kayıt

durumu olmamasına rağmen çocuk yapmaya devam eden çift

  1. 18
    Dünyanın en salak çiftidir. Malum partiden ya da malum ırktan olma ihtimalleri yüksektir. Yapsınlar tabii ne de olsa biz suriyelileri besliyoruz! En az üç döl yapın amına koyim. Çoğalın!
  2. 17
    Bir ara stres altında insanların cinsel ilişkiye yöneldiğini ve çoğalma hızının arttığına dair bir makaleye denk gelmiştim. Eğer akpli veya suriyeli olmadığı halde çocuk yapmaya devam eden bir çift görürseniz bilin ki stres altındalar.
  3. 16
    durumu olmadığı için çocuk yapmaya devam ediyordur.

    çocuk, insanın bu dünyada gerçekleştiremediği hayallerinin gerçekleşebilme umudunu sırtında taşır.
    • kimisi de sadece üreme içgüdüsüyle bunu yapar... maalesef çocuğunun geleceğini düşünmeden, onu rahat şartlar altında büyütmek şöyle dursun onu yaşatabilmeyi bile bilmeden, yarını belli olmadan bir insan dünyaya getiren çok insan var. çok cahil insan var... yukarıda bahsettiğim topluluk bunun en güzel örneği. bir ülken bile yokken, yarının ne getireceğini bilmeden bir çocuk dünyaya getirmek o çocuğu bugün gördüğümüz gibi sınırda ölmeye, denizde boğulmaya mecbur bırakmak demek. çok üzülüyorum...
    • üzülüyo insan tabi.
      ama insanın en büyük hatası:
      entelektüel birikiminin, içgüdüsel kudrete güç yetirebileceğini düşünmek...
      biz o kadar gelişmiş canlılar değiliz.
  4. 15
    Bu çiftin suriyeli olduğunu savunabilirim ve ispatlarım da. Kadın doğum hastanelerine, devlet hastanelerinin kadın doğum servislerine gidin ve yalnızca bir saniye göz gezdirin. Vergilerimizin suriyeli kadınların vajinasına gittiğinden şüpheniz kalmayacaktır...

    -ciddi
  5. 14
    Bu çiftin akpli olduğunu savunabilirim ispatlarim da ama bunlar için vakit harcamam. Muhtemelen sıradaki çocuğu yapıyorlar şu an.
  6. 13
    fakirin karnı doyunca siki kalkar atasözünün örneğidir.
  7. 12
    Zengin parasıyla,fakir karısıyla oynarmış
  8. 11
    prezervatif denen şeyin varlığından haberi olmayan çift. sinir olduğum ise o çocukların sokağa salınıp sokakta anne babasız yaşayıp kötü yola düşüp kötü bi hayat yaşamaları. genelleyemesem de çoğu için durum böyle sanırım.
  9. 10
    Çeyrek altın hayalini kuran iktidar seçmeni olsa gerek. Ama bir çocuğun masrafları çeyrek altınla karşılanmıyor be gülüm. Azıcık ileri görüşlü olun lan.
  10. 9
    affedersiniz malum ırkçılığa kurban giden çifttir.

  11. 8
    (bkz: suriyeli sığınmacılar)
  12. 7
    prezervatif almaya utanan çifttir.
  13. 6
    çiftleşip çiftleşip hamile kaldıktan sonra allah rızkını verir diyen çifttir.

    -- spoiler --

    vermedi

    -- spoiler --
  14. 5
    (bkz: uzun kış geceleri )
    Bence yokluktan sevişiyorlar.
    Hani sevmek, sevişmek servetimizdir misali.
    Bilemiyorum.
  15. 4
    devlet destekli doğuruyorlar. balık baştan kokuyor. hem allah rızkını veriyor. size ne?
  16. 3
    allah rızkını verir kafasında cahil çift
  17. 2
    bakıyorlar yok yok bari çocuğumuz olsun diyorlar. yapıyorlarda yapıyorlar anasını satayım. böyle çiftlerin en az 3 çocuğu oluyor bir de. sonra da yakınıp dururlar. "durumumuz yok, devlet bize baksın."
  18. 1
    her köşesi cennet olan güzel ve eşsiz yurdumun çiftidir. doğum kontrol yöntemleri matbaanın bize geç gelmesinden dolayı daha onlara ulaşmamıştır. aile planlaması desen kuantum fiziği dinler gibi bakar.