kayıt

türkiye cumhuriyeti

  1. 1
    1921 anayasası'*nda 1923 yılında yapılan değişikliklerle sıfatına cumhuriyet ilkesi getirilmiş ve son şeklini almış devletin adıdır.
  2. 2
    budur..

    video.ntvmsnbc.com/...
  3. 3
    bölgesindeki terör örgütleriyle kol kola ırak Türkmenlerini katleden, kurulduğundan bugüne islam düşmanlığına devam eden devlet.
  4. 4
    eski osmanlı topraklarında kurulan tek türk devletidir. bu bahsedilen topraklarda kurulmuş diğer devletler gibi bu devlet de sorunlu bir bölgede bulunduğu ve rahat bırakılmadığı için kuruluşundan bugüne her çeşit sorundan, sıkıntıdan, çalkantıdan, isyandan, müdahaleden kendini kurtarıp yüksek refah seviyesine erişememiştir. buna rağmen yine bu devletlerin içindeki en kuvvetli devlet de türkiye cumhuriyeti'dir.
  5. 5
    12. cumhurbaşkanı recep tağut erdoğan'dır, tağut devletine tağut reis.
  6. 6
    insanlarını üzüntüye iten mazlum ülkedir.

    hergün bir bas belası musallat olabilir. Her an vatandaşlar öldürülebilir. geri kalmışlık bir artı olarak görülebilir ve üzerine gidilmeyebilir. kısaca üzerinde yaşadığı toprağı haketmeyenlerin memleketidir.
  7. 7
    2023 yılında islam ibaresi konulacak olan ülke. bunu ben demiyorum bunu deliller gösteriyor...
  8. 8
    Ben 26 yaşındayım. Eski dönem darbeleri, yaşanan olayları vs hep büyüklerimizden duyduk, kitaplarda okuduk. Ancak çocukluğuma dair hatırladığım birşey varsa o da bir zamanla bu ülke için insanlar "türkiye mozaik bir ülkedir; kürdü, türkü, çerkesi, ermenisi, yahudisi, alevisi birlik içinde yaşıyor" derlerdi ve bununla gurur duyar, mutlu olurduk. Şimdi soruyorum hangi ara oralardan buralara geldik? Ne zaman "mozik bir ülke"den "yerli milli" bir ülkeye düştük?

    Edit: osmanlı'yı bilemem ancak türkiye cumhuriyeti atatürk'ün tanımıyla bu ülkede tc kimliği taşıyan herkesin ülkesidir. Mozaik olmaktan rahatsız olan tek tipçi insanlar buyursunlar kendilerine başka bir yerde yeni bir ülke kursunlar. Burası sizlere faşiklere yedirmeyeceğiz!
  9. 9
    türkiye cumhuriyeti,

    kürdü, türkü, çerkesi, ermenisi, yahudisinin toprağı değildir.

    türk ismini türkiye'den almaz. türkiye ismini türk adından alır. türkiye cumhuriyeti türk milletinin vatanıdır.

    geri kalanlar türk milletinin tebâsıdır.

    arada ki goygoyları tarihten zırnık haberi olmayan alis harikalar diyarı çocuklarına yapın.

    1970 yılından beri türkiye pkk ile savaşıyor.

    pkk dan önce, koçgri isyanı, şeyh selim isyanı, nasturii isyanı, lilyan isyanı vb. gibi isyanlarla uğraşıyor bu millet.

    birlik beraberlik içinde yaşamamızla gurur duyan bunlardan haberi olmayan, soydaşının katledilmesine kafa çevirenlerdir.

    türkiye türklerindir. öyle kalacak. bunu o aklınıza yazın diyerek başlığı terkettiğim hede.

    edit: atatürk bu ülke tc kimliği taşıyan herkesin ülkesidir dememiştir. atatürk türklük tanımını yapmıştır ve üstüne ne mutlu türküm diyene demiştir. cümle uydurup onuda atatürk'e mâl etmeyin.
  10. 10
    içinde bu kadar vatan haini barındırarak hala ayakta kalmaya devam edebilen ülke. hayret etmemek şaşırmamamak elde değil yer yüzünde hiç bir ülkede sanmıyorum ki bu kadar hain olsun ama o devlet ayakta kalsın.
  11. 11
    Devletinden telefonuma şöyle bir mesaj geldi. Paylaşmak istedim.

