kayıt

e-sigara

  1. 1
    *

    içimi güzel, aroması enfes, ayrıca sigaranın aksine nargile gibi duman çıkartıyor.

    ancak kullanmayın, kullandırtmayın. bildiğin su buharı çekiyorsunuz ciğerlerinize, sigaradan daha zararlı olduğuna dair çok sayıda doktordan, çok sayıda şey duydum. hatta yakın zamanda tanıdığımız bir doktor ''yakın zamanda hastahaneler ciğerleri su toplayıp doktor doktor gezen adamlarla dolup taşacak'' cümlesini kullandı.
  2. 2
    türk doktorlarının yeni bilimsel argümanlara olan ilgisine ve alanlarında olsun olmasın her türlü yeniliği takip ettiklerine inanan kişileri gösteren alet. bu kişiler genelde konuşmaya; "bir sürü araştırma var herkes söylüyor abiğğ" diye başlarlar, devamını getiremezler. hayır ortaya sigaradan daha zararlı diye bir iddia atıyorsan ispat yükümlülüğü de senin üzerinde olmalı eğer bir din uydurmuyorsan tabii dünyanın her yerinde bu böyledir.
  3. 3
    çok fazla kullanımda tat duyularını perçemleyen gereç.

    az sigara içeyim, az zehirleneyim diye emzik gibi elinizden ayıramadığınız alet olmayı başarabiliyor. bu sayede de normal sigaradan kat kat zehirlenmeyi mümkün kılabiliyorsunuz.

    kullanmak istiyorsanız, hobi olarak kullanın. bir eliniz elektronik sigaraymışta, bıraksanız ciğeriniz sökülür gibi değil.

    bildiğim diğer kötü yanlarından biri de su tüketimini bir şekilde unutturuyor olması. şu tat kaybetme duyusuna örnek olarakta yediğiniz içtiğiniz şeylerin beraberinde tuz tadı hissiyatı.

    bazı aromalı fazlasıyla baş döndürücü. tat ve koku gereksinimleri sizi daha da bağımlı hale getirebiliyor. hep kötüledim ama, diğer bir kötü yanıda nargile-sigara-puro ya da aklınıza ne geliyorsa bunlardan ciddi anlamda yüz bin kat fazla duman çıkartıp, bu dumanın sizi boğması ve kokusunun bir türlü gitmemesi *

    ayrıca internet üzerinde bu pazar payının fazla dolandırıcısı var. kaliteli ürün diye en kötüsüne farkında olmadan sahip olabiliyorsunuz. parayı ödeyip, ürünsüz kalabiliyorsunuz. likit yerine absürt, nedüğü belirsiz şeylere sahip olmanız da cabası.

    dikkatli olmakta yarar var.

    içim karardı, anılarım canladı,
    gidiyorum
  4. 4
    tamamen el alışkanlığını bırakma aracıdır. ki sigara bağımlılığının en önemli noktası el aramasına son vermektir.
  5. 5
    10 yillik sigara icicisi olarak 1 senedir kullandigim ve hic sigara icirtmeyen buhar cikarici. Hatta bunu bile oldukca azalttim.
    Nargile degilde sigara icimi basliklarla (atomizer) kullanildiginda ise yaramaktadir. Hem tren lokomotifi gibi gezmezsiniz hem de maksimum keyif alirsiniz.
    Saglik konusu tartismalidir. Su anda Avrupada yapilan arastirmalar dogru kullanimda cok daha az zararli oldugunu gosteriyor. Ama 10 sene sonra daha zararli oldugu kanitlanir, ona birsey diyemem. Eskiden sigaranin da faydali oldugunun soylenmesi gibi.
    Ama ben yasantima pozitif katkilarini gormezden gelemem.
    Sorulariniz olursa ulasabilirsiniz.
  6. 6
    müdavimi değilim lakin arkadaş ortamında karamelli,kurabiyeli,sakızlı likitleri deneyip kurabiyeli olana aşık olduğum, bir kesim tarafından tamamen zararsız olduğu savunulan başka bir kesim tarafındansa elde patlama vakalarının yaşandığı rivayet edilen bir tuhaf gavur icadi.
  7. 7
    Yarar zarar ya da zevk konusunda yorum yapmayacağım ama çağımızın vebaları arasına hızla giriş yaptığı bariz bir gerçektir
  8. 8
    'sigarayı bırakmak'ta yardımcı ve sigaraya göre; %97 daha zararsız olduğu söylenen, pazar gününden itibaren kullanmaya başladığım ve 'nikotin' ihtiyacımı ciddi derecede karşılayan sigara türüdür.

    kullanmaya başladığım günden itibaren sadece 6 adet normal sigara içtim, o da el alışkanlığından dolayı.

    şu ana kadar yaşadığım en büyük artısı; leş gibi sigara kokmamak oldu. umarım sigaraya yeniden dönmem.

    kavun ve muz aromalı likit kullanıyorum, fakat yeni likit arayışım var. aroması ve doyuruculuğu güzel olan 'likit' önerisi yapacak arkadaşların tavsiye içerikli mesajlarını bekliyorum.
  9. 9
    e-sigaranın en güzel formatı sanırım. tasarım olarak minimalist ve şık.