kayıt

dişçiye gitme korkusu

  1. 1
    *

    her iki kişiden birinin sahip olduğu korkudur. sanırım biraz insanlık tarihine bakmamız gerekecek neden olduğu ile ilgili.
  2. 2
    25 yıl boyunca fazlasıyla yaşadığım korku. askere gitmeden önce orada bir sıkıntı yaşamamak için el mahkum gittim. korktuğum kadar bir şey yokmuş. 20'lik dişte çektirdim dolguda yaptırdım. bi kanal tedavisi kaldı onuda yaşayınca görecez bakalım.
  3. 3
    Çoğu kişide olan ,ağrıdan duramayacak kıvama gelene kadar gitmemek için baya çaba harcatan korkudur ama gidince görüyorsunuz ki korkacak hiçbir şey yok.sadece fazla büyütüyorsunuz gözünüzde hepsi bu.o yüzden yok yere kendinizi korkutup dişçiden soğumayın o ağrılara katlanmak zorunda kalmayın
  4. 4
    Beşinci sınıftan beri dişçilerde sürünen biri olarak sahip olduğum korku. Şimdi de yirmilik dişlerimi çektirmem gerekiyor iki gün ağlatacak kadar ağrıdı. gittim; gün verildi ama sonra kesti.tekrar ağrıyınca giderim artık.
  5. 5
    yerinde olan korku.

    img-9gag-fun.9cache.com/...
  6. 6
    Tel taktırdığım dönem aştığım korkudur.

    O koltuğu dahi görmek beni gererken şimdi gayet rahatım.
  7. 7
    denixiz arkadaşların buradaaa xd
    • Haftaya tekrar dişçiye gitcem buna hazır mısın xd
  8. 8
    Dişçiye gitmekten değil de kötü bir dişçiye gitmekten korkuyorum.. Ya işlemi kötü yapar da yüzüm davul gibi şişerse korkusu hakim.
  9. 9
    Diş polikliniği (kliniği mi deseydim?) Kokusundan iğrenmemin sebebi olup olmadığını irdelerken acı çektiğim hede.
  10. 10
    Bir kere gidince bitmiyor... hala gideceğimi düşündükçe ağlayasım geliyor zaten bir öncekinde vurmuştu 2 tane kocaman iğne yine tekrar vuracak.
    Siz disciler de biraz fazla korkutucusunuz o maskenin altında :((
  11. 11
    4 kere doktora gittim ve 2 tane dolgu yaptırdım ve hala dişim ağrıyor....
    Hicbir güç beni dişçiye götüremez artık. Gittikçe korkum daha çok arttı. Gerekirse tüm yemekleri içerim ya da çiğnemeden yutarım. Ya da yemem. Ya da kafama sıkarım. Ama bir daha asla gitmem.
  12. 12
    bu dişçi korkusu nedir bizim millet de anlamıyorum.
  13. 13
    Diş hekiminizi doğru seçtikten sonra çok da korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.