kayıt

mutsuz olma nedenleri

  1. 33
    İçinde bulunmuş olduğumuz sonu henüz belli olmayan bu süreç.
    Dışarı çıkınca Etrafta maskeli insanlar görmek beni artık çok geriyor. Çıktığım market alışverişlerinden bile ağlamaklı döner oldum.

    Ben böyleysem duygusal toplar nasıldır kim bilir.
    Hayat bazen onlar için çok zor...
  2. 32
    her mutluluktan önce peşinen ödenen bedeldir.
  3. 31
    uzun zamandIr savsakladIgIm bir seyi bu aksam yapmam lazIm ve acayip de geriliyorum insallah ucuz atlatIrIm ya.
  4. 30
    Yarın tekrar işe başlayacak olmam. Arkadaş çalışasim hiç yok. Amk ben böyle kapitalist düzenin.
  5. 29
    İnsanların birbirlerini sevmemeleri.
  6. 28
    izin gününün kredi kartı hesap kesim tarihinden önceki gün olması.
  7. 27
    yedeklerimdeki eski fotoğraflara bakarken bazı unutmak istediğim anları hatırladım. ne kadar aptal olduğumun farkına tekrar vardığım için keyfim kaçtı. halletmem gereken bir sürü iş vardı şimdi ama koy götüne diyorum. gidişat kötü.
  8. 26
    özetle beklenti.sevgi beklemek,piyango vurmasını beklemek,ailemizin arkadaşlarımızın sağ olmasını beklemek gibi gibi.
  9. 25
    gömleğime kahve damladı, kimse "acım var", "mutsuzum" falan demesin.
  10. 24
    salak salak beklentilere girmek. mutluluğu başka bir insanın varlığına bağlamak.
  11. 23
    yengeniz beni yanlış anladı ve telefonu suratıma kapattı,bu gece mutsuzuz
  12. 22
    insanlar; toplumun belirlediği suni kıstasları kale alarak doğadan, yani özünden uzaklaştıkları için mutsuzdurlar.
  13. 21
    Mutluluğu istememek. İyi giden onca şeyi yok sayıp yolunda olmayan şeylere odaklanmak.
  14. 20
    bazen evlenmektir.
  15. 19
    Bazı istisnai durumlar dışında insanın kendisidir diye düşünüyorum
  16. 18
    Dünyada beni rahatsız eden her şeyden sorumlu hissetmek. Yazıklar olsun bana daha iyi çalışamamışım ki hala yaşlı başlı insanlar hayat mücadelesinde bir gıdım ekmeğe muhtaç kalıyor, çocuklar bomboş yetişiyor, insanlar kendi hayat telaşında sadece kendi geleceğini, o anki eğlencesini düşünerek bencilce yaşıyor, adaletin içi boşaltılmış insanların ona inancı bitmiş güveni kalmamış bir şekilde sadece kavram olarak sürdürülüyor vs.
    Gidip gezip yiyip içip eğlendin, kendin için çok güzel bir mesleğe sahip oldun kendi aileni el üstünde tuttun, gelecek planlarının merkezinde hep sen ve senin için iyi şeyler var... ne işe yarayacak? Dünya bok çukurunda debelenirken at gözlükleriyle kendi hayatını yücelterek bununla mutlu olan insanlara katlanamıyorum. İsmini bilen son insan öldüğünde hiç yaşamamış olacaksın ama hala hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyorsun. O mükemmel yemeği yedin, açlıktan uyuyamayan insanları boşverdin. Hayat böyle ne yapayım ben şanslıyım mutluluk benim de hakkım dedin. Gezdin, eğlendin. Cidden hayatınızın bu kadar boş olmasını istiyor musunuz? Bu basit istekler, diğer türlüsü insanları rahatsız edip mutlu olmalarını engelleyecekleri için mi tercih ediliyor? Diğer tarafta olsalardı da böyle bencilce yaşarlar mıydı? Sorsan sistemi kimse beğenmiyor ama onun çarkı olmaktan da hiç geri kalmıyorlar, niye kalsınlar ki eğlenceleri, mutlulukları bozulur. Ben yaşayım da başkaları nasıl yaşarsa yaşasın demeyi tercih ediyorlar. Konuşunca da evet ya ben de çok üzülüyorum bu duruma, adalet yok insanlar yetişemiyor kimse düşünmüyor birbirini kimse gelecek için düzeltebilmek için bir şey yapmıyor derler. Ama bakarsın eğlencelerinden hiç geri kalmamışlar. Yaşıyorlar işte. Yazıklar olsun bana ki yeterince güçlü olamamışım daha da iyi çalışamamışım ki hala bir şeyleri düzeltememişim. O insanlardan ne farkım kaldı şimdi? İste benim nedenim.
  17. 17
    herkesin hayatı zorluk içindeyken insanın kendini mutlu etmeyi bilmesi gerek. kendimizi mutsuz eden de mutlu eden de yine biziz aslında, farkında değiliz.
  18. 16
    Gece gece en sert içkileri masama çıkaran nedenlerle aynıdır. En sikik içkiler bile canımı yakmaz oldu. Yapacağınız hayatın amk.
  19. 15
    Çoğu götünüzden uydurduğunuz sikindirik sebepler. Aynı şekilde basitçe mutlu da oluyorsunuz. Alayınız bipolarsınız amk.
  20. 14
    Aptal orospu çocuklarının istilası altındayım, başka neden lazım değil.
  21. 13
    Ulan kullanmadığım dating app, elimden geldiğincede buluşmadığım insan kalmadı yok aq benim için bi perfect match yok burda. Birisi seks ister diğeri arkadaşlık ilişkisi ister kime nasıl davranacağım benimde takatim kalmadı sözlükdaşlarım.
  22. 12
    (bkz: Vlc player kullanmamak)
  23. 11
    Uyutmayacak kadar çok şu sıralar:(
    (bkz: bel ağrısı)
  24. 10
    çok gülünce çok ağlayacağından korkan insanların arasında büyüdük. mutlu olunca bi bokluk var sanıp yeniden mutsuz oluyoruz.
  25. 9
    hayatta amaç edinecek bir şey bulamamak.