kayıt

alternatif sözlük önerileri

  1. 1
    Sözlükteki son olan olaylar ve birazdan aşağıda belirecek siktir git buralar zaten eskiden daha güzeldi diye üşüşecek yazarlar yüzünden, yazmaya ve bilgiye olan ihtiyacımdan dolayı beklediğim öneriler.
  2. 2
    (bkz: başlık yağmurunu dindiren başlık)
  3. 3
    ben dengeli olduğunu düşünüyorum sözlüğün. eğlenceli yani. bilgi içeren girdiler de giriyorum, geyik olduğu zaman ona da katılmaya çalışıyorum.
  4. 4
    benim de merak ettiğim önerilerdir. bu sözlükteki geyik olsa olsa ren geyiği olur amk.
  5. 5
    (bkz: banlanmaya yönelik başlıklar)

    dostum burası o kadar da rahat bir sözlük değil. belli bir politikası var. banlarlar yeminle diğer sözlükler falan ayıp şeyler. ağza alınması zinhar kelle uçurulur.
  6. 6
    Hiç öneri yapılmamış öneri başlığı.
  7. 7
    Keşke olsa. Onlar da başka gezegenden falan olsa. Bıktım artık sürekli aynı başlıkları okumaktan. Biri de çıkıp farklı bir şey yazsın yahu. Ortaya bir şey konsun biz koyunlar yine yürürüz.
    • alındım, gücendim
    • Geçiyor..
    • Dün sabaha karşı kendimle konuştum. Ben hep kendime çıkan bir yokuştum. Yokuşun başında bir düşman vardı. Onu vurmaya gittim kendimle vuruştum.
  8. 8
    (bkz: uçururlar kamil hepimizi uçururlar)
  9. 9
    (bkz: putuk sözlük)

    bilgilerinizin çalınması banko.
  10. 10
    (bkz: glen sözlük)

    militarist bir kuzey egelinin bahis serüveni... daha karizma bir oluşum düşünülemezdi.

    (bkz: zapel sözlük)

    sabah akşam türkü, arabesk, şarkı sözü... arada değişik bilgiler... ayı gibi iyi format...bağlaç olan de'ler ayrı...
  11. 11
    (bkz: almanca türkçe sözlük)

    almancayı öğrenen her dili öğrenir.

    lol.
  12. 12
    Ekşi sözlüğü öneremem, çünkü artık kutsal bilgi kaynağı değil, dezenformasyon kaynağı olmuş vaziyetteler. Hiç yaşanmamış olaylar başlık diye açılıyor, aktroll kaynıyor ve canı sıkılan bokumun eğri çıkması rezaleti diye başlıklar açıyor. Hala kaliteli çok fazla yazar var ama çölde kum tanesi gibi. Onlara denk gelene kadar bayağı bir troll ve embesili okuma eziyetine katlanmak zorundasınız.

    Uludağ sözlüğü google'da aratmayın bile, sahibi ne ki sözlüğü ne olsun. Çer çöp yuvası.

    İnstela, eski itü sözlük yıllarına nazaran bir miktar kaliteli yazarını kaybetti, ama goygoycu embesilleri bir kenara sıyırırsan hala kaliteli birçok yazarı mevcut. Irkçı/kafatasçı birkaç tane oksijen israfı hariç genel olarak sol ve muhalif eğilimli bir sözlük. Aynı zamanda duyurular kısmının en aktif olduğu sözlük de olabilir. Fazla azan trolleri de hiç gözünün yaşına bakmadan direkt uçuruyorlar. Kutup sözlük dahil olmak üzere butik sözlüklerde pek mümkün olmayan bir şey bu. Yani kısacası bu sözlüğü tavsiye ederim. Beğenmezseniz bi arkadaşa bakıp çıkabilirsiniz, yani kalıcı olarak hesabınızı silebilirsiniz...
  13. 13
    Asosyahahahahhahaha. Olmadı be dövmeci.