kayıt

birisini dinliyormuş gibi yapıp da dinlememek

  1. 1
    kafada başka düşünceler vardır. genelde konuşmacı konuşmayı bitirdikten sonra baş sallayan kişi konuyla alakasız, apayrı bir cümle kurar.
  2. 2
    Karşımda susmak nedir bilmeyen biri varsa yapıyorum, kusura bakmasın.
    Arada sus da ben de konuşayım.

    Ayrıca çok basit bir yöntemi var. Sihirli kelimeler; hıım hı, tabi, e yani.
  3. 3
    Bu gibi durumlarda direk "insan ne diyeceğini bilmiyor" repliğimi yapıştırıyorum ki anlatılan olaya karşı bir cevap verme sorumluluğum kalmasın
  4. 4
    Sık sık yaptığımdır. Tahammülü incir çekirdeği kadar olan bir birey olarak 3.cümleden sonrasında algılarımı kapatarak düşünce dünyama dalıyorum. Karşı tarafı ise asgari düzeyde teşvik edecek hı hılar ve aynenler savurarak tatmin ederim.
    Hoş değil ama bence kaba davranmaktansa kabul edilebilir. Bir yerden sonra karşıdaki de anlayıp kademeli olarak susuyor ya da inatla kendini dinlettirmeye çalışıyor.

    Allah affetsin ama en çok anneme yapıyorum bunu, bu yetimi ise muhterem babamdan aldım.
  5. 5
    moderatörlerin ekserisinin yaptığı eylem. özellikle siyasi tartışmalarda görüyorum. sürekli bir tasdik hareketi.
  6. 6
    soru sorulmadıysa sorun çıkarmayacak olan eylem. etrafta ilgimi çeken başka bi şey varsa çoğu zaman da yaptığımdır hatta karşımdakine biraz kısık sesle konuşur musun diye rica ettiğim de olmuştur, n'apalım yani insan bi merak ediyor
  7. 7
    Karşımdaki umarsızca konuşmaktan vazgeçmediği zaman yaptığım eylem. Hı hı aynen diye kafa sallayarak onaylamaya devam ediyorum ama hep saçma sapan durumlara düşmeme sebebiyet verdi. Bir keresinde flörtümün anlattığı hikayeyi geçiştirip 'he tabii canım, evet' diye onaylarken ot içtiğimi (!) söylemişim kullanmadığım halde. beceremiyorum sanırım bundan sonra hep dinleyeceğim.
  8. 8
    yanınızdaki arkadaş karşı masadaki elemanı kestiği zaman yaşanır. hatun dinlemiyorsan neden buluştuk :(
  9. 9
    Asla vazgeçemeyeceğim huylarımdan bir tanesi. Buradaki incelik karşıdaki insanın dinlenmediğinin farkına varmakla varamamak arasında ikileme düşmesidir. Denge sağlandığında daha keyif verici oluyor.
  10. 10
    babamın bi arkadaşı telefonla nişanlısıyla konuşurken telefonu bırakıyomuş masaya kadın kendi kendine konuşmaya devam ediyo, birasını içiyomuş sonra tekrar hıhı diyip tekrar masaya koyuyomuş :d .kraaaaaal