kayıt

rakı içen kadın

  1. 2
    masayı mezesiz bırakmayacak kadındır. her rakı severin yanında bir tane bulunması gerekir.
  2. 3
    özlenendir. hele birde iki parmağıyla kadehi tutuyor, gözlerini kısıp ufka bakarak hayata dair bir planını anlatıyorsa. yaslan geriye ve ses çıkarmadan dinle.
  3. 4
    Rakıyı içen kadın gülüyorsa, o gülüşün ardında en az 9 roman 14 tane de film repliği yatar.
    Rakıyı içen kadının gülüşünde, bu dünyanın en zararsız mutluluğu vardır çünkü, büyük gülerler, büyük susarlar...
    Rakı içen kadın, rakıyı çok sık içmez. Ama rakıyı içtiği an, bil ki içme zamanı gelmiştir ve konuştuklarında net konuşurlar. O kadınlar keyfine doyum olmayan bir akşamüstü sonrasında, kıyıda köşede gece sefası gibi açarlar. O kadınlar afet-i devrandır...
    Ve, rakı içen kadının elleri güzeldir...
    O kadınlar, senden başkasını severlerken bile seni incitmezler.
    Rakı içen kadın, cihanda sulhtur, ağdalı değil, nağmeli sever.
    Rakı içen kadın güzeldir, masasındakiler de...

    Can Yücel
  4. 5
    son iki senedir dikkat ediyorum rakı içen kadınları överken kendinizden geçiyorsunuz nefesiniz kesiliyor, az sakin ol bu nasıl bir abartmak? "rakı içen kadın candır", "rakı içiyorsa bir kadın onu sakın bla bla yapmayınız beyler", "kadın rakı gibidir suyunu az koyarsan şu olur buzunu çok koyarsan bu olur abi", rakı-kadın-rakı-kadın-kadın-rakı eeeh yettiniz ama! millet olarak zaten bir olayı bir şeyi fanatikleştirme, onu abartmakta üstümüze yok da bu nasıl bir şey hala anlayamadım. hele rakı içen kızlar düzenli olarak twittera facebooka vs. "rakıııı:)))) bugün de içiyoruz beyler rakı içen biz kızların değerini bilin;)" minvalinde şeyler yazmıyorlar mı ölüyorum. senin hayattaki gelebildiğin en iyi kadınlık mertebesi rakı içiyor olman mı yani? hmm bravo. yahu ayrıca içtiği içkiyle övünen ya da içtiği içkiye göre öven insandan ne bekliyorsunuz? "bir rakı içmişim o biçim yane" dendiğinde "vay be ne dayanıklı kızmış/erkekmiş helal olsun" diye düşünmüyorum, "öyle mi gerizekalı aferin" diye düşünüyorum. kadınlar toplumda kendilerine yer edinmeye o kadar muhtaçlar ki erkeklerin yaptıkları şeyleri, onların da yapabildiğini göstermek için fırsat kolluyorlar, bu hakikaten sosyolojik olarak bakarsak acı bir durum.

    ayrıca rakının tadı zerre kadar güzelse zevk alarak içiyorsanız insan değilim.
  5. 6
    içkide ağzının tadını bilendir. ancak bu tip kadın gözün önüne gelirse 2 farklı versiyon çıkar. 1 bir meyhanede takılan belki orada çalışan kadın 2 erkeğine eşlik eden bir ev hanımı. mevzu 2. kadın için geçerlidir.
  6. 7
    iyi meze de yapabiliyordur. misler misi sohbeti vardır, masa da sevdiğine , rakıya eşlik eden güzelim şarkılara eşlik edendir.
  7. 8
    ben değilim.ama olana da saygım sonsuz.
  8. 9
    Bunun fotoğrafını çekip internete atıyorsa iticidir. Soldan soldan siktir olup gitmelidir.

    'Bak ben rakı içiyorum herkes rakı içen kadın tatlı bulur' demeye çalışır.
  9. 10
    #729403

    hâlâ övülüyor. insan gerçekten hayret ediyor.
  10. 11
    Ayan abladır.