kayıt

sözlükçülerin yediği en uzun dayak

  1. 12
    2005'in aralık ayında müslüm abiye hıyar dediğimiz için 16:30'dan gecenin ilerleyen saatlerine kadar adamlarından yediğimiz dayak.

    sonunda 132 km hızla gelen golf topu yedik 10-12 sefer. hala komadayım.
  2. 11
    7. sınıfta matematik hocasından yemiştim. arkadaşla kapı önünde kavga ederken yakalamıştı, ikimizi de çok kötü dövmüştü. en az 15 dakika tekme tokat dövdü orospu evladı. bayılma numarası yapmama rağmen devam etti. sonrasında ise beni ve arkadaşımı ders boyunca askıya astı. 50 dakika boyunca askıda asılı kaldık.
    • yok üstat ilkokuldu, karıştırmışım dakikaları. ilkokul hocalarıma büyük kinim var. bir yerde denk düşmek için neler vermezdim ahh ah.. birini yakalarsam yemin olsun vazelin kullanmayacağım.
  3. 10
    Daha önce anlattığım emolardan yediğim dayaktır. Kızılay'ın ortasında 20 dakika tekmelediler beni. Çevredekilerin "yapmayın yazıktır" demeleri hala kulağımda çınlıyor. Yazıksa neden ayırmadınız allahsızlar.
    • Nerde anlattın
    • Dayaklı bi başlıktı
    • Çok açıklayıcı
    • Dayaklı bi başlık değilmiş yanlış bilgi #1322792
  4. 9
    kızılay güven parkta 7-8 kişi bi dövmüştü beni kafam güzel tek takılıyorum geçip oturmuştum canım da sıkkın aq bunlar kalabalık grup 15 kişi var ama 7-8 i erkek diğerleri kız. bunlar sesli konuşuyo durdum durdum sessiz olun lan biraz amk dedim. çocuklar şaşırdı ölüm sessizliği oldu. bi tanesi tamam kusura bakma kardeş diye ortayı bulmaya çalıştı salak kafamı sikim assdsd aferin böyle adam olun sikerim belanızı dedim. niye diyon amk bu nasıl can sıkıntısı. adamlar dinlene dinlene dövdü sonra kafam da güzel zaten
  5. 8
    valla saatini tutmadım ama abiğğ artık vurmayın zaten hissetmiyoruz, yani size de yazık yormayın daha fazla kendinizi demiştik. yordular...

    esenyurt - köyiçi
    2008 lise çıkışı
  6. 7
    1999 yılında beyoğlu mis sokakta, değnekçilerin ortasında kalarak yediğim dayaktır. Kore filmlerindeki kavga sekanslarını hatırlatırcasına, beyoğlunun en geniş sokağında, bir o kıyıdan diğer kıyıya savrulup, kavga sırasında bazı değnekçilerin mola verip dinlendikten sonra tekrar sopayı kaptıklarını görebildiğim gecenin sonunda dayak yediğim adamlarla, nezarette sulh olup, peşi sıra bütün gece "ama güzel dövdük" "wallahi iyi dövdük" iltifatlarıyla onere edildiğim aksiyoner olaydır..
  7. 6
    ULAN BAK HATIRLADIM. SENE 2006, EHLİYETİ YENİ ALDIĞIM ZAMANLAR, DELİ GİBİ ARABA SÜRÜYORUZ. GENCİZ TABİ. MAKAS NEYİN ATARKEN Bİ DAYI SELEKTÖR KORNA NE VARSA BASIYOR. BENDE ELİMİ KALDIRDIM NE VAR LAN YAVŞAK DİYE BAĞIRDIM. SONRA İLERDE IŞIKLAR VARMIŞ FARK ETMEDİM. KIRMIZIDA DURUNCA HERİF İNDİ AŞAĞI BENİM CAMA VURMAYA BAŞLADI. BENDE İNDİM "NE VAR AQ" DEMEDEN HERİF TOKADI İNDİRDİ BANA. OSMANLI TOKADINI YEDİM, SAVRULDUM RESMEN. ÜSTÜNE Bİ TEKME SALLADIM AMA ADAMA DOKUNMADI. BİR TOKAT DAHA ÇAKTI. 2 DAKİKA SAF TOKAT YEDİM AQ. SONRA DAYIYI TUTTULAR SAKİNLEŞTİRDİLER, DİREK KAÇTIM.

    O GÜNDEN SONRA BANA DERS OLDU, ARTIK ARAÇTA SOPA BARINDIRIYORUM. KONUYA GİRMEDEN SOPAYLA DALIYORUM.
  8. 5
    küçükken arkadaşım başkalarıyla takılıyorum, onu önemsemiyorum diye dövmüştü. bitmek bilmeyen bir dayaktı. nasıl hırslandıysa.
  9. 4
    (bkz: 1 kasım 2015 türkiye erken genel seçimi)

  10. 3
    www.exkutupsozluk.com/...
  11. 2
    13 yaşında yaşanmıştır.
  12. 1
    süre olarak en uzun evet.

    bir arkadaşımı döven insanları dövdükten sonra. bizim dövdüğümüz kişilerin abileri bizi bir arabaya almışlardı. allah seni inandırsın sözlük, bindiğimiz duraktan başladı dayak, bahçelievlere kadar devam etti. onu unutmam.