kayıt

sözlüğe bir ezel repliği bırak

  1. 26
    "Eyşan!" Bence en etkileyici şey, replik buydu.
  2. 27
    "ne kadar uzağa gidersen git başladığın yere dönersin sonunda. ne kadar değişirsen değiş, nerede mutlu olduysan hep oraya çevirirsin kafanı."
  3. 28
    O zaman git konuş onlara. Ramiz Karaeski emaneti olan bu şehr-i İstanbul'u geri alacakmış de. De onlara tamam mı.
  4. 29
    Seninle benim aramdaki fark kardeş sen kendin için yalvarırsın ben sevdiklerim için. Öldürmek için gelen öldürmeden dönebilir ancak ölmek için gelen öldürmeden dönmez. Dan dan dan
  5. 30
    Jilet ahmet sevdiğimiz bir abimizdi, janti bi adamdı adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi, mesela ben bilmem çok gülerdi, ben gülmem bu kapıdaki arkadaş abi köye para dediğinde sırtını dönerdi, ben dönmem agop, abi beni kapıdan al dediğinde dalga geçerdi, ben geçmem jilet ahmet sevdiğimiz bir abimizdi ama parayıda bir tuhaf dağıtırdı,ne varsa elinde yine döner dolaşır onun elinde kalırdı benim kalmaz!bizde para masaya konur. herkes ihtiyacı kadarını alır.jilet abim silahını adamına ateşletirdi, ben silahımı saklamam abim bu masaya şöyle fiyakalı birazda yamuk otururdu,ben arkamı arkadaşlara verince, şöyle yaslanırım bi geriye koltuk sende kalsın kardeş, arkamda durma yeter !!!
  6. 31
    Denedim be hocam denedim. İyi bir eş olmayı denedim. İyi bir baba olayım dedim. Kanunlara uyan, vergilerini ödeyen bir vatandaş olmayı denedim. Arkadaşıma güvenmeyi denedim. Her şeye yeniden başlamayı denedim. Denedim yani denedim. Allah biliyor ya başka bir adam olmayı denedim. İyi olmayı denedim ama olmuyor. Ben denedikçe altımdaki her şey kayıyor. Ben çırpındıkça herkes daha beter vuruyor. Kabul etmek gerek, bana iyilik yakışmıyor. Arkadaş, O zaman bir hatırlat bakalım, gerisini ben hallederim. Eski günlerdeki gibi, nasıl kötü olunuyordu?

    (bkz: cengiz atay )
  7. 32
    Geçiyor abim, geçmez sanıyorsun ama.. Bitmiyor tabi biter mi?
  8. 33
    Bin kere dönsen o güne, bin kere ihanet edecekler sana. Herkes doğasının gereğini yapar. Bin kere ihanet etseler sana, çaresi yok bin kere gidersin yanlarına.
  9. 34
    "ölüm gibidir sadakat. bir kere çizgiyi geçtin mi, geri dönüşü yoktur."
    link
  10. 35
    25 yıl çeyrek asır eder. Eger çeyrek asırda affetmeyi bilmiyorsan af dilemek ahmakliktir.