kayıt

nusret

  1. 84
    Erkek adı bir ad allah yardımı demekmiş bu ad.
  2. 83
    et'e vura vura maçka'da 5 yıldızlı otel almıştır.
  3. 82
    kim ne derse desin, adam kendini mükemmel sattı.
    bu satışla elde ettiği toplam varlıkla 10 kuşağını hiç çalışmadan doyurabilecek parası var artık.
    nefret eden de aşığı olan da bu adamı konuşup ününe ün katmaya devam ediyor. helal olsun demek düşer bu bir başarı çünkü.

    www.instagram.com/...
  4. 81
    Kapiçiiinoooo
    Diyerek videolar çekiyordu en son...
    Abi tamam kendini, adını markalaştırmak istiyorsun. Sadece etten değil her boktan para kazanmak için kazıyorsun. Ama biraz göz zevki amına koyim biraz çok değil.
  5. 80
    şişirilmiş bir balon. nesini bu kadar abartıyorlar anlamıyorum.
    insan gerçekten hayret ediyor.
  6. 79
    yemeksepeti'nde boy göstermeye başlamış. keşke online alışveriş sitelerindeki gibi fiyat filtreleme seçeneği olsaymış. 5 tl'ye patates tava var mesela. *
  7. 78
    son videosuyla tiksindirmiştir.
  8. 77
    (bkz: ekmek aptalı)
  9. 76
    kendince oyunu kullanmış.
    sandığı tuzlamış
  10. 75
    Aptalların zengin ve meşhur ettiği kasap. Hanzo.
  11. 74
    instagram'da takip ettiğim girişimci.

    lan sen nasıl bir psikosun? gece ikide üçte spor yapıyorsun. hem de açık havada. helal olsun.
  12. 73
    mustafa uzunyılmaz'ın her şey çok güzel olacak filminde canlandırdığı karakter. bodrum'da takılır, atletle menemen keyfi yapar, telefonda tahir baba'nın sesini alamayınca kahrolur.
  13. 72
    Sonu -et ile bitsin yeter....Nasılsa düdüklenecek enayi çok.
    Siktir et
  14. 71
    videolarını izlerken çoğunlukla biftekli cheetos yiyorum.
    (bkz: ne yazık ki kadere bak)
  15. 70
    Malumunuz New York şubesini açtığından beri canım beckham'ın oğlu brooklyn'in storylerinden düşmüyordu. 3-4 gün önce de Beckham ailesi komple sosyal medya hesaplarında nusret paylaşıp ölümüne övmüşlerdi. Meğerse o da bir pr çalışmasıymış Beckham ailesi bunun için 400 bin dolar almış.

    Geçen de yazmıştım zaten saltbae'nin dünyada o kadar ses getirmesi abd'de anlaşılan bir ajansa 1.5 milyon dolar para harcanmasıyla sağlanmıştı. Üstüne narcos konukluğu için yine para harcandı şimdi de bu.

    Yıllar yıllar önce nusret'i keşfedip D.ream bünyesine katan, işi bilen ama işletmeciliği bilmeyen nusret'i altın gibi işleyip bu pr çalışmalarıyla onu bir celebrity haline getiren ferit şahenk vizyonu der susarım.

    Nusret'te zaten işini çok iyi yapıyor bir de üstüne bu show business olayını güzel becerdi rolünü iyi yaptı.

    Global bir başarı örneğidir bu adam, helal olsun.
  16. 69
    İngilterede yayınlanan bir gazetenin haberine göre newyork eyalet yasasına göre hazırlanan ete çıplak elle değmek yasakmış bu yüzden nusret'i ifşalamışlar. Yaa sen elin ingilteresi niye ortalığı karıştırıyorsun yemin ederim bu dış mihraklar bizi çekemiyor.

    Ayrıca;

    (bkz: Et ete değecek)
  17. 68
    dün brooklyn beckham'ın storylerini izlerken karşıma çıkan etçi. Helal olsun diyebiliyorum sadece. Etilerdeki bi çok mekan ya kapandı ya el değiştirdi, nusretin önü her daim tıklım tıklım.
  18. 67
    doğuş grup'un&ferit şahenk'in amerika'da bir ajansla anlaşıp milyonlarca lira harcadığı muhteşem bir pr çalışmasıyla ülkemiz adına global bir başarı haline getirdiği adam.

    hala yapıyor mudur bilmem ama yanında çalışan arkadaşım geçen seneye kadar her sabah dörtte-beşte uyanıp çiftliğe gidip hayvanları seçtiğini, hangi hayvanın hangi şubeye gideceğini belirleyip helikopterle bizzat kendinin götürdüğünü neler olup bittiğini hep kontrol altında tuttuğunu söylemişti. yani öyle sayko videolar çekerek meşhur olmadı bu adam. çok çalıştı ve arkasına doğru insanları aldı(mesela ilk defa acun survivor'a çıkarttığında adını büyük kitlelere duyurdu).

    zaten ferit şahenk kendisine güvenmese neredeyse 7 milyon dolara(7 yıl öncesinin 7 milyon doları *) %50 ortak olup d.ream bünyesine katmazdı.

    her başarıya b.k atmak yerine ülkemiz adına sevinsek keşke biraz.
  19. 66
    şov yüzünden tuz gölünü kuruttu pezeveng.*
  20. 65
    Vallahi tuhaf tuhaf hareketleri var falan ama acayip saygı duyuyorum ben bu adama. Şu an dünyanın farklı farklı yerlerinde şubeler açarak işi büyütüyor. Ve buralara kasap çıraklığından gelmiş herif. Sermayesiz. Bu tür başarıları kim elde ederse etsin tebrik etmek lâzım.
  21. 64
    birkaç haftalığına dünyanın en meşhur kişilerinden biri oldu. biz de sevinsek mi üzülsek mi bilemedik. bir türk sosyal medyanın gündeminde ama adam et tokatlamakla, tuzu havadan serpmekle ünlü. sonra geçti modası tabi. malum tüketim toplumu...
  22. 63
    şu fotoğrafında kendisini, mehmet ali ağca'ya benzettim...
  23. 62
    gece gece izlememle mideme krizler geçirten kişi
  24. 61
    tanrı yardımı.
  25. 60
    bu geceye de damga vurmuştur.

    pbs.twimg.com/...