kayıt

nike

  1. 34
    doğru telaffuzunu duyunca yok beeee dediğim marka. nayk ya işte
  2. 33
    son 2-3 yıldır çıkardıkları collab’ler ve reklamları ile kendilerine en az 20-25 yıllık çalışmadan geçinebilecekleri bütçeyi çıkarmış şirket.
  3. 32
    Flex 2018 RN adlı ayakkabı modelini bugün aldım. uzun bir süredir aklımdaydı yeni bir başlangıç ve orta düzey spor ayakkabısı almak. yürüyüş, koşu için ideal bir ayakkabı. çok hafif üstelik, ben de hafifliği ve nisbeten de sahip olduğu kadar kalitesi için aldım. antrenmanlarda kullanacağım, ankara optimum avm'de fabrika satış fiyatından aldım 180 tl'ye .kendi sitelerinde 429 tl şu an.
    www.nike.com/...
  4. 31
    fetişim olduğunu düşündüğüm marka. hemen hemen her ürününü beğenerek giyiyorum ve vazgeçemiyorum.

    (bkz: nike feministi)
  5. 30
    Alıcısı da çok değil, eskisi gibi. Nolur adam gibi indirim yapsan da gözümüz gönlümüz açılsa. Tamam bak alıyoruz uzun yıllar kullanıyoruz. Ama air max güzelliğini bizden esirgemen hoşuma gitmiyor.
  6. 29
    Diğer tüm yabancı spor markaları gibi dolara göre fiyatlandırma yapan spor sirketi.
    Uygun fiyatlı spor giyim ürünü arayanlar under Armour ve Hummel'a bakabilir zira hiç bir spor tekstili ürününe ne kadar teknik tekstil olsa da 60 dolardan fazla para verilmez
  7. 28
    cortez gibi efsane bir modeli geçen yıl yeniden üretmeye başlayan, piyasanın geldiği son vaziyeti baz alınca 279 lira gibi harika bir fiyata satan ancak birdenbire çatttt diye 50 lira zam yaparak üzen spor ürünleri markası. ah be tikiler. önce superstar sonra nike airmax şimdi de cortez. sırada ne var? puma easy rider mı? bari o 400lere dayanmadan ucuzdan kapatalım. kimi sevdiysek zamlandı.
  8. 27
    Sb ayakkabı modelleri efsane olan spor markası.

    Giyimde adidas, ayakkabıda nike.
  9. 26
    anasının amı gibi bir fiyat politikaları var.

    arada bir sitelerine girip nba koleksiyonuna göz atıyorum, her seferinde fiyatlar biraz daha artmış oluyor. tişörtler 130 lirayla 250 arasında. formalar 530 liralarda falan. yuh amk. yuh. bu paraları gönül rahatlığıyla verebilmek için zengin olmak yetmez. ultra zengin olmak lâzım. hani böyle sınırsız param olsa belki içim acımadan verebilirim bu paraları. onun dışında imkânı yok. ah kur farkı ah...
  10. 25
    nba pazarını adidas'In elinden kapan marka. adidas yeterince iyi pazarlayamıyordu. türkiye'den orijinal nba ürünü almak çok zor işti mesela. nike bu işi kolaylaştırmış. ama keşke kolaylaştırmasaymış. tişörtler 100, kapüşonlu ceketler 400 lira. yuh amk. çorap 70 lira lan. çorap.

    ayrıca forma olayında hâlâ adidas'ın çok gerisindeler hem şekil hem kalite bakımından. daha ilk maçında lebron'Un forması baştan aşağıya yırtıldı.
  11. 24
    rica ediyorum forma yapmasın. adamlar forma yapacağım diye bir yaratıcılık peşinde değil. insan azıcık özenir ya.

    pbs.twimg.com/...

    bu ne abi?

    Yazık insanlar güzel şeyler görmek istiyor. belki forma alacaklar hevesi sikiyon.
  12. 23
    zamanında total 90 krampon alınınca ilah ilan edinilen marka.
  13. 22
    Avcılar pelikan avm'deki outlet'inde özellikle ayakkabı fiyatlarında deli indirim yapan marka.

    Ceo çıldırdı.
  14. 21
    Şu son çıkardığı caf caflı rengarenk ayakkabılarla yeni bir trend oluşturmuştur. her zamanki gibi bayanların önderliğinde. Dünya kadınlar üzerinden prim yapıyor.
  15. 20
    (bkz: nayki de iyi marka)
    (bkz: memetali rap)
  16. 19
    nba'in 2017 sonrası resmi tedarikçisi olacak... anlaşma 8 yıllık.
  17. 18
    yunan tanrıçaları arasında en vefakar olan, Pallas ve Stiks'in kızı; Kratos, Bia ve Zelus'un kardeşi olan tanrıçadır. hakkında çok fazla destan olmaması ile beraber büyük ahit kehanetinde zeus ve soyunun dünya üzerinde devamını sağlaması ile yer tutmuştur. roma mitinde ki karşılığı için,

    (bkz: Victoria)
  18. 17
    amerikalıların "nayki" şeklinde okuduğu spor giyim markası.
  19. 16
    adidasa göre ambleminden ötürü 1-0 önde olan marka benim gözümde. o tik beni bitiriyor. gerçi bugüne kadar hiç aslını almadım ama olsun çakma da olsa tik güzel.
  20. 15
    türkçe altyazılı reklamı burada. aha

    neymar'ın but first let me take a selfie askldhaslkdasd. efsane olmuş.
  21. 14
    magista adında yeni model ayakkabılarını piyasaya sürmüşlerdir.
  22. 13
    (bkz: nike tapınağı)
  23. 12
    Ayakkabi kalitesi olarak adidas'in altında kalandir.
  24. 11
    www.youtube.com/...
  25. 10
    son reklam filmi müthiş olmuş ve sponsoru olduğu sporcular ile adidas'ın amına koyduğunu bir kez daha kanıtlamış firma.

    www.youtube.com/...