kayıt

eski karısının yeni kocasıyla çay içen adam

  1. 1
    *

    vardır.

    şaka yapmıyorum bunu yapn gördüm onlar çay içerken eski ve yeni karısı da bebek emziriyolardı.

    olaylar baya karışık ancak bu benim kaldırabileceğim bir rahatlık değil üzgünüm eskilerden çok çektim.
  2. 2
    Alınmaca darılmaca yok. Net bir şekilde gavatlıktır.
  3. 3
    gençler bu cidden yaşandı. Hatta eski eş yeni eşin oğluna kızına verdi
    • beynim yandı bu ne
  4. 4
    (bkz: moruk bu nerenin mezhebi)
  5. 5
    (bkz: Mehmet demirkol)
    (bkz: Güntekin onay)
    (bkz: Serra okumuş onay)
  6. 6
    Adam bence gay ve eski karısının yeni kocasına göz koydu. Yoksa neden çay içsinler? Rakı içseler anlarım ama çay içmek flörtün ilk aşaması demek. Kadın da bu ibneliği yüzünden ayrıldı bence. "Kocam eve erkek getiriyor." dediğinde yanlış anladılar kadını "vay namussuz karısını satıyor." dediler ve boşadılar ama adam kendi vurduruyordu.
    Şimdi de eski kocasının yeni kocasını elinden almasını istemiyor. Yine olay gavatlık olarak değerlendirilip bu konunun üstüne düşülmeyecek ve kadın yeni kocasını da kaybedecek. Bu olay gerçek değil, ama neden olmasın di mi?
  7. 7
    dertlesmek isteyen adamDIR belki, kadInI cekistiriyodur onunla. zavallI kadIn.
  8. 8
    Ortak konular futbol ve o kadınla yatak odası maceralarıdır. Ama ikincisi konuşulmaz, çünkü cinayet çıkabilir. Futboldan devam ederler. Konuşma bitince de mutluluklar dilenip bir daha hiç buluşmamak üzere vedalaşırlar
  9. 9
    Muazzam bir insanlık örneği sergileyen adamdır.

    Eski karısının yeni düzeni hakkında bilgi paylaşımı yapmak en doğal hakkı.
  10. 10
    Çarpık zihniyetli çocuklar yetiştiren ortadoğu toplumunun aksine; Sosyokültürel evrimini tamamlamış, medeni bir adamdır.

    Şahsen evliliğe bakış açım verimlilik ve mutluluk üzerine kurulu. İlk eşim benden 6 yaş küçüktü ve o 33 yaşına geldiğinde artık onun hayatıma kattığı verimliliğin ve mutluluğun azaldığını fark ettim. Üstelik vücudu deforme olmuş, kaz ayakları çıkmıştı iyice, saçları da beyazlıyordu. Benim iş hayatıma ve imajıma zarar verici nitelikte kusurları oluşmaya başlamıştı. Bu noktada mantıklı bir karar alıp hayatıma enerji katan 18'lik bir çıtırla takılmaya başladım. Haliyle bu durum eşimi mutsuz etti. Oysa benim mutluluğum onu üzmemeliydi, bu kadar bencil olmasaydı kendisini boşamak zorunda kalmazdım mesela. Neyse yani giden gitmiştir gittiği gün de bitmiştir... Sonuç olarak Eski eşimin yeni kocasıyla çay da içerim kanka da olurum, halı saha da çağırırım. Erkeklik böyle bir dayanışma halidir. Sürekli birbirinin ardından kuyu kazan kadınlar anlayamaz bu durumu. Bromance forever! Kadınların niye bu kadar kin ve öfkeyle dolduğunu anlamıyorum doğrusu. Hayat basittir, basit düşünüp basit yaşamalı insan. Zorlaştırmaya gerek yok.
    • Genişliğin had safhası
    • medeniyet böyle bir şey
  11. 11
    Eski karısına yönelik aşk, ihtiras ya da kıskançlık beslemeyen ve hatta belki ilişkilerini arkadaşlık olarak devam ettiren adamdır.

    Eski karısını öldürmeyen erkek görünce şaşıran insanlar haline geldik, bu olay insanı tam anlamıyla dumura uğratıyor.
  12. 12
    Hani Bazı şeyler olmamalı ya bu da onlardan biri. Herkes kendi hayatına bakmalı.
  13. 13
    eski karısıyla dostane bir şekilde ayrılmış, aralarında cinsel manada herhangi bir çekim kalmamış adamdır.
    şahsen böyle bir insana dönüşme ihtimalim olduğunu düşünmüyorum. iki kere evlenecek olursam yeni kocamla eski kocam arasındaki tüm köprüleri yıkarak eskisi ile ömrümce görüşmemeyi dilerim...