kayıt

kerim frei

  1. 1
    abdullah avcının girişimleri sonucu isveç milli takımına girmekten kurtarılıp milli takıma alınan genç oyuncu. ingilterenin fulham takımında top koşturuyor. ingiliz ve türk basınında 4milyon euroya galatasaraya imza attığı söyleniyor.
  2. 2
    beşiktaşa imza attığı öne sürülen oyuncu. galatasaray bu oyuncu için neden zorlamadı hala kafam almıyor. Genç türk yetenek.
  3. 3
    adı beşiktaş ve galatasaray ile anılan oyuncu.

    beşiktaş'a imza atttığı resmiyet kazanıncaya kadar sevinmeyeceğim. he imza atınca da çılgınlar gibi parti falan da vermeyeceğim ama faydalı olduğundan biraz gülümseyebilirim.
  4. 4
    beşiktaşa imza attığı kesinleşmeye başlayan oyuncu. şu an ciddi ciddi ağlamak istiyorum çok seviyordum bu herifi ama olsun canı sağolsun geliştirsin kendini milli takıma ve beşiktaşa faydalı olsun. hangi galatasaraylı istemez ki böyle birini.
  5. 5
    eğer beşiktaş'a gelirse evde parti düzenleyeceğim. kendisini de beklerim. beşiktaş'A ve partime yararlı olacak futbolcudur.
  6. 6
    maç görüntülerini izlerken hızlı çekim olduğunu düşünüyor, aynı karede hakemi yürürken görüp korkunç gerçeği anlıyorsunuz, adam pırpır beyler. umarım haberler doğrudur, yakışır beşiktaşımıza..
  7. 7
    www2.sporx.com/...
  8. 8
    beşiktaş'ın kulubesini zenginleştirecek transferdir. türk olması mükemmel bir transfer. kanatta iyi oynarsa olcay'ı gökhan'ı kesebilir. ama yedek bekler diye düşünüyorum.

    ayrıca frei'in transferi muhammed demirci'nin oyuna girmesini engelleyecek diye şüphelerim var. ikisi birlikte oynasın kardeş kardeş.
  9. 9
    5 yıllığına beşiktaş'ta olduğu haberleri geliyor. hayırlısı tabi.
  10. 10
    beşiktaş'ın çok doğru bir transfer stratejisi ile hareket ederek renklerine kattığı genç yıldız aday adayı.

    önder özen'i beğenmeyen, şişirilmiş balon olarak görenler artık utanmalıdır. beşiktaş'a hem vizyon kazadırmıştır hem de gelecek adına önemli hamleler atmaktadır..

    kerim frei için eminim önder özen ve ekibi; 1yıllık, 3 yıllık ve 5yıllık planlar koyacak ve gelişimi yakından takip edilecektir diye düşünüyorum. eğer topçu da buna ayak uydurur ve ingiltere'den almış olduğu altyapı eğitiminin üstüne koyarsa türkiye gerçekten büyük bir topçunun doğuşuna şahit olacaktır.
  11. 11
    3 milyon 157 bin 894,50 Euro karşılığında beşiktaş'a transfer olan oyuncu. allah aşkına bu transferin pazarlığını kim yaptı onun ben amına koyayim. 50 cent nedir ya?
  12. 12
    21 numaralı formayı giyecek isim. nouma'dan sonra hak eden olmamıştı. hayırlısı tabi...
  13. 13
    geleceğin berkant göktan'ı olacak isim. o bile olmayabilir.
  14. 14
    tutunabilse, beşiktaş'a çok şey katacak futbolcu.
  15. 15
    ilk onbir de yer aldığı maçların altmışıncı dakikasına kadar küfür yiyen, altmışıncı dakikadan sonra iltifatlara boğulan, sahanın her yerinde dribbling atcam illa diye yardıran, beşiktaş'ın genç yeteneği.
  16. 16
    ne kadar yetenekli olsa da henüz mental ve fiziki olarak hazır olmayan futbolcu. direk 11'e konulursa 3 maçta asarız adamı. bu haftaya kadar oynadığı süre normal böyle devam edilirse seneye çok daha diri bir şekilde 11'de kullanılabilir.
  17. 17
    isveç maçında attığı gol takdire şayan futbolcu.
    isveç maçında müthiş gol
  18. 18
    milli takıma vurulması muhtemel neşter ile a milli takıma yükselmesi gereken yıldız aday adaylarındandır.

    milli takımda artık 18-24 yaş arası jenerasyon oynamalı. tabiiki de eskileri çöpe atalım demiyorum sonuçta tecrübeliler, ama bu geçişi yapmalıyız. sırf yaşı küçük diye bütün yaş gruplarında oynatma kafasını bilmem kaç ülke yapıyor.
  19. 19
    değişik bir çocuk...
    henüz güven uyandırmadı bende...
    ama gözümün önünde inanılmaz adam eksiltişlerine tanık oluyorum.
    bunu sadece türkiye'de yapsa, neyse...
    topla bu denli samimi olmaktan pek hoşlanmaz dünya futbolu...
    lâkin tottenham'ın taşşaklı defans oyuncularından younes kaboul ve kyle walker'ın içinden yağ gibi sıyrılışına tanık oldum.
    aldı mı, gidiyor.
    net!
    bu sezon değil, önümüzdeki sezon fena piç olacak...
    kulüpte kalması zor...
    hayırlısı diyorum.
  20. 20
    vine.co/...

    (bkz: afghgjhkljş)
  21. 21
    Bugünkü Beşiktaş Bursaspor maçının uzatma dakikasinda ben tek siz hepiniz diyen isim. Efsane bir final yaptı.
  22. 22
    (bkz: beşiktaşlı düşüşü)
  23. 23
    Kerim Frei, bu sezon oynadığı 17 dakikada 2 gol attı.
  24. 24
    mental açıdan yetersiz ve kilo fazlası olan oyuncu. mental problemlerini şenol güneş'le atlatması en büyük temennim ama tek başına yetmez. kendinede bakması gerekir.
  25. 25
    maçta giyeceği formayı annesi seçiyor sanırım hep bir beden büyük aq.