    Tum halkimizi milli iradeye, demokrasiye sahip cikmak uzere meydanlara davet ediyoruz.
    Turkiye Cumhuriyet Devleti
    • ekran görüntüsünü atar mısın kardeşim
    • Telefon ekran görüntüsü alamıyor. Eski bir telefon.
  12. 12
    sabah şu mesajı atmıştır.

    i.hizliresimupload.net/...
  13. 13
    akp'li olmayan vatandaşların ufak ufak terk etmesi gereken ülke. bir süre sonra çıkış mümkün olmayacak.
  14. 14
    maalesef galeyana gelen halkı ile meşhurdur.

    3-4 kişinin yaralı bir askeri taşdığı fotoğraftaki kişilerin askeri katlettiği söyleniyor! hele arkadaki abi sakallı olunca "pis yobazlar vs." baabında hakaretler dolaşıyor! ulan deve, bir araştır bir bak!

    gözlüklü abimizin twitter adresine bakılabilir.

    twitter.com/...
  15. 15
    No to racism
  16. 16
    Lindsay Lohan'a viral vermek için kaç kilo kokain ödediğini merak ettiğim cumhuriyet.

    www.hurriyet.com.tr/...
  17. 17
    Mal da yalan mülk de yalan var biraz da sen oyalan diyen Yunus Emre'nin resmini 200 TLnin üstüne basan adam gibi adamdır.
  18. 18
    hep söylüyorum, burada da söyleyeyim.

    yarrağı yemiş ülkedir. bi ülkedeki gençlerin %95'i ülkeyi kurtarmak yerine ülkeden kaçıp kapağı başka ülkelere atmak istiyorsa, kurtarılamaz o ülke.

    devrimci kesimin kafasında '' devrimi bu salak millete mi yapıcaz aq ? '', ülkücü kesimin kafasında '' ülke mahvolmuş. türklük elden gitmiş artık kurtarılamaz. '' , muhafazakar kesim '' gidelim suriye'ye müslüman kardeşlerimize yardım edelim '', batılı elitist kesim '' çocuğu avrupaya yollıyım eğitimini orada alıp orada yaşasın. biz iyi kötü idare ederiz artık. '' diyorsa, yarrağı kökten yemişiz demektir.

    dipnot: benim de imkanım olsa kaçarım. aq böyle salak milletin.
  19. 19
    çadırsız bir avrasya sirki.
  20. 20
    halihazırda yaptığım otobüs yolcuğunda farkına vardım ki kar örtüsünün bir başka güzelleştirdiği coğrafya üzerindeki devlet.
  21. 21
    vah benim güzel ülkeme. 15-20 sene önce cesaret edilebilir miydi bunlara...
    www.turkiyecumhuriyeti.biz/...
  22. 22
    savaştan kaçtılar denilerek alınan suriyeli piçlerin, kadınlarına kızlarına açık açık tacizde bulunduğu ülke. daha bunlar iyi günlerimiz diyerek kenara çekiliyorum.

    twitter.com/...
    • seyrettim içimin yağları eridi :)
    • yazdığın linki izlemek içime öyle bir oturmuştu ki. neset ertas'ın verdiği linkteki videoyu görüp yazmaya gelmiştim ama çoktan yazılmış. :D
    • kızgın kumlardan serin sulara gibi geldi de mi ? itiraf et lol lol
    • aynen öyle geldi valla. yağ dicektim sen demişsin onu da :D önümüzdeki 100 yıl örülüp başımıza geçirilecek çorabın ilk ilmeğini atmış olabiliriz bu suriyelileri ülke içine sokarak.
  23. 23
    Demokratik laik sosyal bir hukuk devletidir.
  24. 24
    dünyada suriye ve rusya ile birlikte en çok gazetecinin tutuklandığı ülkemizdir.
  25. 25
    Çoğu kişinin, kötü yöneticileri - halkın bazı kesimleri yüzünden yermekten ayrı bir haz aldığı ancak kan ve şerefle kurulan ve ne kadar şanlı bir mazisi varsa o kadar umuda gebe olan devletimizdir.