kayıt

nike

  1. 26
    anasının amı gibi bir fiyat politikaları var.

    arada bir sitelerine girip nba koleksiyonuna göz atıyorum, her seferinde fiyatlar biraz daha artmış oluyor. tişörtler 130 lirayla 250 arasında. formalar 530 liralarda falan. yuh amk. yuh. bu paraları gönül rahatlığıyla verebilmek için zengin olmak yetmez. ultra zengin olmak lâzım. hani böyle sınırsız param olsa belki içim acımadan verebilirim bu paraları. onun dışında imkânı yok. ah kur farkı ah...
  2. 27
    Sb ayakkabı modelleri efsane olan spor markası.

    Giyimde adidas, ayakkabıda nike.
  3. 28
    cortez gibi efsane bir modeli geçen yıl yeniden üretmeye başlayan, piyasanın geldiği son vaziyeti baz alınca 279 lira gibi harika bir fiyata satan ancak birdenbire çatttt diye 50 lira zam yaparak üzen spor ürünleri markası. ah be tikiler. önce superstar sonra nike airmax şimdi de cortez. sırada ne var? puma easy rider mı? bari o 400lere dayanmadan ucuzdan kapatalım. kimi sevdiysek zamlandı.
  4. 29
    Diğer tüm yabancı spor markaları gibi dolara göre fiyatlandırma yapan spor sirketi.
    Uygun fiyatlı spor giyim ürünü arayanlar under Armour ve Hummel'a bakabilir zira hiç bir spor tekstili ürününe ne kadar teknik tekstil olsa da 60 dolardan fazla para verilmez
  5. 30
    Alıcısı da çok değil, eskisi gibi. Nolur adam gibi indirim yapsan da gözümüz gönlümüz açılsa. Tamam bak alıyoruz uzun yıllar kullanıyoruz. Ama air max güzelliğini bizden esirgemen hoşuma gitmiyor.
  6. 31
    fetişim olduğunu düşündüğüm marka. hemen hemen her ürününü beğenerek giyiyorum ve vazgeçemiyorum.

    (bkz: nike feministi)
  7. 32
    Flex 2018 RN adlı ayakkabı modelini bugün aldım. uzun bir süredir aklımdaydı yeni bir başlangıç ve orta düzey spor ayakkabısı almak. yürüyüş, koşu için ideal bir ayakkabı. çok hafif üstelik, ben de hafifliği ve nisbeten de sahip olduğu kadar kalitesi için aldım. antrenmanlarda kullanacağım, ankara optimum avm'de fabrika satış fiyatından aldım 180 tl'ye .kendi sitelerinde 429 tl şu an.
    www.nike.com/...
  8. 33
    son 2-3 yıldır çıkardıkları collab’ler ve reklamları ile kendilerine en az 20-25 yıllık çalışmadan geçinebilecekleri bütçeyi çıkarmış şirket.
  9. 34
    doğru telaffuzunu duyunca yok beeee dediğim marka. nayk ya işte