kayıt

yazarların profil avatarlarından karakter tahlilleri

  1. 1
    sağ framede görülen ve buraya taşınan bir sözlük oyunu.

    fugitive: bülent serttaş gibi soğuk şakalara sahip, dakikada 3 kilo terleyebiliyor ve doğunun o yakışıklı yönünü temsil etmiyor.
  2. 2
    stop the carriage you son of a bitch : sokak yarışçısı. aynı zamanda bir playboy.
  3. 3
    stop the carriage you son of a bitch muhtemel olarak ölüm listesinin başında lewis hamilton'ı yazmış yazar.
  4. 4
    2112 : TAM bir eskişehirsporlu yazar.
  5. 5
    alis volat propriis

    Kraliçe..
    • anlık ben; inlove
  6. 6
    Çocukları çok seviyorum. Çocukken oyuncaklarımla oynamayı çok severdim. Mutfakta vakit gerçimeyi, yemek yapmayı da oldukça seviyorum. Hello kitty sevmiyorum..
  7. 7
    tamamen ruh halim. beni benden alan yine benim.
  8. 8
    Ne desem boş.
    • Bence muhabbeti keyifli, iyi, biraz da şakacı ve benden büyük bir appi olabilirsin. Eheheh. :) Tabi bir de mavi taburen var. :9
  9. 9
    takemeunder a bakalım.
    güçlü bir iradeye sahip, istikrarlı, tuttuğunu koparan, hayvanları seven biri ayrıca yardımsever biri olduğunu düşünüyorum.
    • Mükemmel yazmayı unutmuşsun... tebrikler...
    • inlove angel
  10. 10
    komşusutokkenaçyatan

    umursamaz, ciddi ama yeri geldiğinde herkesten çok eğlenceli olabilen, işini şansa bırakmayan biri garantici bir tip.
  11. 11
    feleğin çarkına sokulan çomak

    kendisi kesinlikle ciddi biri ehehe dediğine bakmayın, sınıftaki önde oturan çalışkan öğrenci, arkadaş ortamında çoğu şey ona danışılır, az ama sağlam bir çevresi var hayatına çok insan dâhil etmeyi sevmiyor, espri yaptığı zaman bile kendisi gülmüyordur esprisine, tamamen profilden yola çıktım kendi duygularım olaya dahil değildir.
  12. 12
    flamex
    parayı seven komik bir tip, ciddiyet yok ve böyle bir derdi de yok hayatı seviyor üşengeç biri bi de.
  13. 13
    rastık çekemeyen mahmure

    çok umursamaz gibi görünen ama her seyi takıntı haline getiren birine benziyor, derdini içine atıyor hatta kendi derdi yetmiyor gibi başkasının da derdini içine atıyor duygusal biri ama bunu belli ettiğini düşünmüyorum çok kendi içinde biri.
  14. 14
    nusantara
    öğrenmeyi seviyor ama bi o kadar da bir şeyler öğrenmeye üşenen biri, ciddi görünüp komik eğlenceli olan tiplerden, yani başta sana çok gıcık olmuştum lafını eminim ki bir çok yakın arkadaşından duymuştur, zeki insanlara hayranlık da duyuyordur, güzel hayalleri var ama dediğim gibi uykusu daha ağır basıyor muhtemelen.
    • Yüs puan veriyorum. Çünkü hepsi doğru^^
  15. 15
    gizemabla
    anlatmaya gerek yok görüyorsunuz, aceleci bir tip vurdumduymaz agresif ve sevecen biri, içinde kötülük olmamasına rağmen dışı öyle değil ama bize ne içinden biz bize gösterdiğin karakterine bakarız.
  16. 16
    anna perenna canım kankama gelirsek;
    kendisi küçük şeylerden mutlu olan biri, nerde olduğunun bi önemi yok yanında sevdiği bir dost, bi arkadaş bi ses olsun çölde bile olsa yüzünde kocaman bir gülümseme olur, bence samimi bir tip, yeni olsun eski olsun tanıdığı çoğu insana tavrı soğuk değil samimi ve belki şimdiye kadar bunun bi zararı olmadı kendisine ama bence bu kadar tatlı ve sıcak olma, insanlar kötü onlar pis o poncik kalbini kırabilirler.
  17. 17
    optik baykuş
    sana da bi tahlil yapmanın zamani geldi kadın olduğun için bundan sonra seni de seveceğim.

    sıkıcı biri çünkü kimseyi eğlendirme derdinde değil. yanlış anlaşılmaktan korkuyor çoğu zaman söyleyeceği şeyleri çok fazla düşünerek söylüyor ağzına geleni söylemiyor hemen, bu bi yandan iyi bir yandan da kötü bir durum çünkü bu durum insanı çok yoran bir durum, onun dışında yalnız eğlenmeyi daha çok seviyor kalabalik ortamları sevmiyor bence, mecbur olmadığı zamanlar dışında evinde oturmak ona daha keyif veriyor fikirlerini savunmaktan çekinmez ama dediğim gibi yanlış anlaşılmaktan korktuğu için temkinli davranıyor.
    • çok doğru tespitler. korkuttu açıkçası. bilinmekten endişe duyarım :)
  18. 18
    kutup ayIlI default avatar = dumduz adam/madamsInIz. ya da kutup ayIsInI sevip degistirmediniz.
    • pikachu'lu default vardI bende onu daha cok seviyodum ama ayIlar da tatlis seviyorum xd
  19. 19
    kazakli voyvoda

    Duygusuz, ruhsuz, duvar gibin biri. Ayrıca fotoğrafın siyah olması nedeniyle enerjinizi emcükleyip bitirmek gibi bir özelliği de var muhtemelen.

    :/
  20. 20
    Nickim gibi biri olduğum için karakter analizine gerek yok. Anlayacağınız sıkıntı çok büyük.