kayıt

hayatta pişman olduğum hiçbir şey yapmadım

  1. 1
    *

    bu tabir hatalarınızı kabul ettiğiniz dönemde kurduğunuz cümledir. başta büyük hatalar, büyük pişmanlıklar gibi dursa da, zaman geçip dışarıdan bir göz olarak baktığınızda hataların pişmanlık olmadığını fark edersiniz. fark edemezseniz de "keşke yapmasaydım" diye hayıflanmaya devam edersiniz, ta ki o hata gibi görünen davranışı içselleştirinceye kadar.
  2. 2
    diyen insan fanusta falan yaşıyodur. nasıl oluyor o ya? benim attığım adım hata, attığım adım pişmanlık.
  3. 3
    Bir aslan burcu erkeği atasözü.
  4. 4
    aslında yaptım ancak sonradan pişman olmamam gerektiğini farkettim demenin farklı bir yolu.aslında bir kabulleniş bir seçim keşke demenin anlamsız olmasından kaynaklı bir kadercilik.böyle insan hayatına gelen mutsuzlukları seri bir şekilde postalayabilir.sağlıklı bir kafa yapısı.
  5. 5
    bok yapmadın, şeklinde cevaplanması gereken iddia. Bir vakitten sonra o 'umrumda mı dünya' tavırları gidiyor insanlarda.
  6. 6
    beylik laflardan biridir.
    hayatında yaptığı hiçbir eylemden pişman olmayan insan bence yoktur. daha sonraları bu pişmanlıkların saçmalık olduğunu fark eden insanlar vardır. ama o pişmanlık duygusunu gerçekten iliklerine kadar yaşamışlardır.
  7. 7
    bunu diyen kişi hayatını yaşamamış,tecrübesiz bir bireydir.
  8. 8
    Söylenebilir bir cümledir fakat mümkün değildir. pişmanlık duymamak iyi bir şey de değil zaten. Yanlışlarımdan pişmanlık duymalıyım ki tekrarlamayım. Eyyorlamam bu kadar.
  9. 9
    o kadar ileri görüşlü biri olmadığımdan ne yapsam pişman ettiler bacım. pişman olduğumla da kalmadım boşverdim.

    sal gitsin.
  10. 10
    Söyleyebileceğim cümledir. Öyle ki ghost rider'ın kefaret bakışından etkilenmem.