kayıt

stadyumda izlenen ilk maç

  1. 1
    *

    üzerinden ne kadar yıl geçerse geçsin hatırlanacak maçtır.

    (bkz: 27 ağustos 2009 galatasaray Levadia Tallinn maçı)

  2. 2
    Atatürk olimpiyat stadının ilk açılış maçıydı. Galataray'ın maç kimleydi bilemedim.
  3. 3
    8 şubat 2004 karşıyaka göztepe maçıdır.

    iki avans beşte biter...

  4. 4
    (bkz: 16 ekim 2004 altay vestel manisaspor maçı)

    bülent otlama hocanı dinle sözü hala aklımda.
  5. 5
    Fener'in maçına gidebilmek için yanıp tutuştuğum yıllarda babam anneme kısa mesaj atarak durant'e söyle hazırlansın akşam 5'te çıkacağız fener'in maçına gidiyoruz demişti. Ben saat 2'de hazırdım tabi.
    (bkz: 30 temmuz 2008 fenerbahçe mtk budapeşte maçı)
  6. 6
    (bkz: kadıköy hatırası)

    (bkz: 17 mart 2005 fenerbahçe beşiktaş maçı)

    orta sahadan gelen koray avcı golü unutulmazdır.

    +enişteee kolamı döktüüün öööğğ
    -kasayla alırım ben sana laaan gooooooooööğğğğlll!
  7. 7
    (bkz: 14 eylül 2002 eskişehirspor fatih karagümrük)

    sünnet düğünüm ve ardından geçen tatilden sonra tekirdağ'a döndük. 1 hafta içinde dedem vefat etti eskişehir'e tekrar gittik. o ara kafa dağıtmak için maça götürdüler. 1-1 bitti. eski statta oynandı koltuk yoktu hep beton. 2. lig b kategorisi yıllarına denk geliyor.

    bu da böyle bir anımdır.
  8. 8
    çaykur rizespor-vestel manisaspor yıl 2006 ya da 2007
  9. 9
    ufacık çocukken kırıkhanspor'un maçlarına kaçak girerdik arkadaşlarla. ilk maç allah bilir hangi yıl. ama büyük statlardan birinde izlediğim ilk maç 28 şubat 2010 günü atatürk olimpiyat'ta oynanan istanbul büyükşehir belediyespor fenerbahçe maçı idi. anılarımı detaylandırmayayım şimdi. ondan ayrı bir girdi çıkar.
  10. 10
    (bkz: 30 kasım 1872 iskoçya ingiltere maçı)

    hiç unutmam...
  11. 11
    maltepespor'un maçlarından biridir mutlaka. yıl 1995-1996 olabilir. o dönemde maltepespor'un stadyumu tek tribündü. karşı taraf ve kale arkalarında ağaçlar vardı. hatta ben karşı tarafı bir bilinmezlik, bir gayya kuyusu gibi görürdüm. halbuki stadyuma girmek için o ağaçların etrafından dolanırdık. misafir takım seyircisiyle sadece arada basit bir örgü varken, göt göte maç izlerdik. bir beykozspor maçında yandaki dayılarla atıştığımızı falan hatırlıyorum. vallahi biz mahalli holiganlığı özledik. bir de maltepe'yi bilenler bilir. mahallenin muhtarları'nın çekildiği sokağa çok yakındır stadyum. her gittiğimizde kahvenin önünden geçerdik. ama hiç seti ya da oyuncuları görmedik. pazar günü çalışmıyorlardı galiba?

    kadıköy'de izlediğim ilk maç bir altay maçıydı. kalede şanver'in olduğunu net şekilde hatırlıyorum. 5-0 ya da 5-1 kazanmıştık sanki. eskiden maçlardan önce paf takım maçları da oynanırdı. paf takımda çiko vardı. sonra nerelere kayboldu bu çiko bilmiyorum.

    www.hurriyet.com.tr/...
  12. 12
    2013'de babamla fenerbahçe - trabzon maçına gitmiştik. 19 mayıs stadı'nda oynanmıştı, kupa maçıydı. Gittiğim ilk ve son maçtı.
  13. 13
    Ay ankaragücü fenalık geliyor
  14. 14
    Galatasaray Fenerbahçe kupa maçıydı. Evet 5-1 olan. Zor bela aldırdığım ribery formamla.. İbne ribery takımdan gidecek ne vardı..
  15. 15
    (bkz: 3 şubat 2002 göztepe istanbulspor maçı)

    hatırladığım ayrıntılar maçın 0-0 bittiği, istanbulspor'un 10 kişi kaldığı, göztepe'de ersen martin'in oyuna sonradan girdiği ve göztepelilerin mehmet yozgatlı'ya sarı uzun saçları nedeniyle ayşe yozgatlı diye bağırması.
  16. 16
    2008 yenimahallespor - adaspor mücadelesi. adaspor'a yenilmiştik. rüzgardan neticemiz donmuştu tribünde.
  17. 17
    Rahat 15 sene olmuştur, orduspor maçına gitmiştim, rakibin adını hatırlamıyorum bile. Maç 0-0 bitmişti. Rakip takımın kalecisinin saçı uzun olduğu için "ayşe götünü sikeyim ayşe" küfürlerine maruz kalmıştı.
  18. 18
    (bkz: 22 mayıs 2013 fenerbahçe trabzonspor maçı)
    ilk ve sondu. trabzonsporlular telleri aşıp üstümüze atlamaya çalışıyordu, allah'ın cezası holiganlar...
  19. 19
    (bkz: 30 eylül 2003 galatasaray real sociedad maçı ) hayal kırıklığıyla başladığım tribün serüvenim nice şampiyonluklar gördü vallahi aşığız biz.
  20. 20
    97-98 mi emin değilim beşiktaş-gençlerbirliği maçıdır. 3-0 kazanılmıştı. stadın soğuğunu, güzel coşkuyu, tezahüratı o maçta öğrenmiştim. oktay derelioğlu'na da aşıktım. şimdi aklımda eto bitmiş ile kaldı ya neyse.
    artık takım tutumuyorum ama beşiktaşlı olmanın, tezahürat yapmanın güzel taraflarını hala hatırlıyorum.
    itiraf gibi girdi oldu ya neyse.
  21. 21
    Hep maça gitmek istiyordum ama babam yanaşmıyordu. Sürekli gitmek isterim diye kendi gidip beni götürmüyordu. Sonra yatırım planladığımız bir şirketin ortağı bizi locasına davet etmişti. Stada ilk girdiğimde sahanın yeşili gözümü almıştı donup kalmıştım. locada durmayıp tribüne inmiştim. Hayatımda en mutlu olduğum anlardan birisiydi. Ondan sonra zaten her sene en az 10-15 maça gittim iç sahada. Ali koç gelirse yine gideceğim.

    Maç da Fenerbahçe mtk budapeşte maçıydı. 2-0 kazanmıştık golleri de roberto carlos ve selçuk şahin atmıştı.
  22. 22
    100 yıl geçse de o tribüne ilk çıktığın anı hiçbir şekilde unutamazsın. ilk semtimizin takımının maçıyla başladım çok küçükken sonra da okul açık'ta buldum kendimi.

    bayrampaşa - bursa nilüfer