kayıt

vicks

  1. 10
    viks diye değil vikis diye okunur. bilinmeyen bir kuraldır bu.
  2. 9
    Felaket öksürük nöbetleri geçirirdim eskiden hemen annem bunu göğsüme sırtıma ve ayaklarımın altına sürer yatırırdı çok iyi gelirdi. Ancak kokusu hiç hoş değil :(
    • anneannem hep sürerdi. naneye benzer kokusuyla büyüdüm.
  3. 8
    Bu kremi sırtınıza sürünce dışarıda 1 metre kar olmasına rağmen evin içinde sıcak bir Temmuz akşamında esen soğuk rüzgarları hissedersiniz.
  4. 7
    Geçen seneye göre 8 TL zam yapılmış olması üzmüş olsa da, kış aylarında çokca kullandığım kokusu ben de garip bir bağımlılık yapan merhem.
  5. 6
    kuru öksürüğün korkulu rüyası.
  6. 5
    sırta sürüldüğünde cayır cayır yakan naneli jel.
  7. 4
    kış aylarının vazgeçilmez itemi.
    onsuz soğuk kış günlerini nasıl atlatırım bilemiyorum.
  8. 3
    biraz önce ayak tabanlarıma sürüp üzerine 2 kat çorap giymemle beni öksürükten kurtarmış merhem. kaç gündür boşuna yiyomuşuz balları limonları.

    öneri için oldu o zamana teşekkkür.
  9. 2
    her yaşlının evinde bulunan ve iğrenerek baktığım merhemdi.iki gün önce grip oldum ve her şekilde kullandım.bu vicks bir harika dostum..
  10. 1
    * *

    bir merhem çeşidi. her eczanede bulunabilir ve reçetesiz alabilirsiniz. eğer nezle veya bahar alerjisi yüzünden burun tıkanıklığınız varsa bu ilaç tam sizlik. kaynar suyun içine bi çay kaşığı atılır bu ilaçtan, sonra da o kaynar suyun buharı içinize çekilir. anında işe yaradığınız göreceksiniz.