildi" bile diyemedi, bir tanesine medyada rastlayamazsın, baybay.. şehitlik mertebesini cebinden çıkarır gibi keyfi, sağa sola dağıtanlar onlara şehit diyemedi, kimse de bulunmayacak, ona da baybay..
  21. 18
    katıldığı fox tv canlı yayını cumhurbaşkanının trt'de konuştuğu canlı yayından daha çok izlenmiştir.

    twitter.com/...
  22. 17
    (bkz: bilge başkan )
    (bkz: şeriat dede )
  23. 16
    Bugün bir provakasyona maruz kalmış siyasi kişi. Sabrına hayran kaldım zira ben videoyu izlerken sinir krizleri geçirdim, telefonu yumruklamak istedim.

    youtu.be/...
    • Madem dinlemek istemiyorsun niye geliyorsun aq
    • Mal bunlar :d
  24. 15
    son bir seneye kadar kendisi için sivas katliamı sorumlusu diyen çevreler son bir senedir öve öve bitiremiyor.
    t: insanlar üzeründeki algısı 180 derece değişmiş siyaset kişisidir.
  25. 14
    dün sabahtan bu zamana kadar 91727 imza toplamayı başarmıştır. adaylığı kesin diyebiliriz.

    pbs.twimg.com/...