kayıt

dengesiz insan

  1. 1
    bir türlü ne istediğine karar veremeyen insandır.

    örnek olarak; yalnız kalmaya tahammül edemez ama kalabalıktan da nefret eder. içmek ister ama sarhoş olmak istemez.

    şahsımdır ve kuvvetle muhtemel -benim gibi- yengeç burcudur.
  2. 2
    orta kulak iltihabı olan insandır.
  3. 3
    (bkz: ikizler burcu)
  4. 4
    bir öyle bir böyle olma durumu.
    abi gel içelim dedikten sonra gaza gelen arkadaş hazırlanıp giyindikten sonra, yok yea hiç şimdi midem şey olmaz. demektir kanımca. götlüktür. ibneliktir. bir anda duyguların değişmesidir. küçücük bir kelimeye anında form değiştirmektir.
    ne yapacağı kestirilmemektir. kimse kestiremiyorki.
    insanlar bir süre sonra çekinir artık. "ne biliyim olum sen dengesizsin ya" demeye başlarlar her şeye. hayır ya ben sadece tuhafım lan herkeste olur diye bağırmak istersin ama biliyorsun ki sen dengesizsin. alışagelmişin dışında olmaktır dengesizlik bence. 2. kattan kendini çöp kutusuna atmaktır bence. daha sonra "dengesiz misin olum?" sorusunu duyunca ehüe diye cevap vermektir bence.
    dengesizlik ne güzel şey, güzel şey dengesizlik.
    hepimiz dengesisiz.
  5. 5
    ip cambazlığı yapamayacak insandır. hep düşeceğinden komik olur en fazla.
  6. 6
    istikamet ve istikrar ehlinden olmayan insandır. ne önünde ne de arkasından yürünür. terazi burcu erkek ve kadınlarının mizansızlığıdır ekseriyeten.
  7. 7
    vertigo'dan muzdarip olabilir. duygusal olarak stabil olmayanlar borderline hastası da olabilir. en yaygın olanı için cem yılmazın ifadesiyle,

    (bkz: anlayın artık bizi bizim hallerimiz var )
  8. 8
    tillahı mevcuttur. şahsımdır.
  9. 9
    konuşma sırasında dengesizlik vardır.zihinsel olarak dengesizlik vardır bunlardan ilki için

    (bkz: dangalak)

    gelelim ikincisine.çok muhtemel aşırı sorunlu bir insandır.sorun dediysem öyle dünyevi,yada pskopatlık gibi sorunlardan söz etmiyorum.kendinden başka kimseye zararı yoktur ama aklından saniyeler içinde geçen düşüncelerden özgüven bırakmamıştır kendinde.içine kapanıktır.pek insan sevmez.düşünceleriyle hayal dünyasında yaşar zaten.dünyası beyni olmuştur çoktan.

    (bkz: dimethyltriptamine)
  10. 10
    Her an her şeyi yapandır, her şey beklenir. Bir öyle bir böyledir. Kendinden emin değildir.
  11. 11
    efendim diyerek açtığım başlık.
  12. 12
    yoğun geçmiş iş saatlerinden sonra, eğlenmeyi de bir şekilde unutmuş ya da kaçış yolu bulamamış insandır. çoğumuzda duruma bağlı olarak görülebilir. kafa olarak rahat değiliz bir kere...
  13. 13
    Eleştirip itin götüne soktuğum insan türüydü. Fakat bu aralar öyle dengesiz biri oldum ki, akşam moralim berbattı şimdi mahalle yansa bir odun da ben atarım üstüne mangal yaparım. Lan ne güzel ıssız adam gibi geziniyordum noldu da enerjim tavan yaptı. Terazim şaştı.